בוקר טוב לכולם

bimbo.

New member
בוקר טוב דני וכולם../images/Emo141.gif

הבטיחו שהיום ירד גשם. נו???!!! אני אוהבת מאוד את הגשם, את ריח האדמה שעולה אחריו, ואני אוהבת גם יום סגריר, כדי להתכרבל בכיף תחת השמיכה. אולי זה בגלל שנולדתי בחנוכה ביום סוער? אבל מה אוהבי ה-
מבינים בכלל
שיהיה לכולנו יום קסום

dani 123

New member
מי הבטיח??

אמרו אולי ביום ראשון או שני יהיה טפטוף

bimbo.

New member
לא טפטוף ולא גרביים../images/Emo10.gif

לפי הטלויזיה, היום אמור לרדת גשם (רק שהגשם לא יודע) לפי YNET, היום, מחר ומחרתיים מעונן חלקית (מעניין איזה חלק?!) השמיים תכולים ללא ענן.
מזג האוויר כנראה לא יודע שהוא צריך להקשיב לטלוויזיה ולקרוא באינטרנט

misu0071

New member
בוקר טוב חברים בימבו לפי החדשות

מאתמול בערב ביום שלישי מתחמם יותר לכן לא יהיה גשם זה טוב או לא ??

bimbo.

New member
MISU, מכיוון שצריכים לסיים לאטום

אצלי את הגג, מוטב שלא ירד גשם בימים הקרובים.
זה שמתחמם יותר,
זה כבר לא כל כך סימפטי.

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב בימבו דני ואלה שיבואו../images/Emo82.gif

שבת שלום לכולם, שבת הכי כייפית שבעולם
בימבו, אני חושבת שסחטת את הגרבים יותר מדי, לכן אין טפטוף

דרדרית

New member
בוקר נפלא לכולנו../images/Emo182.gif../images/Emo42.gif../images/Emo182.gif

היום הזה נפלא ונהדר כבר לא כל כך חם עננים יפהפיים בשמים ואם יחפצו להמטיר טיפות גשם- בבקשה- שיתחשבו במצב הכביסה שלי. טוב? חוצמזה- הבת הקטנה שלי בטיול של הצופים באיזור ירושלים וממש ממש מאחלת לה ולחניכיה יום סתוי נפלא. שיהיה לכולנו יום נפלא ומהנה
חגית

yaely2

New member
מנהל
לייציק, לווית את אחיך? איך הטרמינל?

