בוקר טוב לכולם

yaely2

New member
מנהל
ירידת הגשם בזמן נוח לנו ../images/Emo65.gif

שבת שלום,
דרדרית כוונה לדעת גדולים וחכמים. הנה פסוק מספר דברים ובו כתוב ונתתי מטר ארצכם ב"עתו" שואל באמת רש"י מה זה "בעתו"? (בעתו פרושו = בזמן המתאים) אומר רש"י שזה יהיה בלילות או בלילות שבת כשכולם בבתים דברים פרק יא (יד) וְנָתַתִּי מְטַר אַרְצְכֶם בְּעִתּוֹ יוֹרֶה וּמַלְקוֹשׁ וְאָסַפְתָּ דְגָנֶךָ וְתִירֹשְׁךָ וְיִצְהָרֶךָ: רש"י דברים פרק יא יד) ונתתי מטר ארצכם - עשיתם מה שעליכם, אף אני אעשה מה שעלי: בעתו - בלילות שלא יטריחו אתכם. דבר אחר בעתו, בלילי שבתות שהכל מצויין בבתיהם:

מנורה

New member
צהרים טובים חברים המלצה חמה../images/Emo41.gif

ברעננה ביד לבנים נפתחה תערוכה של מניטורות כגון חנויות מיניאטוריות עם כל התכולה חדרי סלון פביים חממות פינות קריאה ומטבחים משנות ה- 50 ואגודת המיניאטוריסטים (ידעתם שקיים דבר כזה) מציגים סוכה, קבלת שבת סדר פסח וכד'. כל העבודות נעשות בשיטות שונות: נגרות, תפירה רקמה סריגה פיסול צביעהד הדבקה כמו כן שימוש בחומר גלם יום יומי כדור פינגפונג הופך לאהיל בקבוק מים לעוגת קרם. המון סבלנות אבל מאד יצירתי. מקסים מקסים מומלץ מומלץ. בנוסף לכך יש במקום תערוכת צילומים מדהימה. וחדר ראשונים - תולדות רעננה. חוייה תרבותית של שבת בבוקר ובכל יום

offe

New member
ערב טוב לכל המטיילים ../images/Emo6.gif../images/Emo39.gif../images/Emo79.gif

לא לא טעיתי - פשוט משערת שכולם מלבדי יצאו לטייל ביום נפלא זה. חכו חכו - עוד יבואו ימים נפלאים גם עבורי - ואשוטט בכל אתר ובכל מקום -מחכה שהשמש תתחבא מאחורי העננים. ב-13 לחודש נובמבר כבר מתוכנן לי טיול לציפורי ומגידו. לאחר מכן טיול לצפת והסביבה - מאוד אוהבת מדי פעם לחזור לצפת - מרגישה שם מאוד רוחנית. יעלי - מה זה יש לך מינוי על להרגיש לא טוב - לא מזמן החלמת - לא שמעת על ויטמין c על פרוטק - על אכינצאה ופרופוליס - על חיסון ס...ת...ם אני בטוחה שאת דואגת למניעה - אולם גוף האדם לפעמים עושה בנו כרצונו. - אחוליי שתרגישי טוב. מה עושים כשספונים בבית - קוראים עיתון - קוראים ספר - רואים סרט בטלוויזיה - אולם אתם הוא העיסוק הכי הכי חביב עלי -
לראות את התמונות - להיכנס לכל מיני אתרים שאתם מציעים - לקרוא מה אתם עושים בזמנכם הפנוי. ורה - נעלמת לקצת זמן - נחמד לראותך שוב. המשך יום נפלא לכל הצמודים לפורומנו. offe

dani 123

New member
זהו חזרתי

המחשב שוחרר, לפרק זמן בלתי ידוע, הנכדים החליטו שמספיק להם

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo51.gifאופי הדואגת לשלומי תודה לכולם

שלום כולם,
אני בכלל שכחתי שהרגשתי לא טוב וגם עכשיו קשה לי להיזכר. איך שזה מתחיל אני נכנסת למיטה באלכסון, ואחרי יום, מקסימום יומיים מזמרת כמו תוכי צעיר.

למעלה