בוקר טוב לכולם!

רווקה2

New member
בוקר טוב לכולם!

קיבלתי אתמול את המפתחות לדירה החדשה, איזה לכלוך השאירו שם הדיירים הקודמים... הבוקר כבר קיבלתי את הסלון החדש שקניתי ואני רצה לקבל את פני המנקה (אני מקווה שהוא מנקה טוב כמו שהוא נשמע בטלפון...) שיהיה יום נפלא!

m i c h a l i

New member
קולולולו ../images/Emo140.gif

בוקר טוב לכולם
ולך רווקה, שיהיה בהצלחה ב
החדש מי ייתן וישכון במעונך אושר רב
למרות שאני שונאת לעבור דירות, ( וזה קרה הרבה פעמים בחמש השנים האחרונות), יש משהו מרגש בלהתחיל במקום חדש
אז שיהיה בהצלחה

רווקה- אם הוא יראה כמו השחקן(המשך)

טוני דנצה מהסדרה"מי הבוס"? זוכרת? שגם הוא בא לנקות,אשרייך.

רווקה2

New member
הלוואי

אבל הוא דומה יותר לצחי בוקששתר (בגירסה הנמוכה). ניקה בסדר אבל היה איטי בצורה שהצליחה למתוח לי את העצבים. היה מ- 08:00 עד 19:00 ולקח 30 ש"ח לשעה. רושש אותי. בסוף הוא גם לא ניקה הכל, אני אמשיך היום. מצפה לי יום ארוך, היום אני עוברת דירה. ההורים שלי מגיעים לעזור. שיהיה לכולם יום טוב!

m i c h a l i

New member
בוקששתר ../images/Emo6.gif

ועוד בגירסא נמוכה חחחחחחחחחחחחחח למה לא הפסקת אותו בשעה מוקדמת אם ראית שהוא לא עושה את העבודה כמו שצריך? פעם הבאה שאמא תהיה שם... היא כבר תראה לו מה זה פאנלים

רווקה2

New member
הוא אמר שיש לי סטנדרטים גבוהים

הייתי בעבודה כל היום, קפצתי להביא לו ארוחת צהריים (הוא ביקש) ואח"כ הגעתי ב- 17:00. אז גם הצטרפתי ללמד אותו מה זה קצב עבודה. פתאום הגיעה הדיירת הקודמת לקחת כמה דברים שלה. היא גרה שם עם משפחתה במשך 4 שנים. שאלתי אותה לאן היא היתה גורפת את המים כשהיא שטפה את הבית. התשובה שלה הדהימה אותי: "האמת, שלא שטפתי כאן אף פעם, רק שאבתי את הרצפה". ואז הבנתי למה לקח לו יום שלם לנקות את הבית.

nb55

New member
במקרה כזה כדאי לקחת חב' לניקוי

ניקוי כל הבית (תריסים,אמבטיה),פוליש+הדברה עולה מקסימום 400 ש"ח (4 חדרים) אני הייתי מאוד מרוצה זה היה שווה במיוחד אחרי צביעת בית

רווקה2

New member
צודקת

הציעו לי בהתחלה אבל חשבתי שהסיפור יגמר תוך 5-6 שעות. ניסיתי לחסוך - אכלתי אותה. בפעם הבאה (שאני מקווה שלא תגיע כל כך מהר) אני אהיה יותר חכמה.

רווקה2

New member
תודה לכל המעודדים

המנקה, מסתבר, בחור חרוץ, אקדמאי שלא מוצא עבודה ומוכן לעשות הכל. אני מעריכה כאלה. הוא, בתמימותו, שאל אותי: "ובעלך לא עוזר לך?" אני: "אין לי בעל." הוא (עם עיניים פעורות): "מה זאת אומרת?" אני (לא מתרגשת): "זאת אומרת שלא התחתנתי." הוא (מסתכל על הבטן שלי): "ואיך עשית את זה, לבד?" אני: "לא לבד, עם מישהו, אבל אתה יודע, לא כולם מתחתנים." הוא: "אז זה מבחירה." אני: "כן, מבחירה." הוא: "אז כל הכבוד לך!" אני צריכה להתחיל להתרגל לתגובות האלה, אנשים בשוק כל פעם מחדש לראות בחורה בהריון ללא בן זוג. אולי אחרי שאלד זה יעבור. אני גם מתחילה היום חודש שמיני. הלידה מתקרבת. הלילות חמים מאוד ובבית הישן אין לי מזגן או אפילו מאוורר לרפואה, בחדש - יש מזגן. מחר כבר אשן שם. באמת, ריח של התחלה חדשה באויר...

