בוקר טוב לכולם!

  • פותח הנושא pank
  • פורסם בתאריך

pank

New member
בוקר טוב לכולם!

מציפה אותכם באנרגיה חיובית ושולחת לכל אחד מהם בועת הגנה לבנה כן יש דבר כזה, עוד לא השתגעתי.
 

yoli

New member
חלילה אין השתגעת..

שמה עלייך הגנה, ומקווה שתתחברי לעצמי הגבוה ולמידע האונברסלי.. שיובל אותך למקום הנכון מתוקה, קראתי את כול כתבותייך, ואני מקווה שהאור שלמעלה יהיה תמיד איתך.... איילת
 

pank

New member
תודה לך YOLI גם השפיות היא נטל

הסנדלר תמיד הולך יחף. אבל את יודעת מה, מפיך ישירות לאלוהים מתגעגעת לקצת אור לבן וחיובי.
 

pank

New member
בוקר טוב גם לך מתוקה!

חשבתי על מה שכתבת אתמול, ובאמת עייפתי מבחורים רעים. מאוד מקווה שאלוהים מסכים איתי וישלח לי לשם שינוי נשמה טובה. אתמול תוך כדיי ההליכה היומית שלי ברחובות חיפה. התפללתי בשבילך. פאנק שמתאוששת בחברת חרדת הנטישה מאיזה וירטואלי רע.
 

Shanny

New member
פנק יקרה אני דואגת לך אני רוצה שיהי

לך רק טוב וזה יכול לקרות אילו המילים שלך בעצם וזו האנרגיה החיובית שהכנסת אלי :) אוהבת אותך שני
 

pank

New member
אוהבת אותך לא פחות!

מקווה לשמוע ממך, על אהבתך החדשה, בזמן הקרוב שיהיה נעים לעין ויזואלית שיהיה חכם ואיש אשכולות. אבל הכי חשוב שידע לתת מעצמו וגם לקבל. ויפצה אותך על כל הסבל שעברת. בעצם מאחלת גם לעצמי אחד כזה.
 

Shanny

New member
פנק יקרה מה קורה איתך??

אהבה חדשה.... לא יודעת מתי זה יהיה אבל מה שכן אני אופטימית ביותר שזה אכן יקרה מתישהוא גם לי וגם לך שלך....
 

pank

New member
גם לי יש יום ורוד יחסית....

הגעתי להשלמה לגבי העובדה שהוירטואלית שלי נגמרה. שלחתי מסר פרידה חיובי. ועכשיו אני כמו דף נקי. מוכנה ומזומנה להכיר בחור אמיתי לא וירטואלי, חיובי, שלשם שינוי יודע מה הוא רוצה ולא משחק משחקים. אילו ידעתי עלייך קצת יותר פרטים יכולתי לקרוא לך בקלפים. מזל, תאריך לידה וכו` פאנק שבאמת נשבר לה מבחורים רעים ומתחילה לחשוב שאולי גם לה מגיע קצת יחס טוב ואהבה...אם תרצי יותר מאוחר אשלח לך מייל עם הפרטים שלי ואז אולי תוכלי לתת לי את הפרטים שלך בכדי שאוכל לעשות לך פריסות בקלפים. כמובן שאך ורק אם תרצי.
 

pank

New member
אז ככה...

שם פרטי (אני כבר יודעת) שם משפחה תאריך לידה מדויק אם אפשר שעת לידה מזל. ושם של אם. לדעתי עדיף לא במסגרת הפורם. המייל שלי לא מופיע בפורם אז אם תרצי אשלח לך מייל אם הפרטים שלי ואז תוכלי לומר לי את הפרטים.
 

Shanny

New member
המייל שלי נכון אז שלחי לי לשם

משהו ואחזיר לך תשובה
 

pank

New member
המייל שלך לא תקין כרגע אנסה שוב

בשלב יותר מאוחר, בכל אופן ניסיתי לשלוח לך עוד מייל אולי הוא יגיע.
 

pank

New member
שני שלחתי כבר שלושה מיילים...

אין לי מושג אם הם הגיעו או לא. אז אני פשוט ארשום לך את המייל שלי וזהו [email protected]
 
למעלה