בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם

הבוקר יש מקומונים ואני בטוח שיש לנו מה להגיד על חלק מהכתבות אז רבותי אתם מוזמנים לשלוח לכאן נושאים ולפחת דיון רציני. לשם כך אני קורא לדגל את שלושת החברים המכובדים והם: DIN 1 ZIVSB usa2003 שבת שלום לכולם גיא מנשרוב מנהל הפורום

zivsb

New member
מנהל יקר! תעלה כתבה ונתיחס

אתה מבקש שנתיחס למה? יש לך העדפה של מקומון זה או אחר אתה תפרסם (יש לך סורק) הכי טוב בממלכה ואנו כתבי החצר נתיחס

zivsb

New member
צלם "איילון" לא הורשה לצלם

בישיבת המועצה מס'1 נשאל צלם איילון מאיזה עיתון הוא הצלם ניסה להתחמק מתשובה לבסוף אמר איילון אז הוא התבקש לא לצלם נדבר על זה?

ה דרומי

New member
אולי משהו\י יכול להגיד לי איפה נמצא

הפארק שנחנך ע"י ראש העיר דובר על איזה פארק בגני אביב אבל לאחר שיטוט ושאלות אנשים אף לא אחד ידע להגיד לי איפה זה.

zivsb

New member
מה אתה לא יודע?? במקומונים

הכל כתוב במקומונים

zivsb

New member
נפגעים מתחילת הערכות מחדש

נפגעים מתחילת היערכות מחדש מעודכן ל - 20.11.03 נפגעים כוחות הביטחון אזרחים סה"כ נפגעים ישראלים פצועים 95 304 399 הרוגים 22 61 83

ה דרומי

New member
נכון היה כתוב במקומונים אבל תחלס

במציאות יענו ב"שטח" לא רואים כלום אז מי צודק העיתון שחוץ מתאריך כמעט כלום לא נכון בו או ה"שטח". ושלא יעבדו עליכם.

genesis

New member
גיא ידידי

כפי שאתה בוודאי רואה הכותבים כאן בפורום מילאו לפחות ארבעה דפי פורום כתגובה על הכתוב במקומונים....
נו בחייך.... ידוע הוא שהמקומונים וביחוד כאן באיזורנו הם המיץ של הזבל של המקומונים . הם לא כותבים אמת בשום מיקרה , אלה אך ורק הכל עניין של כסף . הם מגמתיים בצורה מחרידה , אינטרסנטים , שלא שווים שקל . המשתתפים בפורום מרגישים וחשים כמוני , ועובדה שלא מתייחסים לכתוב בצהובונים מגעילים אלה . אני אחראי לכל מילה הכתובה בהודעה זו , ומי שיפנה אלי במסר אישי אוכל גם לספק הוכחות לכתוב . איציק סגל genesis

zivsb

New member
הצלם" מאיילון "צילם למרות האיסור

למרות בקשתו המפורשת של ראש העיר צילם הצלם וצילם וצילם מאיילון הבטחו פרסום הצילומים בשבוע הבא

למעלה