בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם

שיהיה לכולם יום מקסים ,אני כנראה לא אהיה כאן היום אתם יודעים מספרות ,ציפורניים וכו'...חחחח בקיצור שיהיה לכם יום טוב ומוצלח ובערב תהיו בטוחים שאשוב . נ.ב באמת גאלה מה עם הבטן???

ezraz

New member
מה זה עכשיו חיקוי של אבי?

הוא עושה שחי לחִי וגבּות ואת משלימה אותו עם מספרה וצפורניים?

tamar131

New member
בוקר טוב לכולם... בקצב הזה כדאי

שנארגן ספא לכולם ... אין צורך להירשם, קודם כל אני שמחה לראות שיש אנשים נוס]פים פשוט תענוג... שמעתי את השיר "תאר לך" איכות גרועה אבל שיר עצוב בפרט שיודעים שהאיש איננו איתנו בחיים. המילים אל תביט לו ביעניים מזכיר לי את ברכת הכוהנים בבית הכנסת שאסור לנשים להיסתכל על הכוהנים שמתפללים בהיכל ... אסור להביט בעיניים כי שם האמת. אני עדין עם שלכת עדין מאוהבת בדיסק, שיר מס' 13 הכנורות והעוד השילוב הזה גמר אותי והמילים צרחו בתוכי... וזה הזכיר לי גאלה יקרתי שבתחילת דרכי בפורם דיברנו על שילוב של צ'לו ועוד, אז הכנורות והעוד פשוט מדהים.. יום טוב לכולם

ezraz

New member
איך אני מקנא באלו שבשעה 10:00

אומרים בוקר טוב... לעניין. בהופעה של הסיבוב אותו מקום אותה הרוח אפשר לשמוע את ההבדל בין עם כינור ובלעדיו בצורה הטובה ביותר. שם ניגנו גם סניה וגם נגה בן דוד וחבל"ז איך שזה נשמע. אנחנו מדברים כל הזמן על הכינור, אני חייב להגיד שלי צורם גם כך ששמוליק מנגן על התופים ואין גיטרה בס על הבמה כמו פעם, וגם צליל של דרבוקה מהמחשב??!!!
נו באמת! יש פה אלמנט של זלזול קל בקהל שבא להופעה, למרות שהורידו מעט את מחיר הכרטיס, אך אני מעדיף לשלם יותר ולקבל את אותה תמורה כמו בסיבובי ההופעות הקודמות. לגבי השיר עליו את מדברת, אין ספק יצירה מדהימה!!!

tamar131

New member
כן אה .. וגם בקושי תאמין לי.. אני

שואלת איפה הייתי ? עברתם חווויות מדהימות עם הדיסקים וההופעות חוץ מזה אף פעם לא מאוחר כמו שאומרים עדיף מאוחר מאשר בכלל... השיר "כשאת אינך" מבוצע אחרת בהופעה וכ"כ שונה בדיסק ,אני לא אוהבת את הביצוע בהופעות אני תמיד מחכה שהשיר יגמר ... אני כ"כ אהבתי את הביצוע של ג'ף לין הייתי מחוברת לשיר המקורי איזה חצי שנה..פתאום העיברות שלו נראה לי פתאטי אבל בדיסק הוא נשמע שונה לגמרי ואפילו יפה עם צלילי העוד,אתה שם לב שאני מתחילה להיתאהב בצליל של העוד... תמיד הכלי הזה השתייך לי לזוזו מוסה החליל של אמיר מוכר לי מאוד ואני מאוהבת בחליל הערבי שנקרא "שבבה" אבא שלי מנגן בו, ביום שישי השמעתי לאבא שלי את הדיסק של עמיר והוא אהב מאוד אני משמיעה לו כל מוסיקה חדשה שאני מכירה ויש לו טעם מוסקלי מצויין ואני סומכת עליו.

ezraz

New member
זוז מוסה

החזרת אותי לילדות בשנייה! איזה נגן גדול. אם כבר מדברים על נגני עוד, שמעת על יוסף אל-עוואד? עיראקי שניגן עם גדולי הזמרים בעיראק ובמצרים וניגן גם בתזמורת של ההיסטורית של קול ישראל. האיש עד היום גם מנגן על עוד וגם מלמד לנגן. אין ספק אחד הגדולים ששמעתי אי פעם. אבא שלך מנגן/ניגן בהרכב ידוע כלשהו?

tamar131

New member
הם היו מופיעים תמיד לפני החדשות

בערבית של שבע וחצי או במוצאי שבת עם העיוור שם שניגן, לא יודעת איך קוראים לכלי שלו... אבא שלי מבוגר היום, בעבר הוא דאג לפרנס אותנו כך שלו יצא לו להוציא את החוצה מהבית,ניגן לנו בבית בעיקר לאימא שלי, עד היום הוא מנגן לה...

ezraz

New member
הנה קישור לכתבה על נגן העוד מספר 1

בארץ נכון להיום!

tamar131

New member
עזרא ,אתה באמת גדול...כמו שאבי

אומר מיד אתה מוצא את הקישור הנכון בזמן הנכון... מה הזיקנה עושה לאנשים עצוב... אבל הם יודעים שהמוסיקה תמיד מחזירה לחיים... איש חמוד דרך אגב איפה אבי?

ו ר ד ב

New member
ראיתי

ראיתי פעם סרט תיעודי על כול הלהקה שלהם בערוץ 8 סרט חבל על הזמן

ו ר ד ב

New member
שכחתי

שכחתי את השם שלה אבל נחום הם שרו שירים בערבית של פריד אל אטרש ועוד כמה זמרים וחבל על הזמן פשוט בכיתי אתה לא מבין איזה שירים אנחנו מפסידים בערבית כי אם לא מתורגמים (אותו יום היה תרגום )אבא שלי מבין ערבית מאז שראיתי את הסרט אני לא מוותרת כול שיר ערבי שאני שומעת אני דורשת לפרש לי

ezraz

New member
תמר אני מזכיר לך

החגים נגמרו. את אמורה להיות מוכנה למבחן הגדול. זה עשוי להיות כל יום, אני מחכה להחלטה של גאלה על המועד הסופי. תירוץ כמו "עברתי את האמצע" לא יעזור לך כשתתבקשי להוציא דף למבחן פתע!!!

Nahoum

New member
בוקר טוב לכולכם.

נו.. כולכם נכנסתם לעמוד השונות החדש?

ezraz

New member
בודאי נחום בודאי

מה שלומך? שוב המורה חולה??? אני אנסה לשפר את האיכות של "תאר לך" ולשלוח אליך כדי שתעלה אותו באיכות טובה יותר. חוצמזה?

Nahoum

New member
האיכות של "תאר לך" סבילה לדעתי.

אבל אם יש יותר טוב - יותר טוב. אז תודה רבה. חוץ מזה הכל טוב, אתמול נכנסה אליזבת ואמרה שלפי דעתה מילי רביד מיותרת בשיר "ניצחת איתי הכל" - מה אתם אומרים על זה? כנסו לשירשור שלה ותגידו כם או לא - עשיתי שם מן דיון-סקר כזה. אני מושיק בחרנו כן, לא חשבתי שיש בן אדם אחד שחושב שהיא מיותרת בשיר. לפי דעתי שי לה חלק נכבד בזה שהששיר זכה ב"שיר השנה"
אז כנסו ותבחרו מה דעתכם..

למעלה