בוקר טוב לכולם

אייבורי

New member
בוקר טוב לכולם

זוד בבקשה הבית נורא התלכלך לאחרונה אני גם בעד מדיניות חופש הדיבור אבל המכשושי בעצבים אני באיפוק (לא עשיתי צרכים יומיים) לגבי האחרים לא יודע אבל מאמין שזו גם דעתם. אפשר לנקות קצת ?

אסתי69

New member
בהחלט מסכימה עם אייב

ואייב תתקרב שניה.... היתה כייפית ההפתעה אתמול

נו, אתם רואים למה צריך הטבות למארחת

הפורום? אם היו נותנים לי למשל מחשב חלופי למקרי הצורך, כבר הייתי רואה את כל הבלגן ומפציצה את זוד במסרים ותחינות לנקיון האיזור. לא מאמינה מה אני צריכה לראות פה על הבוקר. מה זה כל הבלגן הזה ? זוד לא נתנו לך מחק עם ערכת הניהול? אוףףף.. שיתקנו כבר את המחשב שלי. שתדעו שהוא מאד חולה.

mpanda

New member
ואני חשבתי שרק אני חושבת ככה..

באמת יש יותר מידיי לכלוך.. תומכת באייבורי .. פשוט כבר אין לי חשק להיכנס :/ ועדיין אני לא יכולה בלי הסיפורים של נריסה..

nerissa

New member
מרתיעה אותי מלהכנס לכאן

אני נשבעת לכם. אין לי חשק להעלות נושאים לדיון כשיש כל כך הרבה "ברארה" כאן שכל רצונם לעשות תחרות למי יש פה מלוכלך יותר. אני אוהבת את פיקסי ועוד מהצעירים שבחבורה.. אבל הנוער שנכנס לכאן ומלכלך על ימין ועל שמאל עושה לי רע. זה פורום האמור להיות פורום למבוגרים. לא לנוער מצוקה שלא מוצא את עצמו. עם כל הכבוד לחינוך הדור הצעיר על ידי המבוגרים והמנוסים יותר - יש גבול לכל תעלול. רע לי בפורום. זו האמת לא נוח לי להיות כאן יותר. אני לא מאיימת אלא כנה לגמרי: אם הפורום ימשיך במישור הזה - אין לי מקום בו. אשתלב בפורום אחר המיועד למבוגרים או צעירים בוגרים.. יש לי מספיק ארבעה ילדים משלי וממש אין לי חשק להגיע למקום שהוא מקום מפלט ולמצוא כאן את פליטי גן שולה. שוב - אני לא מכוונת לפיקסי ולשאר הצעירים שהשתלבו בצורה מדהימה ומעוררת הערכה אלא לחסרי הבגרות(גם בני 26 פלוס) שמקומם בפורום תמיכה נפשית ולא כאן!

nerissa

New member
ושוב:

פיקסי, פנדה, מתוקה, נסיך.. לא מתכוונת צעירים בגיל אלא אינפנטילים במוח
וזה לחלוטין לא אתם

calba 2

New member
נריסה...../images/Emo39.gif

1. החבר'ה(החבר! אם אתה יודע למה אני מתכוונת...) מפורום מגלומניה עברו לכאן. אם אנשים פה יפסיקו לעודד אותם אז אולי יש תקווה. 2. יש דרך לצנזר הודעות. זה קיים בכל הפורומים : נענע, YNET וכו'. נשבר לי כבר הדגדגן מלראות איזה עידוד הם/ הוא מקבל/ימ מחברי הפורום. כולם מתפתים להגיב לטפילים האלו במקום להתעלם. חלאס !

../images/Emo14.gif

נשבר לי הלב לראות את כל החרא הזה. אין לזה מקום בפורום שלנו. נכון לא הייתי פה יומיים, וכל כך ציפיתי לחזור לפורום שהפך להיות הבית שלי, ומה אני מוצאת? שבאו אנשים וטינפו לי את הבית. אין לי מצברוח לבדיחות, זוד בבקשה מחק את מה שראוי להימחק, וחסום את מנבלי הפה. זה ממש כואב לי לראות את הטינופת שאנשים שלא מבינים כלום פרט לאלימות מוציאים מהפה שלהם. גועל נפש של התבטאויות. זה מגעיל אותי.

CrazyMagic

New member
אני מקווה שאני לא אחת מהצעירים

שמלכלכים ועושים לך רע.. \=

מפ33יצה

New member
צודק בהחלט

יותר מידי חוסר מוכנות של כמה אנשים וטינופת מילולית לנקות... אחת הפורום מאבד את ציויונו

אייבורי

New member
שמח שכולם מרגישים כמוני

ונריסה זה פורום שלנו לא מוכן לוותר בכזו קלות זוד בטוח יקשיב לבקשתנו ויודע שילדיך בבית בטח יותר נעימים מאלו שפה. נשיקות וחיבוק

אייבורי אחי היקר, צודק!

כל מילה בסלע:) אני תורמת את תרומתי לנקיון ומיד ומבטיחה לא להתעצבן על כאלו שכותבים 17 הודעות:))) במאתיים שורות:))) לגבי ליכלוכים? וואלה לא שמתי לב, היו כאלו?

nerissa

New member
אה. לכלוך, מכשפה?

את לא מרגישה כמה דבק יש על הריצפה מכל הריר של העבדים?

nerissa

New member
חמדתי.. ../images/Emo13.gif

זה מתחיל להיות בוץ כשכולנו מסתובבים עליו

למעלה