Y כמה חשבתי לפני התגובה הזו...
לא כי מה שאמרת מסובך מידי ואין לי מה לומר לך... ממש לא. תחילה עצמי אמרה לי: "עזבי! אל תכתבי בפורום יוצאים בשאלה, זהו פורום מסויים שאת לא מאמינה בו ולא בדרך שלו.. וגם, אנשים בפורומים "חרדים" ו"דתיים" יבהלו נורא לראות את הודעותייך כאן..." ואז עצמי אמרה לי..."FUCK THEM ALL (ואת זה אני מעיזה לכתוב רק כאן...) אני אכתוב כי בא לי!" אז מה רציתי בעצם לומר לך? אה... אלוקים לא שונא אותך. (אם שאלתך מבקשת תשובה שכלית, חדה וברורה, הוא איננו שונא אותך. פונטו. (נקודה.)) אם הסבר אתה מבקש...: אתה אדם מאמין בקב"ה... כך הבנתי מדבריך. קרי: מאמין שביכולתו של הקב"ה להענישך גם בעוה"ז ולא לחכות עד לאחר מיתתך לפי דבריך... והנה, אתה קמת בבוקר ולא ציינת נכות, או מחלה, או אבדן, ובכלל... לכתוב אתה יכול... ומן ההקש האנושי שלי... כשאני שונאת באמת מישו... (עוד לא קרה לי...) אעשה כל דבר שאוכל כדי למגר את שהייתו עלי תבל... בקיצור: הקב"ה לא שונא אותך. עברת עבירות? כמו כולנו. נהנית מיזה? כמו רובינו. מפחד מהעונש? לא נראה לי... למדתי פעם בספר משלי כמדומני, שהקב"ה הכי מתעב את המתחנפים. ואינני רואה בך חנפן. מהסיבה הפשוטה, אתה לא נשמע לי עד כדי כך דביל בכדי לחשוב שהקב"ה יקנה ת'סיפורי תפילות שלך וימחל לך על כל מעשיך כל עוד לא התכוונת לזה... העיקר שתצליח... רוני