בוקר טוב לכולם,
שלום לכולם, ושלום על כולם, אתמול קרה לי משהו משמח וגם היום אני שמחה. אתמול הלכתי כרגיל לחוג דרמה, במשך זמן הקורס ביקשה מאיתנו המדריכה לכתוב אפיזודות מהחיים ואחר כך נדרשנו להציג אותם, לא הכותבים הציגו אלא דווקא אחרים, הכותב רק צפה. אני, עצלנית בת חרוצה, החלטתי לקחת סיפור מהבלוג שלי פה ב
ולתת לה. אתמול היא הודיעה שהסיפור שלי נבחר להיות ההצגה שתעלה על הבמה בחודש נובמבר, ותהיה רבת משתתפים. ראיתי אתמול על הבמה ניצנים ראשונים של ההסטוריה שלי. מי שרוצה לדעת באיזה סיפור מדובר, הוא כתוב אצלי בבלוג. צריך ללחוץ על השם שלי בצד ההודעה, כשרואים את הכרטיס האישי שלי לוחצים על "הבלוג שלי" ורואים את הסיפור ששמו "מהונגריה דרך דמשק > יחפה לפלשתינה. (מותר לכם לקרוא את שאר הסיפורים. מאחלת בריאות, כי רק איתה אפשר לשמוח. הרבה הרבה שמחה. בריאות בכל המובנים פיזית נפשית כלכלית מחשבתית מדינית וכלכלית. שיהיו לנו יחסי אנוש טובים עם הסביבה, שלא נתערב בחיי אף אחד (הכלות שונאות את זה) שלא נתערב בחיי אף אחד זולת חיינו שלנו, שלא נהיה סנגורים של אף אחד שהוא מבוגר ושפוי, כי לכל אחד תודה לאל יש את היכולת לסנגר על עצמו. כך נוכל להיות אהובים וגאים בעצמנו.
שלום לכולם, ושלום על כולם, אתמול קרה לי משהו משמח וגם היום אני שמחה. אתמול הלכתי כרגיל לחוג דרמה, במשך זמן הקורס ביקשה מאיתנו המדריכה לכתוב אפיזודות מהחיים ואחר כך נדרשנו להציג אותם, לא הכותבים הציגו אלא דווקא אחרים, הכותב רק צפה. אני, עצלנית בת חרוצה, החלטתי לקחת סיפור מהבלוג שלי פה ב