בוקר טוב לכולם...

בוקר טוב לכולם...

מה נשמע? הכל בסדר?? אולי זה לא כל כך קשור לפורום אבל אני לא מבינה מה קורה לי כאן במחשב שלי... הכל התחיל ביום אחד שמשהו רשם לי באי סי קיו {במקום שאני אמורה להקליד} שהוא פרץ למחשב שלי ושהוא רוצה למחוק לי אותו..אני אמרתי לו תעוף מפה מהררררר הוא אמר אם ת'עצבני אותי אני עכשיו ברגע זה מוחק לך הכל!!!!!!!!! עכשיו מה שקורה זה שהמחשב שלי עובד כמו צב! מרעיש כמו תרקטור! וגם ההתחל נעלם לי מהמסך..! זכוכה לעזרה דחופה אם מישהו יודע מה עלי לעשות אודה לו מאוד.. תודה מראש מאיה

נא לא להכנע לטרור!!!

1 את יכולה להתקין את ווינדוס מחדש (זה יעשה סדר ואולי יסדר את המהירות) 2 להכנס ולקנות אנטי וירוס שיסרוק לך את המחשב וינקה את 'הליכלוך' 3 להכנס לפורום ווידוס או דומה ולבקש עזרה.(יעזרו לך ברצון) 4 להתקין פיירוול 5 לפנות למטריד במסר שאת נגשת למשטרה (ובאמת לגשת למשטרה!!!) יש שם יחידת למחשבים והבחור החוצפן יקלל את היום שנולד... לאתר אותו זה משחק ילדים... בהצלחה ולא להתיאש, זה רק ענין זמני והכל יסתדר.

A l o n i s

New member
מאיה יקרה, כנסי לפיתרון

כאחד שמתעסק עם מחשבים, אני רק יכול לאמר לך שכל עוד לא החלפת קבצים עם הבן אדם, יש מקום לרגיעה, הבחור לא יכול לפרוץ לך. קודם כל, על מנת להחזיר את המחשב לקדמותו, אני ממליץ לך לעשות שחזור מערכת. (התחל---->תוכניות----->עזרים----->כלי מערכת----->שחזור מערכת) אחרי השיחזור תתקיני תוכנה למניעת פריצות וכאלה, {FIRE-WALL] התוכנה הכי מומלצת היום היא ה-Ad-aware, תורידי את התוכנה מהקישור הזה. דבר שלישי, תעדכני את המחשב שלך מהאתר של מייקרוסופט, הנה תלחצי כאן זה כל מה שאת יכולה לעשות כדי להתגונן מפני שרצים כאלה שיש ברשת. מקווה שעזרתי, ALONIS

F a d i

New member
כנסי מאיוש

את יכולה לכתוב את ההודעה הזו בפורום אבטחת מידע,שם יקח להם זמן להשיב אבל בסוף יעזרו לך..וגם תלכי לקישורים בפורום הזה שם תוכלי להתקין פיירוול מבין המבחר המומלץ..ואם אין לך אנטיווירוס,לסרוק את המחשב אונלין תסרקי את המחשב עם תוכנת AD-WAARE שיש לך...זה ימחק כל מיני שרצים וזבל שמאיטים את המחשב-ולאו דווקא קשור לאותו זבל שדיברת איתו מקווה שזה יעזור.. בהצלחה

תודה תודה תודה אבל...

כלום לא עוזר לי פאדי התוכנה שאכן יש לי AD-WAARE נתקעת באמצע! ולא סורקת לי! לאלוניס ניסיתי לעשות את שחזור המערכת גם את זה אין לי מוסג למה זה נתקע לי באמצע! בקיצור אני לא יודעת מה לעשות...זה ממש מעצבן אותי.. לוקח למחשב שלי לפחות חצי שעה לעלות את הווינדוס וזה מדכא!.. אבל תודה בכל אופן

Yasoo

New member
לפי התאור שלך יש כשל במחשב עצמו

מאיה לפני שתעשי משהו ממה שאני כתבתי למטה תנסי לעשות סריקה online לוירוסים - גם לי זה קרה...(שלשום...חחחח) טרויאני אחד חדש חדש שיצא "תקע" אותי...פשוט לנקות online הנה לך קישור טוב להסרה online
כאן ============================================================= מאיה אפשר לדעת ברגע שמחשב מרעיש ומשמיע משהו כמו תיקתוק כשהוא עולה הדיסק הקשוח בסכנת הכחדה.. רעש חזק מאחורי המחשב יכול להיות שספק הכח של המחשב גוסס.... איטיות - בעיה של מערכת ההפעלה, לעיתים formt זה טוב אבל ב-XP PRO אין צורך, כי ניתן לבצע "שיחזור" התקנה ללא צורך לפגוע בכל ההתקנות שיש לנו. אבל תקיעה במהלך הניסיונות לבצע system restore והעלאת המחשב לצערי בדרך כלל מראה על ...לוח אם - שעומד לסיים את חיו....

אלי בוקר טוב..

אני חושבת שמה שרשמת למטה הוא הנכון לגבי המחשב שלי... כי כל מה שקורה הוא לא כל הזמן רק ממש ממש לפעמים לדוגמה אתמול בלילה עד שעה 1 בלילה המחשב עבד נפלא אחרי שהוא נפל מספר פעמים אבל עבד..הבוקר הדלקתי אותו והוא שוב בסדר {עדין} אבל יכול פתום "להישתגע" תודה רבה ואני מקווה להחליף את המחשב הזקן שלי במחשב חדש במהרה.. שבת שלום

למעלה