בוקר טוב לכולם.

jacobf2

New member
בוקר טוב לכולם.

כהרגלי בזמן האחרון השכמתי קום ותארו לעצמכם שאני כבר אחרי הכוס קפה של הבוקר. שיהיה לכולנו יום טוב בלי פיגועים ותאונות.

bimbo.

New member
בוקר טוב ועצוב../images/Emo7.gif

קשה לפתוח את הבוקר עם מילים עצובות, אבל האסון של אתמול נמצא ברקע ולא עוזב את המחשבות. שיהיה לכם יום טוב והלוואי שנשמע רק בשורות טובות. אגב, יעקב, יכולנו לשתות קפה ביחד. גם אני כבר אחרי...

jacobf2

New member
כן,אסון גדול קרה אתמול.

לא מספיק שנהרגו לנו 6 חיילים אז אי אפשר להביאם לקבורה כדת וכדין בגלל איברהם הקטועים החסרים.

pazi66

New member
בוקר טוב לכולם.....ויהיה אור../images/Emo70.gif

ויהיה אור

../images/Emo42.gif בוקר טוב חברים וחברות

אני כבר אחרי
וקריאת העיתון....
וה
בוכה למראה 6 הצעירים הנהדרים שנרם כבה אתמול.....שלא נדע
אני בפגישה במסגרת ההתנדבות בויצ"ו ואחרי זה סדנה ובערב חתונה במקום רחוק... שיגרת החיים ממשיכה

נֵנָה

New member
בקר טוב לכם יקרים ../images/Emo39.gif

נכנסתי כדי להינות מברכות הבקר שלכם ויוצא עוד מעט להרצאות בספרות ועל שבתאי צבי ... היום שוב לא אהיה בבית כל היום ... עניינים ... סידורים ... העומס עוד לא נגמר
עוד יגיעו ימים פנויים יותר כדי להתכייף אתכם ולבילויים נטו
מחכה בקוצר רוח למפגש הבא
והעיקר שתהיו לי בריאים ותשמרו על מצברוח טוב
שלכם ואתכם גם כשאני לא בפורום

pazi66

New member
אל תדאגו, תרגישו חופשים, אני אשמור

על הפורום ועל הגחלת אני גאה בכולכם על המרץ, הנחישות וחדות החיים שלכם תמשיכו להיות כאלה, תתנדבו, תרחיבו אופקים, תחיו כל רגע שיש לכם יש פתגם רומני ידוע :"איך שמסדרים את המיטה, כך ישנים" תהיו לי בריאים ושלמים

emmy5

New member
בוקר טוב,היום גם אני כאן ...

אתמול לא היתי מסוגלת לכתוב ...ממש עצוב ... בימבו ,לא השארת לי קצת קפה .. כולם הלכו ..אז אין בריירה..אשתה לבד את הקפה ...

misu0071

New member
בוקר טוב עכשיו התורערתי היתי../images/Emo73.gif

חזרנו הביתה בשעה 0200 כי היינו בתוכנית פוליטיקה בארוץ 1 בירושלים מה אני יספר ?? כולם שם צודקים !!! מה יהיה ??

pazi66

New member
MISU כולם לא יכולים אף פעם להיות

צודקים תמיד יש רק דרך נכונה וצודקת אחת רק מנהיגים גדולים רואים אותה, הולכים בה למרות כל הקשיים ומצליחים .....ומה שחסר לנו בארצינו זה - מ נ ה י ג י ם בעלי שעור קומה

emmy5

New member
חה חה חה , אתם מחפשים גם צדק?

כל אחד מושך את השמיכה עליו.. כאן בארץ המצב מאוד קשה ,

misu0071

New member
פאזי אני מסכים איתך בכל מילה אבל../images/Emo35.gif

מה נעשה אין לנו ואם מדברים על זה אפרופו רומניה !! אני זוכר כאשר עוד הייתי ילד היו אומרים לנו הנוצרים, אתם היהודים אנשים פיקחים ?? היום אני שואל את עצמי ?? איפה הם . חסרים לנו( בניגוד לדעותי) בן גוריון, ובגין , נו איך פוטרים את הבעייה?

pazi66

New member
יש לי חדשות בשבילך מישולה שלי

אנחנו לא פקחים -אנחנו חושבים שאנחנו פיקחים כל יהודי הוא ראש ממשלה, הוא יודע יותר טוב מכל אחד אחר, הוא הכי חכם וזאת , מישולה , הבעיה שלנו במשפט אחד MISULE גם אני היתי ילד ברומניה, אך תמיד חשבתי שהיהודים זה עם רגיל, ובטח לא עם מובחר, יש לו את החכמים שלו, יש לו את הטיפשים שלו, (לצערי יותר מדי),את הגנבים והרוצחים שלו, כמו כל עם אחר על פני היקום. אין שום דבר מיוחד בנו - רובינו רודפי בצע וממון כולנו שומרים על התחת שלנו ועל האינטרסים שלנו, נשארו רק מעטים מאד עם אידיאלים ועם אהבת וטובת הכלל הפכנו עם שמן , שבע ,מחפש חיי נוחיות ומותרות, אי אכפתי למצבה הקריטי של מדינתינו פה ובעולם כולו. מה אגיד לך מישולה, אני מאחל לעצמנו זמנים טובים יותר

EVEush

New member
משתתפת חדשה

שלום לכולם. אני חדשה בפורום. בכלל פעם ראשונה שאני נכנסת לפורום כלשהו, אז אני לא יודעת בדיוק איך זה הולך, אבל כנראה אלמד עם הזמן.

emmy5

New member
ברוכה הבאה EVEUSH

רק אולי ספרי לנו משהו על עצמך

pazi66

New member
צדק ואושר רק בילון, לא יודע, אך פה

בטח לא נמצא לא רוצה להכניס ויכוחים פוליטים בפורום, אך במקום שהמנהיגים שלהם שקרנים, גנבים, רודפי ממון והטבטת אישיות, בטח אי אפשר למצוא צדק ויושר

למעלה