בוקר טוב לכולם.

בוקר טוב לכולם.

מתפתח תחילתו של שתוף פעולה, שאני מקווה שיהיה מוצלח בין הפורום שלנו לפורומים שמייצגים בעלי שונות מינית. למקרה שהדבר יצלח יעלו במסגרתו כתבי יד של מי שבחרו להשתתף, כאן בפורום שלנו, וחברי הפורום יוזמנו לחוות דעתם. אבקש את כולם לכבד את בקשותיהם ופרטיותם של המנותחים/ות, לכתוב בצורה רגישה ומתחשבת. מי שיסרוק אך לא יסכים לניתוח פומבי ניתן יהיה רק לדון בתופעות הכתב, בלי הפרשנות, ומי שירצה לשלוח לו/לה משהו במסרים אישיים, מוזמן לעשות כן. יום טוב לכולם.

catriel

New member
אודי!.. יש לי שאלה!..

בוקר אור לך!.. אני מפורום לסביות - גאווה נשית. קראתי את הודעתך בפורום ואני מעוניינת, ברשותכם, לשלוח לכם את כתב ידי... אולם.. יש לי כמה שאלות. באיזה פורמט/רזולוציה לסרוק את זה? אני לא כל כך מבינה בענייני סורק, לכן אשמח להסבר קצת כיצד לסרוק ולשמור את הטקסט. ועוד שאלה קטנה - מאז שסיימתי את הלימודים (שנה שעברה) כמעט ולא כתבתי (חוץ מרשימות לסופר פה ושם, וגם זה בספרדית..) לכן, האם לא עדיף שאשלח טקסט ישן, כשעוד כתבתי והייתי רגילה לכתוב?.. שהרי אם אני אכתוב עכשיו, זה ייצא שונה מהכתב ה"רגיל" שלי, זה יהיה יותר "מחושב" ולא.. טבעי (?).. או שלא?.. מה דעתך?.. תודה רבה לך ויום טוב!..

catriel

New member
ועוד שאלה קטנה..

האם יש צורך בשמי ובחתימה שלי? (כלומר, האם זה הכרחי?)

היי

בפורמט jpg ורזולוציה כמה שיותר גבוהה. תלוי בתוכנת הסריקה. שימי לב שהקובץ לא יעלה על 250 k"b, כי זה הגודל המירבי שניתן להעלות בתפוז. לגבי איזה כתב לשלוח, אני מציע שתכתבי משהו בעברית בכתב של 'היום' ועוד אחד בספרדית של פעם. לעומת הכתבים שנשלחים לכאן זה יהיה 'סופר טבעי' ממתינים לך.

ובכן, נראה לי ששתוף הפעולה מתקדם

וכרגע אנחנו בקשר עם פורום "לסביות" שנציגה שלהם כבר נכנסה לברר פרטים, ופורום "זהות מינית" שהודעת המנהל שלו מפרטת ומפנה אלינו. גם כתב ידו של המנהל עתיד להגיע בדרך לא דרך לפורום ושוב פעם תהיה לכם הזדמנות לסגור חשבון עם מנהל. אבקשכם לקרוא בתשומת לב את הנחיותי לגבי ההקשר הרלוונטי היות שאני בטוח שזה לא עד כדי קל ופשוט ככה מידית להשתלב בדבר החדש. יש הניח שתהיינה סנוניות ראשונות ואם הכל יעבור בשלום אולי יהיו הרבה. בל נשכח שגם אנחנו עומדים למבחן אז החברים מתבקשים להשקיע במלאכתם ומותר להתייעץ במסרים, אם רוצים, לפני שמעלים דבר בספק.

catriel

New member
דבר אחרון..

לפני שאני שולחת.. מה הכוונה משהו בספרדית בכתב של פעם?.. אני עליתי לארץ בגיל 10 וחצי, ומאז די "איבדתי" את השפה לצערי הרב, כך שכתיבה בספרדית היום היא מאד לא טבעית לי (בערך כמו כתיבה בערבית לתלמידי חט"ב.. ככה לי זה היה..), האם הכוונה היא לכתב מאז שהייתי קטנה?.. כלומר, טקסק ישן? ואם כן, כמה ישן? (יש לי טקסטים מלפני עלייתי ארצה.. כלומר, מלפני יותר מ-8 שנים..) ועוד שאלה חשובה - לגבי החתימה והשם.. האם זה חשוב שאצרף אותם?? (אגב, יש לי שתי חתימות, גם בספרדית וגם בעברית..) תודה מראש..
וכמובן סליחה על כל השאלות...

למעלה