בוקר טוב לכולם

ezraz

New member
בוקר טוב לכולם

זהו זה הגיע. היום זאפה #3. שיהיה בכיף למי שהולך וגם למי שמאזין ברדיו. יום טוב ושרק יעבור מהר!

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifהסבר קטן...

יש היום הופעה של עמיר והיא משודרת ברדיו
הבנתי נכון
אם כן, איפה ההופעה ובאיזה תדר משודרת ההופעה

ezraz

New member
ביקשת בלי לועזית, לא? לגבי השידור

בוקר טוב. בתשובה לשאלה שעלתה כאן לגבי השידור היום מדובר על החל משעה 22:00 בגל"צ 96.6 או 102.3 או 104 או ב www.glz.co.il.

הכל בגללך!

המחשב שלי נדפק לגמרי, כשאני מנסה לכתוב בעיברית בפורום הוא נותן לי ג'יבריש.... וזה קרה בדיוק אחרי שהערתי לך... עכשיו עליתי על שיטה. לכתוב בוורד ולהעתיק את הכתוב לפורום, קצת מסובך.....

בוקר טוב , לכולם!!!

אז מי הולך היום לזאפה? ספיר ו...,??? נראה לי דווקא רעיון טוב ללכת היום, כי ההופעה מוקלטת ובוודאי עמיר יתן הפעם 100% מעצמו.....

ezraz

New member
נראה לך?

פעם אחרונה שאני אמרתי למישהו "נראה לי" חטפתי ממנו על הראש, למרות שאני נוטה להסכים איתך הפעם. (100% נשמע לי מוכר). ספיר תעשי חיים ותהני גם בשבילנו. אני מקווה בשבילך שהבחור הנחמד שהיה ביום חמישי לא יהיה היום כדי לצעוק "אוי יו יוייייי" "כמה רגשששששש" תהנו. אני אשב מול הרדיו. מי יודע אולי אני אצליח בכל זאת לראות שם את עמיר.

גם לי נראה...

ספיר, תהני ותעשי חיים, ונראה לי שמישהו 100%, ממשיך לעצבן אותי.... המטרה מקדשת את האמצעים...(והמבין יבין)???

אי י ל ת

New member
מה זה סודות בפורום?

נעמה, המבין יבין??? אני לא הבנתי כלום, אפשר תרגום? וחוץ מזה, צהריים טובים לכולם, באשר אתם נמצאים.

ezraz

New member
חלילה לנו

אני עיצבנתי את נעמה קצת אבל עכשיו היא 100% רגועה ובריאה. אנו מכירים את המבין יבין הזה מאיפשהו, לא? מה שלומך איילת? את לא אמורה לכתוב לילה טוב בשעה כזו? מוזר כי אם זה היה 12 שעות אחורה היית כותבת בוקר טוב.

אי י ל ת

New member
כל מיני מבינים הבינו

פה כשמישהו כותב המבין יבין אפשר רק להתחיל לשבור את הראש... זה לא רק הפורום של עמיר, זה גם הפורום של הסודות, העניינים, הדרמות והשמחות. אז לך תדע...

גרציה פ

New member
צהרים טובים לכולם../images/Emo42.gifוהנאה מלאה

ומושלמת לכל מי שיהיה היום בזאפה!!

ספיר 2

New member
עזרא אל תידאג מותק

אם הוא יעשה את זה אני יקום על-יו ואל-יו וירביץ לו. אסור להיתעסק איתי
דרך אגב גם ורד תיהיה לא רק אני.. ושרית גם לי זה כותב ב ג'יברית כבר איזה חודש אני הורדתי תוכנה מיוחדת שאם אני לוחצת על F10 מכתב אנגלית זה יהפוך לעיברית אוף אני קודם לכן כותבת באנגלית הכל ואחר כך זה משתנה לי לעיברית לפי המיקלדת ממש ממש מעצבן! אתם יודעים מה אני צריכה לעשות ביגלל זה. אוו הנהלת תפוז? זה ממש ממש מרגיז. מידי פעם אני מקלידה באיסיקיו ואחר כך מעתיקה לפה לפורום אוו שכותבת באנגלית וזה באמצעות התוכנה נהפך לעיברית. לתוכנה קוראים תהפוך על הפוך הורדתי מנענע תוכנותת ולמי שזה קורה תורידו גם...

ספיר 2

New member
צוחק, צוחק מותק אה??

אבל ניראה אותך במקומי בטוח כבר היית עף מהפורום הזה

למעלה