בוקר טוב לכולם

dani 123

New member
בוקר טוב לכולם

לכל הישנונים כבר אחרי 700 בכל בוקר בשעה כזו יש כבר דיונים ארוכים

דרדרית

New member
בוקר טוב לדני ולכולם../images/Emo42.gif

השמש כמעט במרום השמים... נו, טוב, לא בדיוק במרום... אבל היא מזהיבה ביופיה ומקרינה אור בעולמנו הנפלא. השדות מוריקים והצפורים מצייצות ורק כאן כולם עוד נמים את שנתם... שיהיה לכולנו יום נפלא נוסעת עוד מעט לעיר הגדולה לפגוש חברה שחזרה משהות בת חצי שנה בהודו.

maxima

New member
בוקר טוב...אח איזה יום יפה..../images/Emo42.gif

ואני כמובן יוצאת לטייל... יום נהדר לכולם

בוקר טוב דני דרדרית ומקסימה היום

יום נהדר לטיולים לכן אני יוצא לכיוון תל אביב ומתקרב ליזו אולי גם אבקר אותו שבת שלום ושקט לכול

emmy5

New member
MISUבוקר טוב ,ודרישת שלום ליזו

שבת שלום וטיול נעים , תהנו .
דרישת שלום לחברינו יזויזווגם לאישתו הנחמדה ..אני בלב ,יחד איתכם .

אוךךךךך, איזו שנת פינוק הייתה זו.

כבר יצאתם לטיול? אני עוד מתמתחת..... (סמיילי מתמתח)

אנימו

New member
בוקר טוב - לא יצאתי עדיין לטיול

אבל חמדתי את התמונה המתוקה שצרפת ונתתי לה מקום באלבומי. מעניקה לך תמונה בתמורה:

../images/Emo23.gif../images/Emo79.gifתמיד שמחה אני, אנימו, לשמח

את חברי. וגם תמיד שמחה להעשיר את אוסף הפיות שלי. אם תצאי לטיול, אז טיול נעים. השמש זורחת, הצפרים מצייצות ברון, הלב מתרונן. שתהיה יופי של שבת!!

דני, לא עצלנים. מפונקים.... זה הכל

מוסיף ליופי. אמר לי קמט זעיר אחד בצידי הפה הבוקר: אני רוצה עוד חצי שעת שינה. אז מה? שאני אסרב לו????

emmy5

New member
גודי ,תעשי כרצונך ,כל החיים רצים

יום שבת הוא למנוחה והנאה

צודקת אמי, כרגיל. איזה יופי של

מוסיקה. עוד מעט אחזור חזרה למיטה להתפנק שוב..... סתתתם.

yaely2

New member
מנהל
שבת שלום ובוקר טוב ../images/Emo82.gif יקר

בוקר טוב לערים בוקר טוב ליקירים
בוקר טוב לכולם בוקר טוב לעולם.
בוקר טוב לכל חבר
בוקר טוב חדש חובר
בוקר טוב לכל גולש בוקר טוב למתייאש
כאן שמח כאן צוהל
כך שכל מי מישראל גם מיואש וגם עצוב ימצא פה מכל טוב.

offe

New member
כולם קמו - אני יכולה כבר לצאת ../images/Emo6.gif

מהמיטה. נכון, השבת מקסימה, אולם אני ספונה בביתי לאחר יום אתמול מלא וגדוש - ודייני. תודה על המשוב להגיגיי יכולה אני לכתוב מפה ועד להודעה חדשה, כי הלב, המוח והנשמה מלאים בהרהורים, אולם כל דבר צריך להיעשות במידה. שתהיה לכולכם שבת מקסימה לפני בוא הסערה של ראשית השבוע. בידידות offe אמי'לה - כשאת מביאה שירים, אני "גונבת" את התמונות מהם. (דוגמית)

HAVA159

New member
emmy5 שבת שלום לך חמודה../images/Emo24.gif

חזרנו מהמסעדה עיפים מהאוכל אך מרוצים הינו בחברה אם הילדים והנכדים, חלק מהם. מה שלומך את אמי'לה, האם כבר חזרת מהילדים
קיבלתי את האיימל שלך, ופתאום שמתי לב שכתוב ברומנית. אמי'לה זה ממש עשרת הדיברות שכל אדם שצריך לאמץ, ללמוד, ולפעול לפיהם. המשך יום נפלא שיהיה לך, אוהבת
אותך חוה.

ערב טוב ושבוע טוב

נראה לי שכולם עדיין נמצאים בתוך "השלף שטונדה" אני במחשב, קוראת להנאתי את קורות היום. אממי נהניתי מהמוזיקה שהבאת לנו, אני מאוד אוהבת מוזיקה שהסולן שלו הוא הסכסופון, יש לך משהו כזה? גם אני מתגעגעת לפזי וגם לאיזו, נפגשתי איתו היום בבריכה, בקנטרי. אופי מאוד אהבתי מה שכתבת, אני תמיד מתפלאת מחדש על כוח היצירה שלך,מי כמוך?????!!!!!!!!

למעלה