בוקר טוב,וחג שמח. יום יפה,השמש זורחת, יום נחמד למטיילים. תהנו לכם. יום שקט לכולנו.
M mishele5 New member 26/5/04 #1 בוקר טוב,וחג שמח.../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif יום יפה,השמש זורחת, יום נחמד למטיילים. תהנו לכם. יום שקט לכולנו.
בוקר טוב,וחג שמח.../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif יום יפה,השמש זורחת, יום נחמד למטיילים. תהנו לכם. יום שקט לכולנו.
N Nitsi New member 26/5/04 #2 |@ בוקר טוב לכולם בוקר שימשי ונעים!!! תודה רבה לכם על קבלת פנים החמות ובמיוחד למכאלי, עוגיה , מישלי5 . כיף לדעת שיש מקום שאפרש לבוא ויקבלו בחיוך רחב )) שיהיה לכולנו יום מלא אור ושמחה וצחוקים .
|@ בוקר טוב לכולם בוקר שימשי ונעים!!! תודה רבה לכם על קבלת פנים החמות ובמיוחד למכאלי, עוגיה , מישלי5 . כיף לדעת שיש מקום שאפרש לבוא ויקבלו בחיוך רחב )) שיהיה לכולנו יום מלא אור ושמחה וצחוקים .
M m i c h a l i New member 26/5/04 #3 ערב טוב ../images/Emo171.gif לא אכלתי עוגת גבינה... למי נשארה חתיכה?
ע עוגיייייייייה New member 26/5/04 #5 לילה טוב לכולם../images/Emo11.gif לי נשארה עוגת גבינה עם תותים מדהימה! חוץ מזה, העונה אכן התחילה אצלינו, אני שמחה לבשר לך מיכלי שאני אכן וואל דאן (שורף בגב) חיוכים לכל השרשור
לילה טוב לכולם../images/Emo11.gif לי נשארה עוגת גבינה עם תותים מדהימה! חוץ מזה, העונה אכן התחילה אצלינו, אני שמחה לבשר לך מיכלי שאני אכן וואל דאן (שורף בגב) חיוכים לכל השרשור
M m i c h a l i New member 27/5/04 #7 יה... חשבתי שהיום שבת ../images/Emo163.gif אז בעצם עוד שלושה ימים