בוקר טוב לכולם!!

}}נץ{{

New member
בוקר טוב לכולם!!

מה שלומכם היום? תתביישו לכם אנשים רציונאליים ולוגיים שכמותכם! גונבה לאוזניי השמועה , כי הינכם מכלים את זמנכם ומנוונים את מוחותיכם במשחק השש-בש!!! בושה וחרפה! דרך אגב , איפה אתם משחקים?? ובנושא האתר שאנחנו כל-כך רוצים.. מה הבעיה? אפשר בתור התחלה לפתוח בשניה חשבון בברינקסטר? אה? כן תגידו שיש בעיה בחינמים שלא נותנים אפשרות של upload ועוד כהנה וכהנה רכיבים.. צודקים! את הקבצים שהגולשים ירצו להעלות נשלח לפה לפורום תפוז שיהיה מרכז ``יחסי הציבור שלנו``.. קריאטיבי,אלמנטרי, לא?

נתן.ל

New member
נכון מאד ... בו גם אתה ....

זה נמצא ב yahoo - games יאללה בו משחק ... רק לא היום - אני עסוק .... איזה פרוייקט בלגאן ... בטח יהיה לי בו מלא שגיאות ...

*gemini*

New member
בוקר טוב לכולם

מה נשמע? נתן, שמחתי לשמוע שהצלחתי להשפיע עליך באופן כל שהוא, אני רק מצטערת שההשפעה מתבטאת בהתמכרות. :) אבל לפחות זה כייף, נכון?? :)

נתן.ל

New member
דבר ראשון - קיראי לי נתי בבקשה

לא יודע אם זה התמכרות - אני לא מכור להפסדים, וזה מה שקורה לי כל הזמן. מישהו יכול אולי להעביר לי קורס מזורז בשש בש מקצועי B-) ?

*gemini*

New member
בוודאי

תמורת סכום סימלי.... :) סתם. האמת שיש לי כמה טיפים לתת לך. למשל התרגיל שעשיתי לך לפני כמה ימים.

נתן.ל

New member
ובכן ... כרגע אין לי הרבה זמן

אבל - יש שבת שלמה לפנינו ... אין הרבה מה לעשות בשבת אז לא תיהיה בעיה אז, אני מקווה...

}}נץ{{

New member
חבל``ז.. תפסיד בטוח!

אגב יש לי שם username כבר שנים המקום הכי גבוה שהגעתי בחדר אוורסט היה אני חושב 200 ומשהו.. בשמחה תגיד מתי , ואני שם.... afterAll אנחנו בחופש הגדול........ ;-)

}}נץ{{

New member
כמו שנאמר: יש דרג ויש זרג... ;-)

אבל כמו שאתה רואה אני מסתובב כמו שעון מסביב למחשב עם חופש ובלי חופש... ותאמיני לי שאני לא נופש בהוואי עכשו... למרות שכל החבר`ה יצאו לקניה בעלות של 880$ בלבד... :-(

למעלה