א ל ו ל י

New member
גם אנחנו ביום חמישי מתעופפות

למקום חדש... ורווקה יקרה, מצפות לך אינספור הערות ופעירות עינים. אני כבר מתורגלת ושום שאלה בורה לא תפתיע אותי. כבר שמעתי "לא חבל לך? את כל כך צעירה..." (מה לעזזאל התגובה הזאת?!
) ושמעתי גם "את יודעת מי האבא?" (לא, מה ציפיתם שאני אדע? חד הוריות הן הרי שרמוטות בעל כורחן, מזרן שכונתי) והתגובה הקלאסית והמטומטמת כל כך "כל הכבוד לך!" שזה לא פירגון, אל תתבלבלו. ממש מגיע לי להדליק משואה ביום העצמאות!!. אה, ואלה ששואלים ומגלים שאני חד הורית ומגיבים ב"אוי, סליחה, אני מצטער" ואני עונה "זה בסדר, אני לא". בדיוק צילצלתי לאיזשהו טכנאי שאני אמורה להזמין לבית החדש, בלי להתבלבל הוא אומר לי "שבעלך יצלצל אלי בערב ואני אסביר לו". כאילו, אין סיכוי שאישה תקלוט את האינפורמציה המסובכת הזאת. חייב להיות לי בעל שיציל אותי מהעולם הגדול. לא רציתי לרפות את ידייך, רווקה יקרה. אבל תתכונני לבורות וטימטום של אנשים. באיזשהו שלב הייתי אומרת "בעלי מת" וסותמת פיות. שווה לנסות.

רווקה2

New member
כן, אלולי...

אני נדהמת כל יום להיווכח עד כמה אנשים סטיגמטיים. נתקלתי בתגובות משונות כשחיפשתי דירה. מישהי (מגעילה), כשרק ירדתי מהאוטו, אמרה לי: "סליחה, אבל אנחנו לא רוצים כאן ילדים". בדירה שלקחתי בסופו של דבר, הייתי צריכה לשכנע ממש שאפשר לסמוך עלי למרות שאין לי בעל. הפקדתי ערבויות, הבאתי ערבים (את ההורים שלי), שילמתי חודשיים מראש, מה לא. שאלו מה מצבם הכלכלי של הוריי ועוד שאלות מביכות, שאני בטוחה שהיו נחסכות ממני אילו רק הייתי מגיעה עם בן זוג. הסטיגמה איומה. אני משתדלת לא לענות לאנשים בציניות, ורק להוכיח להם שזוהי רק סטיגמה והמציאות יכולה להיות שונה.

m i c h a l i

New member
חחחחח אלולי

כשאני שומעת מישהו שאומר לי "שבעלך יתקשר אליי בערב" אני עונה: אין בעיה כשהוא יתקשר אליך תמסור לו ד"ש
(NOT) גם אני נתקלת ב"כל הכבוד" וגם "את כל כך צעירה |אייקון של ספיקת כפיים|" האמת? זה משעמם.... קדימה, פותחת עמותה לתגובות מקוריות על העובדה שאנחנו מגדלים את ילדינו בלי האב/האם.

עמותה..

שלומלום.. ראשית בהצלחה לכל אלו שעוברים.. יש לי רעיון..אולי כחלק מפעילויות העמותה כמו ארגון טורניר שש בש משחקי חמש אבנים ודוקים נוכל במסגרת העמותה לעזור לכל מי שעובר דירה כידוע זהו פרויקט לא קטן כשאני אומר עזרה אחת הכוונות היא..לשמור על הילדים אחר הצהריים כשמסדרים או לעזור לסדר ארונות וכאילו...אני אישית מוכן לעזור בכל מה שקשור בכלי עבודה..אשמח ר להושיט יד בתליה של דברים..עבודות חשמל למיניהן שרברבות וכל מה שידרש...כפי שאומרים אחת בשביל כולם וכולם בשביל אחת.. אופססס התכוונתי אחת גם בשבילי...לא רק בשביל כולם אגב מציע גם לעשות החלפות מוכן לבשל בעבור קיפול כביסה

m i c h a l i

New member
תודה לך איש ../images/Emo45.gif

ואם אתה רוצה להפוך את זה לפרוייקט אני מוכנה לתת לך כאן את הבמה

תשובות שאני אוהבת לתת:

הוא, בתמימותו, שאל אותי: "ובעלך לא עוזר לך?" תשובה: "אני פטורה" (זה עדיין לא חוסך את ההמשך: הוא (עם עיניים פעורות): "מה זאת אומרת?"
) הוא (מסתכל על הבטן שלי): "ואיך עשית את זה, לבד?" תשובה: מה? בגלך עוד לא גילית? אני מציעה שתברר דחוף! הכי מצחיק זה כשהשאלה הזאת (על כל צורותיה) באה מאנשים מבוגרים יותר שהם כבר הורים או אפילו סבים. אז אני שואלת איך הצליחו להיות הורים/סבים מבלי לדעת איך נכנסים להריון. ותשובה שכיחה נוספת שלא מופיעה כאן: "את נשואה?" תשובה: "לא! אני מהחכמות" לפעמים בא המשך: כמה זמן את גרושה? תשובה: "אני מאלו שהיו חכמות מראש, לא מאלו שהחכימו אח"כ - ומתרגמת: אני רווקה" תשובה זו מביאה לפעמים לניסיון מצחיק לשכנע אותי כמה טוב להיות נשואים
הכי מצחיק זה כשזה בא מאנשים שיודעים עליהם שהם לא מאושרים, ולפעמים הם גם כאלו מחפשים בחוץ. שיהיה מברוק על הבית והמשך הריון קל (עם המזגן)

zut

New member
המון הצלחה לך...

מאחלת לך רק טוב בדירה החדשה, הרבה אור והרבה הצלחה.

למעלה