נֵנָה

New member
צהריי שבת טובים לכל הנמצאים../images/Emo24.gif

הטרמינל מרשים בגודלו ובחללים הענקים שבו, והוא בהחלט ברמה בינלאומית אבל חסרה לי הרגשת הבית החמה ואווירת ההתרגשות של לפני נסיעה כפי שהרגשתי תמיד כשהייתי מבקרת בטרמינל 1 הישן והחביב. אביא לכם את מה שכתבתי בפזנון אשר חזרתי הביתה מאוחר בלילה עם כמה שינויים קלים
" חזרתי עכשיו מנסיעה ארוכההההה ... כפי שסיפרתי לכם, נסענו לשדה התעופה ללוות את אחי שחזר לארה"ב הברית. שמנו פעמינו לטרמינל 3 הרחוק. נסענו ונסענו ונסענו ונסענו במקביל לכביש ת"א ירושלים, כבר חשבתי שעוד מעט נגיע לתל-אביב ... הקפנו את כל השטח שמסביב לטרמינל, אחר כך הסתובבנו בפיתול פרסה ימינה והתחלנו לחזור עד שהגענו לשערי הטרמינל. שם הורדנו את אחי ששם פעמיו עם המזוודות לעבר שטח הבידוק ואנחנו יצאנו לדרך אל החנייה. ושוב נסענו ונסענו בכיון הפוך, סובבנו ציון והקפנוה וחזרנו במעגל לעבר שטח החניות לטווח קצר. שם קיבלנו כטיסי חנייה מסומנים בשעת הכניסה והמשכנו הלאה והלאה והלאה בעקולים עד שהגענו סוף סוף לחנייה. ליתר בטחון, כדי שלא נאבד את מקום המכונית חנינו בחנייה הפתוחה בשטח G הנמוך ביותר, שהיתה למעשה כמעט ריקה, גם כי הרוב חונים בחניות המקורות, וגם כי היו הערב רק 7 טיסות בסה"כ. עלינו במעלית אחת קומה אחת כי ה
הכריז "טרמינל", אבל אז הלכנו מרחק לא קצר, חלקו במדרכנוע או איך שקוראים לזה, עד שהגענו למעליות שהעלו אותנו לקומה 3 אל אולם היוצאים, ששם נמצאות מכונות הבידוק האלקטרוניות ודלפקי חברות התעופה. נכנסו לתוך אולם ענק וגבוה זרוע עמודים עבים, מואר וזוהר והרגשנו כל כך קטנטנים עד שנדמה היה כי הנה הנה אנחנו הולכים כאן לאיבוד. מזל שהיו מעט אנשים וניתן היה לראות את כל שטח המרחב הזה עד למרחוק. נכון שאנחנו מסוגלים להקים פרויקטים נפלאים, מקוריים ומיוחדים (זוכרים גם את האירוויזיון בזמנו?), אבל הביורוקרטיה גורמת לכל דבר שיימשך זמן רב מהרגיל, ועלינו הקטנים חושבים כמובן רק בסוף ... השארנו את אחי ועוד מלווים לחכות לבידוק, ובתי ואני יצאנו לסייר בשטח "קניון שחקים". מה אומר לכם, מאכזב למדי
רוב החנויות היו סגורות (חלקן עדיין לא אוכלסו בכלל), חוץ מחנות עיתונים וחנות ממתקים שהיו פתוחות ואולי עוד משהו קטן מה שמשך את מלוא תשומת לב זו החנות (הסגורה)של מיכל נגרין מאד צבעונית ומעוצבת בטעם רב. המסעדה היחידה שקיימת שם היתה גם היא סגורה
במרכז השטח הפתוח דלפק אליפטי מאורך שבו מכרו קרואסונים, כמה עוגות די עלובות, ומשקאות מפירות. מסביב היו פזורים שולחנות וכסאות לא רבים שחלקם היו מאוישים ואז, לא תאמינו, גיליתי שיש להם מיץ רימונים
כנראה שג'ודי שלנו תיכננה משהו עם המלצרים
נו, אז כמובן הזמנו שתי כוסות "קטנות" שהיו דוקא די גדולות, ונהנינו מהנקטר הנפלא הזה שרומם את מצב רוחנו פלאים, כי כל היתר היה די מאכזב
איפה יוטבתה עם מבחר הארוחות המוכנות בהגשה עצמית? בקיצר, אמנם המקום גדול ומרשים, אבל יקח עוד הרבה זמן עד שהכל יתפקד ברמה סבירה... בינתיים זה נראה הרבה יותר יפה בצילומים שבאינטרנט ... מלא אנשי בטחון, ובצדק, כי החלל הפתוח בפנים ובחוץ משרה קצת אווירה של דאגה בטחונית, את המצלמה שכחתי במכונית אבל גם כך לא הייתי יכולה לצלם צילומים כל כך יפים כמו שאפשר למצוא באתר של רשות שדות התעופה... אחרי שאחי סיים את תהליך הבידוק והכירטוס, נפרדנו ממנו ולקחתי את בתי אל ביתה ביבנה ומשם חזרתי מיד הביתה. באותו משך הזמן בערך של הנסיעות מהבית לנמל התעופה, אל בתי וחזרה, יכולתי בשקט להגיע לחיפה
מי שצריך להגיע לנמל התעופה כדי ללוות מישהו שנוסע או לקבל פני מישהו שמגיע, שלא יצפה ליותר מדי, אז לא יתאכזב. למי שלא חייב, אני מציעה להמתין לפחות חודשיים שלושה כדי לבקר שם ... נכנסתי אליכם לפורום אתמול ב-12 בלילה, אך לא מצאתי אף אחד ער. המשך שבת נעימה ומהנה
אוהבת אתכם

מנורה

New member
ערב טוב חברים../images/Emo160.gif

בקרתי הבוקר בטרמינל 3 ביחד עם בני כלתי והנכדים חלק מהכיף של היחד המשפחתי. לקח לנו בדיוק 20 דקות להגיע והיה מאד מרגש כי ההרגשה היתה כמו בחו"ל ותאמינו לי שראיתי כמה שדות תעופה בימי חיי. השילוט ברור והדרך נוחה התרגשתי שסוף סוף יש לנו גם שדה ברמה בינלאומית ולראות את כל
י המדינה זה עושה משהו ב
. מעוצב בטעם ונותן הרגשה של מרחב ויציאה לחופשה מהרגע שנכנסתי לטרמינל. בכל מקום מסתובבות דילות שמסבירות בסבר פנים יפות איך ללכת ולאן. נכון שזה לא קניון ולא מסעדה לישיבה ארוכה אבל זאת בדיוק הכוונה להיפרד מהר ולעלות לקומה העליונה לצאת לטיסה ושם כנראה החגיגה גדולה יותר. ניתן לשבת מול חלונות שמשקיפים על השדה ולראות את הנחיתה של המטוסים וזאת חוויה בפני עצמה במיוחד לקטנטנים. מקווה להגיע בהקדם לקומת היוצאים ומבטיחה לתאר גםאת החוויות שם. עשה לי תאבון לצאת לדרך. שווה ביקור טיסה נעימה

