בוקר טוב לכולם

דרדרית

New member
לאה היקרה

גם אני אוהבת לקרוא את דברי אופי ולהנות מהדרך שהיא שוזרת בהם תיאורים יפהפיים. כתיבתה מוסיפה לפורום הרבה. נכון?

ora11

New member
בוקר טוב לחברים דני ממש לא

עצלנים כל השבוע עובדים כך שבשבת נשארים במטה עוד קצת הרי כתוב בתנ"ך וביום השביעי תשבתו מכל מלאכה. יום אביבי מקסים לכוווווווולם.

dani 123

New member
אורה זו בדיוק הסיבה מדוע צריך לקום

הרי כתוב תשבתו מכל מלאכה ולכן אסור להמשיך לישון ולחלום

bimbo.

New member
שבת שלום לכולם../images/Emo141.gif

דני, אני לא עצלנית. פשוט מאוד, לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט.
אגב, זה קורה הרבה פעמים בשבת בבוקר. פזי, כנראה לא קיבלת את המסר שלי. איני מצליחה להכנס לביתך החדש. תוכל לשלוח לי מסר ולהסביר לי איך עלי לנהוג?
דרדרית, אולי תוכלי לברר אצל חברתך, מה מושך כל כך בהודו. מדוע אנשים נמשכים לשם? אולי מישהו מכם יודע. ולכולנו שיהיה שבוע מוצלח ורגוע

בימבו ערב טוב

לפי דעתי אנשים נמשכים אל השוני,הכל אחרת ממה שאנחנו רגילים לראות באירופה, הכל כל כך משונה מאשר אצלינו וזה מסקרן, גם תאילנד מאוד מושכת, החיים שם, האוכל, התרבות והשקפת עולמם, בקרתי שם בשנה שעברה, חזרתי מלאת רשמים מכל מה שראיתי. הייתי רוצה עוד לבקר בסין, ובהודו, הלואי!!!!!!!!!!!! בימבו, שבוע טוב והרבה בריאות, בידידות

ערב טוב חזרנו מהטיול את יזו לא

הספקנו לבקר כי איפה שהגענו לא נתנו לנו לצאת אבל היה טוב נהננו הכבישים היו מלאים עם מכוניות כל עם ישראל היו היום על גלגלים היה יום נהדר לטיול שבוע טוב

emmy5

New member
MISU ואני חכיתי לנשיקה מיזו....

שלחתי לו דרישת שלום , חשבתי שהוא ישלך לי נשיקה ...האיקר שנהניתם היום , מזג אויר היה מקסים לטיולים ..שבוע טוב ..

למעלה