בוקר טוב לכולם ..........

בוקר טוב לכולם ..........

אחלה בוקר שיהיה לכם המשוררת תרגישי טוב אוהבת אותך נרקיסטית חולה עלייך יפיופה פשוט חולה ותזהריייייייי החתול יריב איניטי מתה עלייך גוצ'י נשמה שלי אוהבת אותך המלאך השומר שלי יו הרשימה ארוכה אז ככה : נחבוב לימון4 אפי האחת השומר <כלבה> שחף נוש20 דינו חיילה וכולם חולה עליכם תמשיכו להיות ככה ושיהיה לכם אחלה יום ורד ןמאושר דבשששששששששש אחותי היחידה אוהבת אוהבת אותך וסרדיןןןןןןןןןןן נו כבר מה עם הקפה הבאתי עוגת גבינה בטח שכחתי הרבה אבל אוהבת את אהוביי ואת שונאייי אוהבת יותר דניאל כהן אטלנטה

בוקר דבשששששששש........./images/Emo42.gif

דנדוש אחותי

ושכחתי כמובן את .......

אלין המקסימה שיהיה לך יום הכי מקסים בעולם
ואת יאקי לגעת ברגע התותח הבחור עם הלב זהב ומי שעכשיו כבר שכחתי סורי

בוקר טוב -מברבית היחידה

יו בוקר טוב אנשיםםםםםםם............. אני מקום 1..... אין אין אתמול הייתי מלכה אני חולה על כולם........... ד"ש לכל מי שמכיר אותיייייייי... יאללה זזתי לבצפר צ'או אנשים :)

../images/Emo10.gifבוקרררררררר!! ../images/Emo10.gif

אני קמתי בבאסה היום בגלל אתמול אבל יעבור לי (מקווה) גם אותי שכחת אטלנטה ): ): לא נורא אני עדיין חולה עליךךךךךך נרקי יחיית מחמד אנושית שליייייי!!! חולהההה עליך!!!! ברביתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!! את הכי כוסית פה בבלוגים! יותר נכון (את,נרקי.ומישלללללל) חולה עליךךךךךך!!!! ונרקי סיכמנו שאני המלכה ואת הנסיכה לא ?! מקווה שהשתפר לי המצב רוח !! ): אוהבת ברו'ששששששששששש

2 סוכר

New member
../images/Emo7.gifבוקר רע לכולם../images/Emo7.gif

אטלנטה כל כך מה ר שוכחים את האחות הקטנה והיפה שלך......................נעלבתי קשות...........אין זהו אני עצובית בגללך............עכשיו אני מחליפה את דינו .................... הולכת להתאבד בגללך..................שלום לכול מי שאני אוהבת זהו תשכחו ממני ..................... ביי אנשים אוהבת את אלין ,חיילת היפה שלי,אקזוטית המהממת,דינו הלא מיואש,מיקי אהובי הנצחי,ברבית נשמה,סרדין הסרדין,אנטוני (פרקר),יוסי הכריש,מרסל המצו'געת.אלפרון העיפרון...........וכן אחותי הגדולה גם אותך אני אוהבת אטלנטה נשמה שלי.....................יאללה אני הלכתי לקפוץ מבניין ביטוח לאומי.............נגמרו לי החיים עכשיו......... אוהבת וסובלת לא בשקט 2 סוכ(דניאלה).............

למעלה