בוקר טוב לכולם

izuizu1234

New member
בקר טוב

• לילה טוב -ו izuizu1234 00:25 | 02/07/05 ביום ההולדת ה-50 של האישה, מגיע הבעל הביתה ומגיש לה זר פרחים ענק וציור ממוסגר יפה במתנה. לאחר החיבוקים והנשיקות המתבקשות, האישה מסתכלת על הציור שזה עתה קיבלה כמתנת יום הולדת – טבע דומם: על שולחן מונחים ורד אדום, בקבוק שמפניה, כיכר לחם ובקבוק חלב. היא פונה אל הבעל ושואלת מה לדעתו המשמעות של הציור, בגללו הוא בחר בו למתנה. הבעל עונה: "חביבתי, כאשר התחתנו, היית בשנות העשרים שלך, ודמית לורד רענן, בשנות השלושים נדמית לי כיין שמפניה תוסס, בשנות הארבעים היית כמו לחם טרי, חם ומשביע ועתה בשנות החמישים את מזכירה לי פרה עתירת חלב." האישה לא ממש מתלהבת מהמשל של הבעל ומיד עונה לו: "יקירי, יש איזה שהוא עומק במשל שלך, אך אני רוצה להוסיף כדי שתדע – באמת, בת עשרים הייתי כמו ורד אדום וריחני, אלא שאת עלי הכותרת הראשונים, לא אתה תלשת. בשנות השלושים שלי, הייתי אכן כמו שמפניה תוססת ומשכרת, אלה שאתה שתית רק את השארית מהבקבוק לאחר שרוב השמפניה התפזרה בין החוגגים מיד עם שליפת הפקק. בשנות הארבעים, באמת דמיתי לכיכר לחם, חם, מהביל ומשביע, אלא שאתה קיבלת רק את הקליפה שנשארה בערב עם חזרתך מהעבודה, ואילו עתה, שאני בת חמישים, אמרת שאני דומה לפרה המניבה חלב, רק כדאי שתדע שיש בסביבה לא מעט פרים המתעניינים לדעת מתי החמור יוצא מהבית

dani 123

New member
בוקר טוב לכולם

כנראה שכל המשקימים עושים זאת רק בימי העבודה (השבוע) שתהיה לכולם שבת יפה ונסבלת מבחינת החום והלכות

izuizu1234

New member
בקר טוב

מישהוא יכול להסבירו izuizu1234 00:49 | 02/07/05 http://rapidshare.de/files/2736980/MosheSason.pps.htm

izuizu1234

New member
בקרנ טוב

יש לעשות "העתק" ולאחר מכן להדביקו izuizu1234 00:53 | 02/07/05 בדפדפן בשורת "הכתובת "

בוקר טוב יזולה לא ידעתי באמת שאתה

ידע לספר דברים כאלו הכרתי אותך בתור גבר רציני אבל אני מרוצה מאד מהסיפור שלך ולדעתי תמשיך לשלוח דש למתוקה ושבת שלום לכל הישנים

izuizu1234

New member
בקר טוב לכולם- בקר טוב חוה

בקר טוב מישו . תודה . דש לנינה . תמיד מגלים דברים שלא יודעים אז מצפה לך גילויים נוספים . הצלחה בתגליות

מנורה

New member
בוקר אור למשכימי הקום ולישנונים../images/Emo140.gif

ה
מסתתרת מאחורי העננים ורוח קרירה מלטפת את הפנים. בגינה זעטוטים משחקים ובצמרות העצים קולות הצפורים נשמעים. מידי פעם יורדות, על המעקה המרפסת מתישבות, פרורים מחפשות. את הדשא בצידי השביל הכלבים מרחרחים ואחריהם בלא ברירה הבעלים מזדנבים. מהרהרת בהנאה איזה רגע נפלא. הידידים המקשיבים לנו הם אלה שאנו מתקרבים אליהם, ורוצים ןשבת לידם. כאשר מקשיבים לנו, אנו נבראים, נפתחים ומתרחבים. (קרל מסינגר)

בוקר טוב לכל המשכימים

איזו בדיחה טובה, גם בעלי קרא אותה , צחקנו!!!!! עוד מעט נפגש בבריכה. אתמול הלכתי עם בתי לקניות ב"טוב טעם", בשעה 7.00 בערב, בקושי מצאנו מקום להחנות את האוטו, לא האמנתי שכל כך הרבה אנשים יוצאים לקניות ביום ששי בשעה כה מאוחרת. יום שבת שמח לכם,

מנורה

New member
לאה כנראה שזה הבילוי היום - מקום

קריר, אפשר לשטוף את העינים בשלל צבעים, בריחות, לפגוש את החברים מהשכונה יש איפה לשבת לאכול ולשתות אז מצריך עוד בן אדם??

emmy5

New member
מישו , יזו מותק ,כל החברים שלי

מתוקים ... רק צריך משהי לשמור עליהם ...כנראה על יד מתוקה ,הוא ילד טוב

emmy5

New member
יזו דני כולם בוקר טוב ../images/Emo24.gif

אני עושה נסיון לראות http://rapidshare.de/files/2736980/MosheSason.pps.htm

emmy5

New member
על זה אומרים סקרנות של אישה .....

המצגת של רמאי חמוד ,אין שום ידע ... הוא החליף את כל הקלפים