בוקר טוב לכולם.

izuizu

New member
היי שלום ליוצאי רומניה בפורום

אני מגלה פה בפורום נציגות נכבדה ליוצאי ארץ זו. חן חן לכם פזי . מישו וכמובן emmy/

pazi66

New member
איזו בטח יש עוד כאלה שלא יצאו

מהארון. תודה על השירים, אהבתי אותם

emmy5

New member
גברים , בדיחה ../images/Emo3.gif

פזי תתרגם להםA 97 year old man goes into his doctor's office and says, "Doc, I want my sex drive lowered." "Sir", replied the doctor, "You're 97. Don't you think your sex drive is all in your head?" "You're damned right it is!" replied the old man. "That's why I want it lowered!" "

jacobf2

New member
נדרש תרגום!!!!

לא מתבייש לומר שהאנגלית שלי חלשה.האם מישהו מתנדב לתרגם לי את הבדיחה?? כי אני אוהב בדיחות על סקס.

pazi66

New member
יעקוב, אל תהיה מודאג, אתה לא זקוק

לזה. לפי דבריך כל המערכות שלך תקינות ופועלות היטב-חמסה,חמסה,חמסה
לגבי בדיחה עם סקס , הנה יש לך : אחת מגיעה לבדיקה אצל גינקולוג, הוא מציץ למטה וקובע: "הכל בסדר, נקי אצלך". האישה עונה: "ברור שיהיה נקי! יש לי כושי פעמיים בשבוע". קשיש וקשישה מכירים בבית אבות ואחרי כמה פגישות הם נכנסים למיטה. אחרי הזיון אומר הקשיש: "אני ממש מצטער, לא ידעתי שאת בתולה, בשבילי זה היה סתם סטוץ ואם הייתי יודע לא הייתי מפתה אותך". הקשישה עונה: "ואם הייתי יודעת שיעמוד לך הייתי מורידה את הגרביונים". ילד שואל את אימו:" אמא, אפשר לאכול אור"? "מה פתאום? למה אתה חושב ככה"? עונה האם. הילד: "כי אתמול בלילה אבא אמר לך, יאללה, תכבי את האור ותכניסי אותו לפה.

misu0071

New member
פאזי לכן ציינתי רק בן גוריון ובגין

כי באמת לצערנו זה המצב כפי שציינתה

jacobf2

New member
גמני אתרום את חלקי:

בחור אחד הכיר בחורה בדיסקוטק. בסוף הערב הלך איתה לביתה והם בילו לילה סוער ביחד. בבוקר הבחור שם לב לתמונה של בחור על השידה בחדר השינה. "זה בעלך?", שואל הבחור. "מה פתאום", עונה הבחורה. "חבר שלך"? שואל הבחור בחשד. "תירגע", ענתה הבחורה, "זאת אני לפני הניתוח". בחור אומר לחברה שלו: "אם היה לי עוד 5 סנטימטר הייתי מלך". עונה לו חברתו: "אם היה פחות 5 סנטימטר היתה מלכה" בר חרמן ניגש לכוסית ברחוב ואומר לה : "יש לי הצעה בשבילך - אני זורק לך מאה שקל ועד שאת מרימה אותם אני עושה לך מה שאני רוצה, הולך?" עונה לו הכוסית: "תן לי לחשוב על זה." והולכת הביתה להתייעץ עם בעלה. בעלה מסכים והכוסית חוזרת אל הגבר החרמן. אחרי שעה היא חוזרת הביתה כואבת ועייפה... שואל אותה בעלה: "מה קרה?" עונה לו הכוסית: "המאנייק זרק לי בשקלים!"

