בוקר טוב לכולם

erantz

New member
בוקר טוב לכולם

אני בוגר הנדסת תוכנה ויש לי ראיון עבודה שבוע הבא בחברה שמפתחת מוצרים לרשת ביתית, הצעת העבודה מדברת על תכנות בשפת C, אמור להיות לי מבחנים בשפת C , לא נגעתי בשפת C שנתיים כבר. על מה אתם ממליצים לחזור ולהתמקד בעיקר? תודה מראש לעונים.

galh

New member
אם זו Jungo אז זה אבוד. ../images/Emo3.gif

אם לא, קחי את הספר Ansi C של K&R ותקראי אותו בעיון. חשוב לתרגל אריתמטיקה של מצביעים, רשימות מקושרות, עצים בינארים ולהכיר את פונקציות הספריות של עבודה על קבצים ומחרוזות.

galh

New member
יש לך דוגמאות?

הבעיה בג'נגו הייתה התייחסות למועמדים ופחות לגבי השאלות. אם מכשילים מועמד בגלל שגיאת קומפלייר בתוכנית שהוא כתב על דף נייר אז הם בעצם בודקים משהו טכני שלא מעיד על יכולות. הבעיה עם השאלות ששואלים בראיון (ולא רק בג'נגו) שאם מכירים את התשובה אז עונים עליה בשניות ואם לא מכירים אותה, אז הסיכוי לפתור אותה הוא די קלוש. אז יוצא שבוחנים "זכרון" ולא "יכולת".

avi0025

New member
אני לא אביא דוגמאות ספציפיות, אבל..

במוטורולה שואלים שאלות ב-C שמתעסקות עם השוליים הדקים של השפה. פשוט עשיתי ראיונות גם בג'אנגו וגם במוטורולה וזו מסקנתי. ברור גם שראיונות לא בודקים כלום - או שאני זוכר שאלה מראיון קודם או שלא (ואז סביר שלא יודע). עוד שאלה - האם זה מקובל שהמראיין אומר "נחזיר תשובה תוך X ימים" ובסוף אף אחד לא עונה?

galh

New member
חבל... אפילו לא אחת? ../images/Emo7.gif

לא יודע אם "מקובל" אבל זו בהחלט גסות רוח וחוסר נימוס. זה קרה לי פעם או פעמיים, לצערי.

pixiER

New member
צריץ פה חיפוש בפורום

למרות שנראה לי שכבר קראת חלקים ממנו, אתה אמור לדעת שהם "בעייתיים"
אבל סחתיין על האופטימיות

למעלה