בוקר טוב לכולם

dani 123

New member
בוקר טוב לכולם

מבט מהחלון מראה שמים מעוננים חלקית בעננים גבוהים

emmy5

New member
בוקר טוב דני ,היתי בטוחה שאפגוש,

היתי בטוחה לפגוש אותך הבוקר . האם רק מהחלון אתה רואה את המצב היום הזה ? איך בכלל אחרי הטיול? כדאי לצאת או לא? לפחות תחייך לנו ,שנדע שהכל בסדר..שבת שלום לך דש לנווה ,מחכה לה בפורום ..

../images/Emo42.gif../images/Emo39.gifבוקר אור דני. בוקר מצויין

לכולם. בחלון שלי שמיים כחולים והשמש זורחת.
והרי התחזית...

dani 123

New member
גם מהחלון שלי השמיים מתבהרים

ואממי אני יוצא לטיול בפארק בעות כחצי שעה, אז תצטרכי להתאזר הסבלנות עד תשע וחצי

emmy5

New member
../images/Emo6.gifפתחתי חלון,אויר הרים צלול כיין

לגלי הכרמל ,לא רחוק הים ... שמש ,אוויר נקי , קריר, של בוקר . מהצבן ,לראות את החלונות מלוכלכים מהגשם..(יום חמישי צחקו לי מי נקיון)

misu0071

New member
בוקר טוב זו פעם שלישית שאני מנסה

ליכתוב והמחשב מקבל שווץ אני מקווה שהפעם הצליח ,נכון אממי צודקת היום יום ניפלא לטיול לא חם ולא גשם יום נעים לכולם

emmy5

New member
לכולם שולחת לכם תמונות של מונה

מונה,אחד הציירים שאני מאוד אוהבת ..... תמונו בחלק מהגלריות בעולם

מנורה

New member
בוקר טוב ידידים שבת שלום../images/Emo140.gif

איזה יום נפלא הרוח הקרירה מנשבת השמש החמימה מלטפת ריח חורף באויר איזה יום קסום

HAVA159

New member
בוקר נפלא לכוווווווולם ../images/Emo24.gif

בוקר נפלא ל-דני, אמי, גו'ד מישו ומנורה. יום טוב לכם חברים, לקום בבוקר כל כך מקסים, זה זכות, אוהבת
את כולכם חוה.

yaely2

New member
מנהל
בואי אלי וברכת שעותי, שבת../images/Emo168.gif

שבת שלום ובוקר טוב לחבריי הפעילים, לאורחים וגם למציצים
אתמול הרגשתי קצת חולשה והקדשתי את כל היום כמעט למיטה, לא נסעתי לשבת, היום
לאל מרגישה יותר טוב, גם היום אתפנק ומחר בטח כבר אהיה חדשה. תודה לך אמי על הקישור לגלרייה של מונה זה כיף לדעת שזה במועדפים ואני יכולה להציץ, מפעם לפעםץ יבואו על הברכה אלה שהעירו אותי, אחרת הייתי ישנה עד הלילה. דני בראש, אמי גודי, מישו מנורה וחווה. שבת שלום

zigd

New member
בוקר טוב

בוקר טוב לחברי הפרום . יום סגרירי באויר הצפוני יום שכולו יום טיולים, את היום נתחיל בטיול קטן מכוון קיבוץ יחיעם לרגלי נחל הגעתון בו החלו המים לזרום ונמשיך למסיבת יום הולדת בשלומית הנמצאת בשלומי . היו ברוכים ידידי צר לי איני מצליח להעלות את חתולי זקוק דחוף לטכנאי שלכם zigd בלי החתול

יעלי - תתפנקי ובכיף ../images/Emo140.gif

בשביל זה ציווה לנו האל את השבת...."ששת ימים תעבד וביום השביעי תשבת"‎. שבת של שלום, שלווה וכיף לכולם

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo39.gif../images/Emo51.gif../images/Emo39.gifלך../images/Emo62.gifבריאות רבה

מנורה

New member
אמי../images/Emo51.gifעל הגלריה בנוסף על ההנאה

מהציורים הנהדרים של מונה הרגשתי שאני שוב במוזאונים איזה כיף לפתוח כך את השבת

דרדרית

New member
בוקר טוב ושבת נפלאה לכולנו../images/Emo42.gif

שיהיה לנו שבוע נפלא: גשום- כשנהייה בבית. שטוף שמש- כשנצטרך לצאת מהבית.

סיפור קצר שהגיע במייל...../images/Emo73.gif

מה באמת חשוב בחיים – סיפור קצר עם מוסר השכל
אישה צעירה שנהגה לביתה מהעבודה, פגעה במכוניתה באחוריה של מכונית אחרת. היא פרצה בדמעות כשהסבירה שזו מכונית חדשה, שרק לפני ימים ספורים יצאה מאולם התצוגה. איך תוכל להסביר לבעלה שהיא ניזוקה? נהג המכונית השניה גילה הבנה, אבל הסביר שעליהם לקחת אחד את פרטי השני. כשתחבה האישה הצעירה את ידה לתוך מעטפה חומה גדולה כדי לשלוף את המסמכים של הרכב, נשרה פיסת נייר. בכתב-יד גברי וכבד נרשמו המילים הבאות : "במקרה של תאונה... זיכרי חמודה, זו את שאני אוהב, לא המכונית!"

למעלה