pazi66

New member
יעקוב, אני לא נשאר חייב, כך חזרה

אישה מגיעה לרופא עם בעיה של הרטבה במיטה, הרופא מורה לה להתפשט ולעמוד על הראש מול הראי, הבחורה מהססת אך מבצעת ואז הרופא ניגש אליה, מניח את סנטרו בין רגליה ומביט בראי. לאחר מספר דקות הוא מורה לה להתלבש ויוצא מהחדר. כשהוא חוזר שואלת אותו הבחורה על איזה טיפול הוא ממליץ והרופא עונה: " פשוט תקפידי לא לשתות לפני השינה והביתה תיפתר". ובשביל זה הייתי צריכה לעמוד על הראש מול הראי?" היא משתוממת. " אה, לא" עונה הרופא. "רק רציתי לדעת איך אני נראה עם זקן." שאלה: מה עושה זונה כשבעלה מת? תשובה: שוכבת שבעה..

jacobf2

New member
היי pazi אם תמשיך לתת לי.....

קונטרה על כל בדיחה שאני כותב הם יגמרו לי מהר. אישה אחת הולכת ברחוב,פתאום קופץ עליה ערבי תופס אותה בשיער וסוחב אותה למקלט נטוש. שואל אותה הערבי "עם וזלין או בלי?", חושבת האישה מספר שניות ומחליטה "בלי וזלין".מוריד הערבי את הבגדים ודופק אותה. חוזרת הבחורה לביתה עם טוסיק אדום ונפוח.יום למחרת סיפור דומה הערבי תופס אותה שואל אותה "עם וזלין או בלי" ושוב עונה לו האישה "בלי" ושוב דופק אותה הערבי ושוב האישה חוזרת לביתה עם יכולת ישיבה מוגבלת. ככה ממשיך הסיפור יום אחרי יום ואז מחליטה האישה יום אחד לשנות גישה, שואל אותה הערבי "עם וזלין או בלי" עונה האישה " עם וזלין" ואז צועק הערבי "וזלין בוא"

pazi66

New member
אני ממשיך,אך הרמה שלך יורדת,זהירות

ילדה בת 10 מגיע לפיצוציה ואומרת למוכר: "תביא מרלבורו אדום". המוכר ההמום אומר לה: "מה מרלבורו אדום? את ילדה קטנה, יש לך עוד חלב על השפתיים". "זה לא חלב" אומרת הילדה "ותביא מרלבורו אדום"… הכלה הצעירה פונה לבעלה הטרי ואומרת לו, "אתה יודע מה!? בכל פעם שתרצה שנשכב תמשוך לי בפטמה השמאלית פעם אחת ואם לא תרצה אז תמשוך בפטמה הימנית פעם אחת!!!" הגבר נענה בחיוב והציע אף הוא, "את יודעת מה!? ואת, מעכשיו בכל פעם שתרצי שנשכב, תימשכי לי באיבר פעם אחת ואם לא תרצי, תימשכי בו 70 פעמים.

jacobf2

New member
אז אני עובר לתמונות ואיורים ../images/Emo3.gif

אצל הנשים התור ארוך יותר.

pazi66

New member
יעקוב, ידעתי שבסוף תרד מתחת

למכנסים זה לא מתאים.....יש פה גם גבירות

emmy5

New member
חברים ,אני מרוצה שהשירשור נסגר

תלמדו ,לא יותר מ35 הודעות ..עם וזלין או בלי מגיע לכם !!!!!!

emmy5

New member
עוד משהו

Subject: Fw: Golden Honey RIDDLE: Why is HONEY golden in color? A. Because of the Sun, the flowers receive? B. Because Flower Pollen is naturally golden? C. Because it's manufactured that way? D. Gosh, I just don't know! A little lower... Just a little lower now...

emmy5

New member
IZUIZUעשיתה לי מצב רוח טוב

בין כל הגברים האלה ,קצת מוזיקה משלי ..קצת טוב לי על הלב .
...

סבאאורי

New member
זוג טרי חוזר מירח הדבש

"יהיו לנו שלושה ילדים נפלאים" אומרת האשה "איך את יודעת?". שואל הבעל הטרי. "כי הם נמצאים עכשיו אצל אמא שלי " עונה האשה...

למעלה