תודה לאמי ותודה לננה על המחמאה../images/Emo23.gif
שלום לכולם, כבר סיפרתי פה. ש... כשמחמיאים לי אני אף פעם לא מתווכחת. חברה יקרים שלי אבטיח משמין. לפני שנים נתתי הרצאות בנושא השמנה. ביניהם דיברתי על האבטיח. וסיפרתי כך.... כשהייתי אמא צעיה מאוד היתה לי שכנה מוכה, בעלה היה מצליף בה על ימין ועל שמאל, השכנים פחדו להזמין משטרה כי הוא איים עליהם. יום אחד טיילנו עם עגלות התינוקות והעזתי לשאול אותה מדוע אינה עוזבת, השיבה לי אהובה "אין לי לאן אמי נשואה פעם שנייה, וחוץ מזה כשהוא לא מכה אותי הוא ממש חמוד, מתוק, את הרי מכירה אותו. מודה, בזמנו חשבתי שהיא מטורפת. והנה אני באותו מצב. אני הולכת לשוק, סוחבת את הענק הזה הביתה, דואגת לו שיהיה לו נוח במקרר, והוא כזה מתוק אבל משנה לי את הצורה. אחרי כל הכיף אני עוד צריכה לנקות אחריו את הקליפות. שווה? בשבילי האבטיח הוא בעל מכה, בפרט שאני יכולה לגמור ביום אבטיח שלם. פצצה של סוכר, וכל פרוסה מלמיליאן, והכל משאיר את חותמו. אני רואה אותו בשוק, הוא קורץ לי ואני לא קורצת לו חזרה. שמישהו אחר יעשה דיאטה אחריו, לי זה לא שווה. גם מבחינה בריאותית הוא אסור לחולי סכרת, לבעלי טרגליצריד, וקולסטרול. בקיצור מתה עליו אבל מתרחקת