בוקר טוב לכולם!

*gemini*

New member
בוקר טוב לכולם!

מה שלומכם? אני מקווה שכולם מרגישים טוב, ושיהיה לכולנו אחלה יום

בוקר טוב לכולם...

And god bless us every one.

החיים שלי יפים, מותק...

החיים שלי יפים.
אני בבית היום, ד"א... קמתי מת... אני לא מסוגל להזיז את העצמות מהמכות שחטפתי אתמול... זה פשוט נפלא, על אמת.
מה שלומך?

*gemini*

New member
חטפת מכות??

למה להגזים? כולה שיחקת כדור סל.
שלומי מצויין, ועכשו אפילו יותר אחרי שאמרת לי שתהיה בבית היום (אל תדאג, לא ישעמם לך. יש לי הרבה צורך בך היום.)

חופשי...

וכדרוסל עם קבוצה של מיוחמי היי-טק בגיל העמידה זה Big no no, לפי הספרים. והנה... אני משלם על זה בבריאות. כל אחד בתורו, עם הכרס המהודרת שלו, נחת לי על הצלעות, ריסק לי את הלבלב והשפריץ לי את כיס המרה מהנחיר. אז אני בבית.

*gemini*

New member
מסכן שלי. אתה מתפרק מהר.

קבל עצה ממני. כל יום לפחות חצי שעה על ההליכון, אחר כך כל מני תרגילים לחזק את השרירים, ותוך חודש אתה כמו חדש. תראה אותי. אפילו החברים שלי שמתאמנים בחדר כושר אומרים לי שאני ממש חזקה (הכל כמובן יחסי למימדים הפיזיים).

כמובן...

עם הבדל המימדים הפיזיים בינינו, אני אמור להיות חזק ממך פי 50. אז כנראה שחצי שעה על הליכון לא ממש תעזור לי... וגם, הליכות אני עושה יופי. 20 ק"מ פעמיים בשבוע... וזה מסלול נפלא... יש ים, יש גנים (שכנראה יתייבשו עוד מעט, עם החוק החדש), יש שקט... כיף לא נורמלי. ואת... חזקה, הא? יש איזו תצוגת תכלית?

*gemini*

New member
אל תזלזל ../images/Emo13.gif

חוץ מזה, אם יש לך זמן בהליכה שלך להסתכל על הנוף, אז אתה לא משקיע מספיק מאמץ.

כשעושים את זה פעמיים בשבוע

במשך שלושה חודשים... המאמץ בא לבד ואת יכולה להתרווח ולהנות מהנוף... הרגליים יכאבו כבר אח"כ, אין לך מה לדאוג. את מוזמנת לנסות, יא פליצה...

הצוות הנאמן שלי... ../images/Emo13.gif

אני סומך עליו בעיניים עצומות... ובגלל זה גם הטלפון שלי תמיד זמין.

אני מבין שלא קיבלת את

הדף ששלחתי לך... יש שם קוד מפורט אפילו עם הערות. לשלוח שוב? להעלות לכאן?

למעלה