בוקר טוב לכולם,

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לכולם,

שלום לכולם, ושלום על כולם, אתמול קרה לי משהו משמח וגם היום אני שמחה. אתמול הלכתי כרגיל לחוג דרמה, במשך זמן הקורס ביקשה מאיתנו המדריכה לכתוב אפיזודות מהחיים ואחר כך נדרשנו להציג אותם, לא הכותבים הציגו אלא דווקא אחרים, הכותב רק צפה. אני, עצלנית בת חרוצה, החלטתי לקחת סיפור מהבלוג שלי פה ב
ולתת לה. אתמול היא הודיעה שהסיפור שלי נבחר להיות ההצגה שתעלה על הבמה בחודש נובמבר, ותהיה רבת משתתפים. ראיתי אתמול על הבמה ניצנים ראשונים של ההסטוריה שלי. מי שרוצה לדעת באיזה סיפור מדובר, הוא כתוב אצלי בבלוג. צריך ללחוץ על השם שלי בצד ההודעה, כשרואים את הכרטיס האישי שלי לוחצים על "הבלוג שלי" ורואים את הסיפור ששמו "מהונגריה דרך דמשק > יחפה לפלשתינה. (מותר לכם לקרוא את שאר הסיפורים. מאחלת בריאות, כי רק איתה אפשר לשמוח. הרבה הרבה שמחה. בריאות בכל המובנים פיזית נפשית כלכלית מחשבתית מדינית וכלכלית. שיהיו לנו יחסי אנוש טובים עם הסביבה, שלא נתערב בחיי אף אחד (הכלות שונאות את זה) שלא נתערב בחיי אף אחד זולת חיינו שלנו, שלא נהיה סנגורים של אף אחד שהוא מבוגר ושפוי, כי לכל אחד תודה לאל יש את היכולת לסנגר על עצמו. כך נוכל להיות אהובים וגאים בעצמנו.

דרדרית

New member
בוקר טוב יעלי וכולם../images/Emo42.gif

יעלי שמחה בשמחתך שהסיפור שלך נבחר להעלות על הבמה. מעניין איך ההרגשה כשהחיים שלך יהיו שם ויגולמו גם על ידי אחרים. מאחלת בהצלחה. את הסיפור אקרא מאוחר יותר. שיהיה לכולנו יום נפלא

|מזלבוקר טוב דני היום יום הולדת שלך

מאחל לך מזל טוב עם בריאות טובה והמון שנים של טיולים בגן

boaz31

New member
בוקר טוב לכולם ואני מצטרף לברכות

ושולח לכל מי שאוהב לרקוד

emmy5

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo49.gifדנוש עד 120../images/Emo24.gif

אֵפִי

New member
|לדני - זר ברכות ליום הולדתך ../images/Emo65.gif

עוד שנה חלפה בחייך חוגג היום יום הולדתך מה נאחל לחבר כמוך כל הטוב כל הבריאות כל האושר כל הנחת כל האהבה וכל כל אשר מאחל אתה לעצמך לו יתגשם. בידידות אפי

אֵפִי

New member
../images/Emo124.gif לננוש ומנורי - השמיעו קול

מה קורה? רוצים לשמוע קול כלשהו מכן. מקווה שאתן ובני זוגכן נהנים בטיול. חזרו בשלום.
חם אפי

HAVA159

New member
ד-נ-י-, בוקר טוב../images/Emo49.gif ליום ההולדת

שפע ברכות קטנות וגדולות, אבל מה שהכי חשוב, ב-ר-י-א-ו-ת. אוהבת
חוה.

HAVA159

New member
בוקר טוב, בוקר של בריאות ושמחה

יום נפלא שיהיה לכם, אוהבת
חוה.

erika6

New member
דני ../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif../images/Emo108.gif

ערב טוב לכולם ו../images/Emo49.gif לדני 123

זה עתה חזרתי מהסיור בן היומיים בדרום, אני עייפה עייפה...אך מלאת חוויות, מחר הסיפורים

למעלה