בוקר טוב לכולם

eרון

New member
בוקר טוב לכולם

היום כמו שכבר נאמר ערב יום השואה, ואני הולכת ללמד שיעור על כך. אני מאחלת לכולם יום טוב, בוקר נפלא, וכמו שקאסי אמרה, תדברו תדברו על השואה, שהילדים ידעו מה זה, מה קרה, איפה מתי ועוד.... אני מצטערת אבל אני לא מצליחה לכתוב משהו כייפי על הבוקר, של היום. אז בוקר טוב ויום טוב שרון

ענתי 10

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

סופ"ש מתקרב!!! אני מעוכה מעייפות, היה לי שבוע קשה (מבחן, הגשת עבודה וכו'). מחכה לי חודש לא קל, אבל יש פיצוי בסוף
לא יכולה לגלות לכם, כי אני עושה הפתעה לבעלי (שקורא מדי פעם בפורום בסתר). אז היום אני מתחילה את המשימה
איזה כיף לנו!!!

../images/Emo8.gif בוקר טוב לכולם

עוד יום קשה לכוחותנו אוף.... עכשיו אני בעבודה ועוד יש לי היום: כדורסל לבן הגדול קראטה לבן הקטן רופא שיניים לבן הגדול לקנות נעלי ספורט לקטן כי הם נהרסו לו וזה חוץ ממטלות היום הקבועות אני גמורה וחוץ מזה השבוע לא הלכתי לסדנת הילינג וזה חסר לי ענתי - את מסקרנת עם הסודות שלך מה את מכינה לו? טוב, תספרי במפגש.... באדי

maybesure

New member
בוקר אור!

אכן יום עצוב, וכל השמחות הקטנות מתמגדות לידו. יום של התכנסות פנימית ושהיה בזכרם של כל אלו שניספו, יום של העברת המסר לדור ילדינו ויום של תקווה שלא יקרה שוב לעולם! ענתי-מקווה שהמבחן עבר קל ושהציון יצביע על כך. סיקרנת אותי לאללה, אחרי שתפתיעי אותו-נרצה לדעת מה זה!

s h i r k u s h

New member
בוקר טוב לכולנו ../images/Emo24.gif

מכירים את זה שאין מצב רוח, סתם מבלי סיבה? אז ככה מרגישה כבר כמה ימים ואתמול זה הגיע לשיאים חדשים אפשר לומר
בין היתר עיצבנו אותי בעבודה וגם ביחידה כשגיליתי ששום דבר ממה שעשיתי בחינוך ביחידה לא ממשיכים

maybesure

New member
אויש שירקוש

קבלי
וצאי קצת לאור ולשמש. לגבי העבודה-נסי לראות מה קורה היום, לפעמים אחרי לילה דברים נראים אופטימיים יותר, ואם לא-אולי כדאי להעלות אותם לשיחה. לגבי היחידה (אני מבינה שבצבא), אני בטוחה שמה שעשית היה מוצלח, אבל כשאנחנו עוזבים מקום-לא תמיד הבאים אחרינו יודעים/מסוגלים/מעוניינים להמשיך. לפעמים מחפשים חיים קלים, לפעמים רוצים לנסות דברים חדשים, לפעמים נכנסות תקנות חדשות שאינן מאפשרות לשמור על הקו, ולפעמים חוסר משאבים. כשעברתי לגור פה-עזבתי פעוטון שעבדתי בו ושם הייתה לי תכנית לימוד שנתית. שנפרטה לחודשים/שבועות וימים, ובתוכה תכנית לו"ז יומית לשעות. ואני יודעת שאחרי לא המשיכו בזה. זה משהו שאני בניתי, כדי לאפשר להכניס סדר ליום של הילדים, משהו שיהיה מוכר להם, ושלא יהיו רגעים מתים בהם הילדים מסתובבים סתם בלי השגחה או כיוון. וגם ובמיוחד-כדי לאפשר לנו, הגננות, פינות חום-מקומות ביום בהם ממש נוכל להקדיש לשמוע את הילדים מתבטאים-ולהעניק להם חום ומגע. ולצערי זה לא יושם אחרי שעזבתי, וקיבלתי את העובדה שהילדים שהיו לי זכו! לפעמים צריך להסתכל יותר קדימה מאשר לאחור. קבלי חיוך ליום הזה

ShirShir

New member
../images/Emo42.gifבוקר אור../images/Emo42.gif

שיהיה לכולנו יום טוב!!

למעלה