בוקר טוב לכולם

מנורה

New member
ג'וד לא מבינה בפרסים אבל

נהנת מאבטחים

יהודית גם אני אוהבת לאכול

אבטיח עם גבינה מלוחה, ואני פשוט לא יודעת למה, אולי, בגלל שזה טעים טעים!!!!!!!!!!!!.

izuizu1234

New member
אבלjud שאלה למה פרסים

אוהבים לאכול אבטיח . היא לא שאלה למה לאה שלום אוהבת אבטיח

p a l o m a

New member
בוקר טוב לאוהבי האבטיחים../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif

אז יש מתכון שאולי אתם ל א מכירים: אבטיח חתוך לקוביות זיתים שחורים מאיכות מעולה כמובן חתיכות (קוביות...) גבינה בולגרית/פטה/עדיף צאן... ו..שמן זית... מ ע ו ל ה!!.. בתיאבון למעיזים...

pazi66

New member
בוקר טוב ושבת שלום לכולם, סתם../images/Emo79.gif

שיר יפה על הבוקר, שיר מאד אהוב עלי.... להקהת חופים בשיר העושה טוב בלב...שירים עד כאן ...לא פחות מאבטיח עם גבינה בולגרית
אז יום נפלא לכולם עם שיר בלב

זה דווקא מעניין, אבטיח ובולגרית אני

מכירה עוד מבית הורי (דבתי ז"ל היתה בולגריה) אבל להוסיף לזה גם שמן זית וזיתים שחורים... נשמע מעניין - ינוסה וידווח! וצהריים טובים לכולם...קמתי מאוחר הבוקר,

pazi66

New member
איזו ערב טוב בבוקר ? מה יהיה בערב ?

דרך אגב איזו זה שיר שתמיד אהבתי, תודה

emmy5

New member
יזויזו , פזי , השיר הזכיר לי ..:-

היו היתה פעם בחורה צעירה ... איך אומרים עכשיו ? שלא יהיה יותר גרוע ..
יופי של שיר .. תודה

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לחבריי הפורום ../images/Emo24.gif

קמתי, ראיתי ניצחתי, שבת יש אישור להישאר במיטה עוד ועוד. בגלל מצבי הגופני יש לי עוד אישור, ובגלל שאני זוכה למנת פינוק שעושים לי קניות ונקיון אז עוד פינוק, וככה משלושת האישורים אני על הכרים (אללה קרים). שבת שלום לכול החברים שלי, שנהנה מכל רגע מהמשפחה הנכדים ומהנינים לאלה שיש. שתהיה לנו הרבה בריאות, כל מכאוב שיהיה לטוב. שתהיה בריאות ללא לאות בריאות נפשית לכל צרה, וכח להתמודד עם כל מטרה. שתהיה לנו בריאות מחשבתית כלכלית ומדינית, ובכל נושא אחר בריאות כללית. שנהנה גם מיחסינו עם הזולת, בכמות רבה ולא מעט. עם הכלות החתנים בנות ובנים, גם עם הנכדים שתהיה הבנה, לפעמים גם זה נדחק לפינה. והעיקר אותה הרגשה נהדרת, שאני כמו שאני ולא אחרת או אם תרצו אני לא מוותר על כך שאני זה אני ולא אחר. והיקר עיקר זה שנסתדר עם עצמנו, שאוכל להסתדר טוב אני עם עצמי -בינינו, ולהרגשי שאנו בסדר גמור, עשינו כל מה שאמור שבת שלום

מנורה

New member
לשירים היפים גם ../images/Emo6.gif

מרצה מנסה ללמד את תלמידיה נימוס בסיסי ... "מיכאל" היא פונה לאחד הסטודנטים: "נניח שאתה נמצא בפגישה עם בחורה יפה במסעדה ואתה חש צורך לשירותים, מה תאמר כשאתה רוצה לקום מהשולחן ?" מיכאל ענה: "אומר לה סליחה אני קופץ שנייה להשתין וחוזר " "לא, לא, לא" אמרה המרצה "זה גס ולא מנומס ". "אבי מה אתה היית אומר לעלמה?" שאלה המרצה . "אומר לה, סליחה אני חייב לגשת לשירותים ומייד חוזר" ענה אבי. "זה כבר יותר מנומס" אמרה המרצה. "אבל אני עדיין חושבת שיכולה להיות דרך יותר מנומסת, למישהו יש רעיון ?" "יש לי" קופץ יוסי . "אומר לה, יקירתי סלחי לי לרגע, אני חייב לקפוץ ללחוץ יד לחבר ותיק שלי שאותו אני מאוד מקווה להציג בפנייך אחרי הארוחה......

נֵנָה

New member
../images/Emo42.gif בקר טוב ושבת נפלאה ../images/Emo6.gif

יעלי, ממש נפלא מה שכתבת, נהניתי מכל מילה
שבת נעימה ומהנה לכל החבר'יה, בבית ובחוץ, בעיר במושב ובקיבוץ

HAVA159

New member
גיוד בוקר טוב,לא יפה להשאיר../images/Emo176.gif

את החברים במתח, בבקשה גלי לנו למה הפרסים אוהבים אבטיח. יום טוב באהבה
חוה

emmy5

New member
גוד , האבטיח נראה מתוק מאוד |אבטי

תשלחי גם לי פרוסה
...

טוב, עבר זמנכם. נתתי לכם די זמן

למצוא תשובה לשאלה: למה פרסים אוהבים לאכול אבטיח? ואני בינתיים יצאתי לשוח במקום קסום ואפילו רכבתי על סוס... פחד!!!
הנה התשובה: פרסים אוהבים לאכול אבטיח כי יש בו גם אוכל, גם שתיה וגם גרעינים

pazi66

New member
יופי יוד, מה שלומו של הסוס../images/Emo6.gif אז

כמה בדיחות קלילות שני משוגעים נפגשים במעלית. אחד שואל את השני: מה אתה עושה פה? אז הוא עונה לו: המדרגות התקלקלו איך תא במוח של בלנדינית מת ? ....מבדידות משוגע אומר לחברו. אלוקים אמר לי אישית שאני המשיח. עונה לו חברו. לא זכור לי שאמרתי לך דבר כזה. שני סנילים נפגשים ומספרים אחד לשני על הסניליות. אומר הראשון מה הבעיה ? יש היום כדורים שאני לוקח ואין יותר בעיה, שואל השני איזה כדורים אתה לוקח ? מגרד הראשון בפדחתו ולא מצליח להזכר לפע אורו עיניו והוא את חבירו איזה פרח יש לו קוצים נזכר השני ואומר שושנה .מסתובב הראשון וצועק לאישתו: שושנה, איזה כדורים אני לוקח ? ... שני אנשים עומדים במשתנה. אחד משתין פששש והשני משתין בזזזז, אומר האיש שמשתין בזזז לאיש שמשתין פששש ,למה הוא משתין בזזז והוא פשששש, אז האיש שמשתין פששש אומר לאיש שמשתין בזזזז שאם יזיז את המעיל גם הוא ישתין פשששש המשך יבוא

למעלה