בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם

כפי שחלק פה יודעים,חזרתי אתמול מאתונה כאשר הייתי בפרמירה של גליקריה במועדון ספדונה. הפעם הזו קצת הופתעתי,,,,! המועדון ספדונה בעל מסורת של מופעים איכותים,ללא פרחים וללא גימיקים מיותרים הנהוגים בבוזוקיות באתונה,אין רחבת ריקודים,הבמה גדולה ואיכותית והדגש הוא על ההופעה עצמה של מקדונס וגליקריה. קוסטס מקדונס מלבד היותו זמר גדול,הוא גם איש מאד נחמד דובר אנגלית מצויין,ובארוחת ערב משותפת עם כל האומנים הפתיע אותי כאשר צידד בזכות ישראל,ונגד הטרור העולמי,בקיצור הפכנו לידידים טובים. לגבי גליקריה פשוט היא פורחת עם מקדונס על הבמה,שנהם מבצעים את כל הלהיטים שלהם,והם מבצעים ביחד כמה דואטים מדהימים,כמו זמירניקה ועוד,,,,, אגב בימים אלו עובדת גליקריה על אלבום חדש שיצא בפברואר 2004 ,שמעתי חלק מהשירים ויש למה לצפות. חוץ מזה אתונה בימים שלפני הקריסמיס פשוט מדהימה.. כל הרחובות שוקקים,הרבה אור,הרבה קניות,פשוט תענוג להיסתובב ככה סתם ברחובות ולהנות מחגם של אחרים. תודה ציון קדם

אכן כן..

מידע מרגש ומשמח מאד... מקווה שגם לי יצא השנה לנסוע ולראות את זה! בכל אופן גם כיף לשמוע על זה שיהיה יום מקסים מאיה!

F a d i

New member
יאסו ציון...תודה על העדכון היפה

וואלה חסרת לנו פה.. שמח שנהנית ביוון ובהצלחה לגליקריה ולמקדונס.... (ואם המזכירה אמרה לך ש"חבר שלך התקשר" אז עכשיו אתה יודע מי זה היה)

odelia 3011

New member
פניה לציון

אני שמחה בשביל גלקיריה אני רואה אותה בארץ ואוהבת אותה פעם אחת הכנסת אותי אליה וזו הייתה התרגשות גדולה ועד היום אני זוכרת את זה ואמן שהיא תמשיך להיות אוהבת ידראל כמו שהיא עד היום מחכים לה כאן להופעות

למעלה