המחשב שלי נדפק לגמרי, כשאני מנסה לכתוב בעיברית בפורום הוא נותן לי ג'יבריש.... וזה קרה בדיוק אחרי שהערתי לך... עכשיו עליתי על שיטה. לכתוב בוורד ולהעתיק את הכתוב לפורום, קצת מסובך.....
פעם אחרונה שאני אמרתי למישהו "נראה לי" חטפתי ממנו על הראש, למרות שאני נוטה להסכים איתך הפעם. (100% נשמע לי מוכר). ספיר תעשי חיים ותהני גם בשבילנו. אני מקווה בשבילך שהבחור הנחמד שהיה ביום חמישי לא יהיה היום כדי לצעוק "אוי יו יוייייי" "כמה רגשששששש" תהנו. אני אשב מול הרדיו. מי יודע אולי אני אצליח בכל זאת לראות שם את עמיר.
אני עיצבנתי את נעמה קצת אבל עכשיו היא 100% רגועה ובריאה. אנו מכירים את המבין יבין הזה מאיפשהו, לא? מה שלומך איילת? את לא אמורה לכתוב לילה טוב בשעה כזו? מוזר כי אם זה היה 12 שעות אחורה היית כותבת בוקר טוב.
אם הוא יעשה את זה אני יקום על-יו ואל-יו וירביץ לו. אסור להיתעסק איתי
דרך אגב גם ורד תיהיה לא רק אני.. ושרית גם לי זה כותב ב ג'יברית כבר איזה חודש אני הורדתי תוכנה מיוחדת שאם אני לוחצת על F10 מכתב אנגלית זה יהפוך לעיברית אוף אני קודם לכן כותבת באנגלית הכל ואחר כך זה משתנה לי לעיברית לפי המיקלדת ממש ממש מעצבן! אתם יודעים מה אני צריכה לעשות ביגלל זה. אוו הנהלת תפוז? זה ממש ממש מרגיז. מידי פעם אני מקלידה באיסיקיו ואחר כך מעתיקה לפה לפורום אוו שכותבת באנגלית וזה באמצעות התוכנה נהפך לעיברית. לתוכנה קוראים תהפוך על הפוך הורדתי מנענע תוכנותת ולמי שזה קורה תורידו גם...