בוקר טוב לכולם

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב לכולם

מצב בריאותה של אמא ברוך השם, השתפר מאד והיא נסעה הביתה. שוב תודה לכל אלה שהתעניינו בה ו..גם בי. אני מצרפת כאן פקשוויל שהתפרסם בבני ברק: האם כך באמת רואים אותנו??

agibagi

New member
בעיניין של צניעות../images/Emo55.gif

אני לא מצדיקה את הדתיים הקיצוניים עם הפנאטיות, אבל אני חושבת שבמקרים רבים החשיפת יתר של הבחורות מאוד מפריע לעיניים לא רק של גברים אלה גם של נשים.אני אישית לא אוהבת שבחורה הולכת ברחוב עם חולצה או חצאית מינימלית. ולא משנה כמה היא סקסית.לכן יש כל כך הרבה אנסים והטרדות מיניות. נכון שגברים במגזר הדתי לא רוצים פיתויים, אולי בגלל זה הוציאו את הכרזות האלה. למרות שיש מודרנזציה בכל דבר, הגברים בכל גיל לא ירצו להתחתן עם אחד שמראה הכל הבחוץ ! אולי טוב להם לבלות איתן אבל לא יתחתנו איתן. בבני ברק מוציאים הרבה שתויות גם, למשל עם הפיאות שהיה עסור ללבוש פיאה, רק כובע או כיסוי ראש אחר. כל יום ראשון ושני איזה רב פולט פסוקים אבסורדיים, במקרים רבים חוזרים אחורה, במקום קדימה ולא מאפשרים שיתקרבו לדת.

גם בעיני הלבוש המינימלי

מבזה את לובשו. באמת מזמין את הגברים ליחס משפיל כלפי הנשים. ב98 כשחזרתי אחרי עשרים ואחת שנים מארצות הברית נדהמתי ליראות כמה הארץ השתנתה. משמענין שכנסעתי ש"ס עוד לא היתה והממשלה היתה ברובה חילונית ולא היתה הפקרות ברחובות ובעיתונים. לי מאוד הפריעו הציורים והתמונות החושפות בעיתוני היום כגון מעריב וידיעות אחרונות. קשה להסתיר עיתוני יום שקוראים בשביל חדשות היום יום מילדים. בארצות הברית הגדולה, העיתונות היומית המחשיבה את עצמה מקפידה על ניקיון דפיה מצילומים ותמונות פורנוגרפיות . זוכרת שהייתי כל כך נגעלת מסופי השבוע של אריאל סגל שכתבתי מכתב גם לו וגם ולעורך וכנראה היו עוד כמוני ביגלל שהעיתון יותר נקי . במיוחד היה מפריע עוותי גוף של נשים מלאות שהיו מפארות את העיתון ואפילו בצבעים. גם מנחות הטלויזיה היו יכולות להקפיד על הלבוש שלהן הרי הן אמורות לדבר לכלל התושבים ולא בילבד לגברים חרמניים.

vera2

New member
../images/Emo45.gifאני בהחלט מסכימה עם אגיבגי וציפ

צוף המקורית.כל הלבוש שחושף יותר ובצורה מאוד סקסית מאשר מסתיר אינו מכבד את בעליו ומזמין מבטים וזילזול מהסביבה.וחד משמעי מעורר את המין השני.בין לבוש שמכבד את לובשו ועד התוכן של המודעה המרחק רב.אבל, עם הזמן למדתי להתעלם מתופעות קיצוניות.אני רק תמיד שואלת את עצמי,איך אותה קהילה שיושבת בויליאמסבורג בניו יורק או כל גולה אחרת מוכנה לקבל את התופעות האלה ורק בארץ הם רוצים ליכפות את הדעות שלהם על כולנו.

יוליקה

Member
מנהל
אנא קראו שוב את המשפט השני

בתוך המסגרת הראשונה זה לא שייך לשום סקסיות - זה סתם מגעיל!!!

evike

Well-known member
מנהל
מצטרפת לשמחה על מצבה

המשתפר של אמא. מה נשמע בגן נר? הספקת כבר לפגוש את קרני?