emmy5

New member
מנורה ,שבוע טוב ,עשית לי חשק לנסוע

אני גם מאחלת לכולם וגם לך נסיעה בקרוב לחוץ לארץ .. זה כייף

נֵנָה

New member
אכן ../images/Emo45.gif גם אני ראיתי הרבה שדות

תעופה בחיי, וטרמינל 3 הוא אחד מהמרשימים והיפים ביותר, בגודל, בעיצוב, בתאורה ובארכיטקטורה החדשנית שלו, ממש ברמה בינלאומית. כשאישי, שנשאר בבית, צלצל אלי כדי ושאל איך התרשמתי מהטרמינל, התשובה הראשונה שעלתה על שפתי היתה "אבודים בחלל", כי המקום כל כך רחב וגבוה, וכשאין כמעט אנשים, נותן את ההרגשה של הליכה לאיבוד בחלל... משך כל יום ששי ציפינו לביקור בטרמינל 3. בתי ואני לא אכלנו צהריים ותכננו לאכול שם באיזו מסעדה מפוארת או לפחות משהו כמו יוטבתה שבטרמינל הישן, אבל, מאחר וזה היה ערב שבת, רוב החנויות כולל המסעדה היחידה שראיתי שם, היו סגורות ונאלצנו להסתפק בקרואסון עלוב שלא חומם די צרכו, מהדוכן שבמרכז הרחבה שמול הכניסה לקניון שחקים. כמובן שזה הוריד קצת ממצב רוחנו
ככה זה כשרעבים. איך אמרנו? כגודל הציפייה, כן גודל האכזבה, לכן כתבתי שלא לצפות ליותר מדי כדי לא להתאכזב. אנחנו ביקרנו רק בקומה 3 באולם היוצאים ועדיין לא ראינו את אולם מקבלי הפנים שבמפלס G ואיננו יודעים מה יש בקומות 1 ו-2, כך שיש לנו עוד הרבה מה לראות ... בעתון כתוב שהמוני משפחות הגיעו בשבת לביקור בטרמינל, ואני מתארת לעצמי שהאווירה היתה מאד חגיגית ושוקקת חיים, דבר שבהחלט מוסיף למעמד,ריגוש ואווירת חו"ל ... מאחלת לכם יום נפלא ובילוי נעים

../images/Emo42.gif בוקר טוב מאוד לכולם....

חניתי לרגע לםני שאנחנו יוצאים לטיול של שבת... ואפילו הספקתי להנות ציוריה שח החברה החדשה לאה שלום - ציורים כלבבי - אני אוהבת מאוד את הסיגנון....יופי של עבודות - ברוכה תהיי ביננו

emmy5

New member
בוקר טוב לכולם,אני יושבת ומתפלא

מיופי של התמונות , עבודה יפה ומראה איזה קו מחשבה רציני יש לה ..כל הכבוד לאה ..מאוד נהנית לשבת ולהסתקל על התמונות .. בוקר טוב לכולם ,שבת נפלא

מנורה

New member
בוקר טוב ידידי ../images/Emo182.gif../images/Emo42.gifלא חשוב

כל עונה והיופי שלה העיקר לנצור כל רגע בחיים בהנאה כי הרגע שהיה לא יחזור שנית לכולם יום קסום

HAVA159

New member
לכל החברים בוקר טוב ושבת נפלאה

יום מקסים לכם, אוהבת
חוה.

ביקור באתר

בוקר טוב ושבת שלום לכולם. תודה לחברה היקרה שביקרה באתר של הציורים שלי, שמחתי שהם מצאו חן בעיניך, אם יש באפשרותך להמליץ לחברותיך לבקר התארוכה שלי שבאתר אשמח מאוד. יום שבת מוקדש לשחיה ולמשפחה, לכן אברך אותכם בילוי נעים, בריאות והרבה מצב רוח טוב, לאה

eruka6

New member
בוקר טוב לאה בקרתי באתר../images/Emo108.gif

שלך מאוד נהנתי מהציורים, מגוון רחב של ציורים יפיפיים

נֵנָה

New member
גם אני ביקרתי באתר של לאה ../images/Emo140.gif

התרשמתי מאד מהציורים היפים שלה. אלה ציורים של ציירת אמיתית ולא סתם חובבת. איזה כיף שיש כשרון כזה מהטבע
תענוק למצייר ותענוג לצופים בציוריו

למעלה