בוקר טוב לכולם

domdom1

New member
בוקר טוב לכולם

מה שלומכם הבוקר,אחרי יום של חשבון נפש,ללא אוכל או שתיה ,יש לי שאלה "האם אמרתם לעצמכם את זה לא יעשה יותר ,האם לקחתם מטרה חדשה בחיים? אם כן לשתף אותנו מוגש באהבה

sagiberg

New member
בוקר אור../images/Emo42.gif

אצלי בסדר. מי יודע מה קורה בפלורידה ? הצום עבר בקלות יחסית . חשבון הנפש היה ארוך וממצה ובעקבותיו קיבלתי החלטה חשובה- לא לחזור יותר על שגיאה גדולה שעשיתי, להשתדל לתת לדברים לזרות יותר ולהפחית את הצורך בשליטה....... משימה נכבדת מאוד לשנה הבאה

לדעת מתאי לזרום ומתאי לשלוט זאת השא

כבר כמה ימים שאני מנסה לתקן את השגיאה הגדולה שעשיתי כאשר נתתי לדברים לזרום בתחום העבודה לשנת לימודים הבאה וגיליתי שהם לא זרמו כלל מה שמאיים עלי להשאר בלי עבודה. לו הייתי ממשיכה כמנהגי לשלוט בעיניינים התמונה הייתה לגמרי אחרת כי לאף אחד לא משנה בסופו של דבר חוץ ממני אם אעבוד או לא וכך נשלחו תוכניות לא נכונות לאישור ולא אושרו. ושוב נשאלת השאילה: האם לנסות לשלוט בעיניינים ולהתערב בכל בכוח או לתת לדברים לזרום מתוך חשיבה פטליסטית ודטרמיניסטית ולפנות דרך לדברים חדשים שאולי יגיעו בעקבות הישנים שהלכו. מתאי לשלוט ומתאי לזרום "זאת איז זה קבסציון"-זאת השאילה בתרגומי החדשני של "המלט." מה דעתכם?

אצלי בסדר גמור.

אני בסדר, והוא גמור
סתאםםםםםםםםםםםםםם המטרה שלי לאטום יותר את האוזניים לכן קניתי אוטמים הכי טובים בשוק. האמת, לקחתי,אבל קשה לי לפרט בדיוק כי איני זוכרת ממש מה לקחתי כניראה יותר סבלנות סבלנות סבלנות סבלנות סבלנות סבל מאוד גדול שאין סבלנות! למה? לחוסר צדק בעיקר! הבנתי שבתי קברות מלאים באנשים שחשבו תמיד שהם צודקים.

j u l i a n o

New member
וסבא של ג'וליאנו היה אומר-

שזאת לא בושה לנבוח כמו כלב, אם בטעות השתנת על רגל של ביריון...

למעלה