נילוס1

New member
חיוכים

שמח מאוד שהאמא כבר מרגישה יותר טוב תחייכו ,זה עושה טוב לבריאות כמו פפריקה לאוכל.

evike

Well-known member
מנהל
יוליקה, אני כבוגרת בני ברק הפסקתי

להתרגש מהפשקווילים למיניהם. הם תמיד היו שם, בכל תחום אפשרי. ולגבי הלבוש החשוף, אם הוא לא מוגזם, הוא גם לא נורא. מה שכן מפריע לי, שחושפים בטן מגעילה ושמנה, ציצים שהם לא "עופרים", רגליים לא יפות, וכו'. מה יש להשוויץ באברים לא יפים?! החוכמה בלבוש, היא להבליט את היפה, ולהסתיר את מה שהטבע לא נתן בנדיבות. וממש לא מובן לי, איך מסתובבים בלי טעם, רק בגלל שזה באופנה.

Evike כל מילה בסלע!

לפני שבועיים ישבתי עם בעלי ועוד זוג במסעדה. הסתובבו בינינו שתי מלצריות צעירות וחמודות ו... עגלגלות מעט. כמובן שבין המכנסיים והחולצה נראו טאיירים מאוד לא מחמיאים. הערתי על כך שאם המכנסיים היו גבוהים ב 10 ס"מ, הן היו נראות ממש טוב וככה זה היה ממש לא נעים לעין. להפתעתי הגברים חלקו על דעתי בנמרצות רבה... לכי תביני
גברים...

עב

New member
מה שאומר

שנשים מענות את עצמן סתם כדי למצוא חן. תחשבי חיובי...

ברור שהגברים יהנו מההפקר

למה שהגברים לא יהנו מה" freebe's" ? הגברים חושבים ממקום אחר מהנשים. והם ודאי יטענו שכושר השיפוט שלנו מכוון מרגשום קנאה שלפעמים גם נכון. אבל באמת מחוזק מרגשות הבושה למין שלנו שלפעמים מאבד רסן בהופעה ומבייש את כולנו.

יוליקה

Member
מנהל
תגובה ל-אויקה

מסכימה עם כל מילה שלך שלהלן: מה שכן מפריע לי, שחושפים בטן מגעילה ושמנה, ציצים שהם לא "עופרים", רגליים לא יפות, וכו'. צר לי שבגלל אופנה, איבדו הצעירות את חוש השיפוט העצמי שלהן.

evike

Well-known member
מנהל
הגברים מרוצים? הגבר שלי, מבלי

לפגוע באף אחת, כשרואה תופעות כאלה, הוא נוהג להגיד, שלנשים לפעמים יש שכל של תרנגולת (לדעתי, במובן המסוים הזה גם פחות, כי אני חושבת שהתרנגולות לא כל כך טפשות). והוא אוהב להסתכל על חתיכות. הרי בשביל זה יש עיניים, לא? אבל הוא אוהב שההופעה אסטטית.

evike, בעלך כוון לדעת "גדולים"

הפעם זה הרב עובדיה. ציטוט מעריב NRG "שכל נשים מלבושים" ... הנשים "אוהבות כשיש להן בגד חדש, יפה. תסתכל תראה נשים, מפטפטות נשים לפעמים ביניהן. מה הן מפטפטות? 'אוי, איזה שמלה יפה' 'מאיפה קנית את זה?' זה השמחה שלהן". ... "אם לא יכול לקנות שמלה, יקנה לה דבר, יקנה לה טבעת, יהלום, יקנה לה איזה דבר, היא תשמח. התורה ציוותה אותנו, מצווה לשמח אותן. וכי אדם שונא את אשתו? מי עולה על דעתו כך?".

kropacsek

New member
כמו שגם שוטרים וגם גנבים...

כמו שגם שוטרים וגם גנבים בעצם מחפשים את העיסוק בפשע (ותסלחו לי על השטחיות), גם הרבנים האלה יחפשו את העיסוק בכל סוג והגדרה של זימה בכל מחיר.

למעלה