בוקר טוב לכולם!!!

בוקר טוב לכולם!!!

אין לי היום ביה"ס (תמיד ביום שישי אין לי ביה"ס) עוד 17 ימים העונה השלישית... בהצלחה לכל הנבחנים........ אני הולכת היום לחפש את הסרט אבא שחור לבן בבלוק בסטר.... מקווה שאני ימצא... אתמול הייתי בעל האש אבל היה מעצבן כל הזמן היו עלי זבובים...(פחחחח) אבל ראיתי את בני דודים המתוקים שלי
אוהבת הדס!!!

slurpee

New member
בוקר טוב....

גם לי אין היום בצפר אבל זה רק בגלל שנתנו לנו גשר ולא כי כל יום שישי אנחנו לא לומדים.... כל מקרה הדס בהצלחה במציאת הסרט ואני מאחל לכולם יום מדהים וכיפי ושבת שלום.... שלכם ארז

../images/Emo20.gifאחלה בוקר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

גמלנו אין בצפר יש גשר
התעוררתי מוקדם כי ישנתי מוקדם
יומטובב

בוקר טוף לכולם.... !!! כנסו גם יעל

וואי אתמול להייתי בפורום כי הייתי בצפון. היה מזה כיף היינו בכינרת ובכמה פארקים. יאוו כמה ערבים היו שם, גנבו שם לערביה אחת ארנק אז הייתם חייבים לראות איך כל הערבים (שזה בערך כל הפארק) רדפו אחרי הגנב.... זה היה מזה מצחיק. עכשיו עברתי על כל ההודעות בפורום ואני מצטערת שהפסדתי את כל המשחקים. אביחי גם אני חולןה עלייך.....(מקווה שעל זה אין לדודה מה להגיד) ויעל....תגידי הייתי במקרה עם חולצה כחולה בקניון? כי אם כן אני חושבת שראיתי אותך
שיהיה לכולם את היום הכי מקסים שיש
אוהבת
המונים, חופיתוש

יעל 13

New member
כן!!!!!הייתי עם חולצה כחולה ועם

משהו שכתוב על זה (משהו לא מובן) באדום...

חופיתו'ש שמחה שנהנת!!! בוקר-טוב!

רק שתדעו: כול השמועות על שרית חדד שהיא סונובה- לא נכונות!!! אני לא רוצה לפתוח על זה עכשיו דיון אבל אתמול הייתי בהופעה שלה והיא דיברה עם הקהל,צחקה איתם... בוקר טוב!!! -קרן-

../images/Emo113.gifבוקר טוב../images/Emo70.gif

אני אתמול סתם יצאנו פה לאיזה מקום ליד יבנה של חברת "בזק" עשינו על האש וכל זה וזהו... חיחיחי שמחה שנהנתם
יומטוב

אביחי 33

New member
בוקר טוווף../images/Emo60.gif

וואי איזה יום סיוט עבר עליי אתמול.ביום רביעי בערב יצאנו לבמות של יום העצמאות וחגגנו עד שעה 12. לאחר מכן הלכנו לחבר שלי וראינו סרט עד 3 וחצי לפנות בוקר. למחרת[אתמול] ביום חמישי,המשפחה שלי נסעו לים המלח לעל האש אבל לא הלכתי כי הייתי ממש עייף בגלל שחזרתי מאוחר
לאחר מכן חבר שלי ביקש שאני יבוא איתו לראשון ויצאנו כבר לבסוף זה לא הסתדר. לאחר מכן הלכתי אליו לראות סרט. אחרי שראינו הלכנו לעשות קומזיץ ונשארנו עד 4 וחצי לפנות בוקר. מה שיוצא שכמעט יום שלם לא הייתי בבית וההורים המעפנים שלי יהרגו אותי עוד מעט
המשך יום נעים עם חיוך מקסים לכולם
אוהב מיליון
אביחי

בוקר......../images/Emo9.gif

יאא עוד חודש אם אני לא טועה חופש איסה כיף קולקולקולקולקוקווק חחח אמממ...קרן אני צריכה לדבר איתך..(נדבר כבר במסן) איפה מיכל

../images/Emo20.gifראיתי איזה ילדה אחת בפורום

המורדים היא כתבה שהיא חזרה מהבצפר
וגם אח של חברה שלי יש לו היום בצפר
לא כולם..
העיקר שלי יששש חחח ובעצם גם אם לא היה הייתי עושה לי גשר

למעלה