בוקר טוב לכולם,

בוקר טוב לכולם,

אני לא כל כך כותבת לאחרונה אבל כל הזמן קוראת,מצבנו תודה לאל הרבה יותר טוב, קצת התרגלנו ,קצת השלמנו עברנו אפילו יום הולדת בנוכחות כמעט מלאה של ילדי הכיתה ואפילו הטיקים שיתפו פעולה ולא יגיעו. עד פה הכל טוב,אבל כנראה שאני מנסה לאסוף אומץ להמשך.. בני הבכור ,בן 13, מאובחן כבר מכיתה א כ ADD, יש מסתבר הרבה טיקים ואולי גם חלק מהקולות שחשבנו שזה סתם זה טיקים וואקלים.הוא מטופל תרופתית בסטרטרה שלהבנתי מיטיבה עם לוקי טוראט והשאלה שלי היא האם לדעתכם יש צורך באיבחון, בהתאמת טיפול,ובכלל בשינויים כל שהם ורק לדוגמא לאחרונה החל לבקר אצל פסיכולוג וכדרכנו תמיד הקפדתי שיהיה בעל ניסיון עם ADHD. אני רוצה לציין שלילד זה כלל לא מפריע, הוא תלמיד מעולה מתאמן שנים בקראטה ומקובל חברתית ,רק ביישן ודי מופנם...אמא פולניה לנצח
זהו, מתנצלת על ההודעה הארוכה. שיהיה חג שמח ופורח לכולנו

ש ל י ק

New member
ריניהיחידי../images/Emo24.gif חג שמח

אני חושבת שכן יש מקום לאבחון בשביל השקט הנפשי שלך. ושזה יהיה אצל מי שבקיא בטוראט. יכול להיות גם שהמינון של הכדור לא מתאים לו....לכן חבל שתכנסי למחשבות שליליות ולא טובות. בסוף הכל יסתדר מבטיחה לך!. שולחת לך חיבוקים אוהבים שלי

הלנה

New member
הי ריניהיחידי ../images/Emo24.gif

גם אני חושבת שכדאי לאבחן...למרות שהוא מטופל - בשביל השקט הנפשי שלך וגם במקרה שיהיו תופעות אחרות בעתיד.

שביק

New member
לריניהיחידי חג שמח. שמחה שהדברים

מסתדרים. מאחלת שתמיד יהיה יותר טוב. לטוב אין גבול.

בנבר

New member
ריניהיחידי שלום

שמי צביה ולשני בני הגדולים טורט.שנתיים לאחר שאובחן בננו הגדול כבעל טורט ,ידענו בתוכי תוכינו שלבננו השני כנראה...יש גם טורט.גם הוא בדיעבד סבל מבעיות קשב וריכוז והחלו טיקים .לא היינו צריכים את האבחון הרשמי והתקדמנו איתו ממש בקצב שלו.כשדיברנו איתו היה לו מאד קשה לקבל שהוא כמו אחיו לוקה בתסמונת למרות שמאז ומתמיד הם היו חברים בלב ובנפש ,שיתפנו את המורים בתחושה שלנו וחלפה לה שנה נוספת עד שהוא היה מספיק שלם עם העניין ורק אז פנינו לאיבחון ,שכצפוי אישר את תחושתינו. אני בניגוד לקודמי למרות שאני מכבדת את דעתם חושבת שבגיל הזה צריך לזרום איתם ולהשאיר את החותמת לזמן המתאים.כשיש אחים הלוקים בתסמונת שאר הילדים במשפחה , כמונו מפתחים רגישות לצד ההבנה לגורלם. כל טוב וחג שמח.

למעלה