בוקר טוב לכולם

נריסה את מאשימה אותי במשהו? מלבד

נריסה את מאשימה אותי במשהו? מלבד, התעצבנות קלה על המקלידן האובססבי?

אייבורי

New member
מכשפופי

חושב שנריסה כועסת ונרתעת אך אין לזה דבר שקשור אליך הכוונה לילד שנכנס פה בכל מיני דרכים מלכלך ומשפריץ דברי נאצה וחוסר בגרות חושב שמדבר בשם כל דיירי הבית ואומר שאת הכי מכשפה שיש לנו ואוהבים אותך מלא.

nerissa

New member
אותך?? השתגעת???

רק את המלכלכים למינהם..

תגידו... מישהו אולי יודע

מה קרה לזוד? למההוא שקט? חו"ח גייסו אותו למילואים? חס ועוד יותר חלילה המחשב שלו נדבק משלי?

nerissa

New member
למה יש שלילי?

אולי הוא פגש איזה כפיל של ספייסי שלשום ומאז הם לא יוצאים מהמיטה הלואי????

Z o d i a c

New member
יש לי את זה בכתב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

|רץ לחפש כפיל של ספייסי|

אייבורי

New member
|רץ אחרי זוד|

אם יש גם איזו סוויטי בדרך או פומי תביא גם אותן חושב שלא יפה לא לחלוק ספייסי עם כולן.

שלא תשכח את היפה שלי גם../images/Emo70.gif

היא מחבבת את ספייסי בדיוק כמוני אם זכור לי נכון.

אינשאללה

אבל את יודעת איך זה בפולניה.. אם מישהו מאחר זה בטח בגלל שמשהו נורא קרה. אחר כך אפשר להגיד לו - תתבייש, הדאגת אותי כל כך..

nerissa

New member
חההההההההההההה

מסכימה.. מסכימה.. מותר גם להעניש אותו בגלל שהדאיג אותנו??? מותר? מותר? מותר? מין.. נשיקה פולניה מלאת רוק שכזו?

Z o d i a c

New member
צודקים בהחלט חברים,

מסכים עם כל מילה שאמרתם. קצת לא הייתי כאן בכמה ימים האחרונים אבל בהחלט מבטיח להתאפס. ככל הקשור למחיקת הודעות - פלצני אבל אני מאמין בחופש הביטוי. לא נראה לי מתאים למחוק כל הודעה שלא מוצאת חן בעיני. מקסימום משרשר אותה ללוח אופטופיקים. על מה שלא נראה לי אני פשוט לא טורח להגיב ולדעתי כך כולנו צריכים לפעול. אנשים שבאים לזרוע הרס ורעל שואבים את האנרגיה שלהם מהיחס שהם מקבלים. החתולה, שאייאן, העבד עם העקבים והשוט ורוזA קיבלו את התרעתי בנדון וכולי תקווה שזה לא יחזור שוב ואף יחסמו במידת הצורך. שלכם תמיד,

רוזיA

New member
איזה התרעה בדיוק תזכיר לי זוד?

זוד תבחן ת'הודעות היטב .. זה שיש ובלי לפגוע בחברים ובחברות אנשים שלא מצליחים להפריד בין ניק לניק ולא מסוגלים לאכול תרתי משמע קצת סגנון אחר לא בעיה שלך! פורום מקורבים זה הקטע..? סבבה על הכיפק על הקרח ועל האש.. רק בין ליטופי אגו הדדים שיזהרו לא להטביע את כל הרוח של העסק הזה שלדעתי הדגל שלו זה חופש ביטוי ויצרתיות פרופר.. ולא להסתחבק על איזה דנג'ן ולהיות אחרים במסווה של מגניבים.. ורבעק ילדים לא ילדים אני לא אוכל שום רספציה מצפונית על איזה זרג או מנוש שמרגישים קצת גריאטרים..גיל זה רק מספר ואין מישהו שיגיד לא למספר טוב הרי.. אה ולכל הזונות (זאת מחמאה) הדברים הם בגו והקומפלקס מורכב אז אני יודע שחשיבה זה לא מקצוע נשי אבל תשתדלו אה..

שאייאן

New member
כן איזה התרעה בדיוק.?

לא ידעתי שזה ככה. סלאמאת כל טוב. אין לי תזין אפילו לירוק על הדפ עכשיו את מה שאני חושב תמסקנות שלכם לגבי איך בא לכם לשחק תמשחק הזה תשאירו לעצמכם. אני סבבה אפילו לא השארתי תתיק ליד הדלת כי לא תכוונתי להשאר לקפה יותר מדי זמן. ומכני..אל תחשוב. בקטנה. נקסט.

למעלה