בוקר טוב לכולם

eרון

New member
בוקר טוב לכולם

שיהיה יום מקסים, ונחזור הביתה מאושרים, ה א מ ן. שרון

eרון

New member
חיכיתי חיכיתי קיוויתי קיוויתי

ומי לא הגיב כולם... טוף אני חייבת לצאת כבר מהבית לעבודה כיוויתי לומר בוקר טוב אישי, אבל לא נוראה, אני אשוב מחר לקרוא מה חדש, ביי לבנתיים שרון

../images/Emo42.gifבוקר טוב לכל החבר'ס

טוב, אני מבינה שליאור כתב לכם באמת הלכתי להתקלח והוא אמר שהוא שולח הודעה, ולא נתן לי לבדוק מה הוא כתב אז רק הבוקר ראיתי מקווה שאתן לא כועסות עליו בקיצור, הוא גם לא נתן לי ללמוד, תפס אותי במיטה ו.........אולי לא למדתי אבל היה לי כיף !!!!!!!!!! אז נטלי - בהצלחה בראיון עבודה שרוני - מצטערת שלא תפסתי אותך על הבוקר לי - שיהיה לי בהצלחה בהנחיה היום ולכולנו יום שמח וטוב באדי

ענתי 10

New member
בוקר טוב!! ../images/Emo42.gif

באדי - בהצלחה בהנחייה!!! לא נראה לי שאני אהיה כאן היום, כי יש לי עוד מלא סידורים ולימודים, ובעוד פחות מ- 21 שעות אני בנתב"ג!!

Tully Is Here

New member
בוקר/לילה טוב

אמה והג'ינג'י במטה ואני עוד מעט מצטרפת אליהם שיהייה לכולכם יום מקסים. בהצלחה לכל מי שצריך וענתי תהני לך, אנחנו נתגעגע

maybesure

New member
בוקר טוב של יום חדש

הבוקר האישלי קם יחד איתי, לשם שינוי. לרוב הוא יוצא מהבית עוד לפני שאני מתעוררת. היה לנו בוקר נחמד עם קפה בגינה. יום כתום ומחייך לכולם!

s h i r k u s h

New member
בוקר טוב ../images/Emo140.gif

עוד יום שעליי לעבור ולשרוד במשרד
הבוסית שלי הורגת אותי... היא רוצה לתת לי חמישה שקלים על כל טיפול שאני מכניסה לה בטלמרקטינג- באמת תודה!!! אמרתי לה שאני מוותרת!! היא מרוויחה מאות שקלים לכל טיפול כזה, שתבינו!!! זה היה ממש מעצבן מה שהיא אמרה!!!

GALI 31

New member
בוקר טוב...../images/Emo42.gif

איזה בוקר נהדר... שיהיה לכולנו יום נהדר

ShirShir

New member
../images/Emo172.gifבוקר טובבב../images/Emo42.gif

חברים, אוטוטו חג שבועות - מה בתוכניות

למעלה