פנינה ושלושת הדובים
New member
בוקר טוב לכולם
מה שלומכן? נכון, אני יודעת שממש מוקדם אבל נזרקתי מהמיטה כבר בשעה שלוש וחצי בערך. אז מה היה לנו? אני אספר לכם על ההחזרה מאתמול הגעתי לשם בערך בשעה 8 בבוקר (חמש דקות לכאן או לכאן) כשההורים המיועדים צמודים אליי כל הזמן (כבר אמרתי כמה אני אוהבת אותם
) משם הלכנו לשתות קפה כי הרופא שאמור היה לבצע את ההחזרה, אוהב לעשות איחורים אופנתיים, בכולופן שתינו קפה ופגשנו את מירבי* שגם היא ליוותה אותי (ומלווה אותי מתחילת התהליך). חזרנו לחדר ונתנו לי חלוק של בי"ח. המשכנו לשבת ולחכות לרופא המהולל (טוב אני השניה שם, אז הייתה איזו התרגשות) בסוף הוא הגיע קצת אחרי 10. אז החזירו לי 2 ואני מקווה ששניהם יחזיקו מעמד (לא נראה לי שיש סיבה שלא) הדבר היחיד שאני זוכרת מכל התהליך זה שהייתי מתה ל PP. אח"כ החזירו אותי לחדר על מיטת בי"ח ונרדמתי כמו לא יודעת מה לשעתיים רצופות, עם כל החוסר נוחות, בתנוחה, בחוסר הכריות, בקור שהיה שם והרעש, נרדמתי כאילו אין מחר
אח"כ ההרוים המיועדים החזירו אותי הביתה וישר נכנסתי לישון, קמתי רק לאכול (אחותי הקטנה בישלה, ויצא לה, לא להאמין, טעים) ולשירותים מידיי פעם. ישנתי כמעט רצוף עד שלוש וחצי בבוקר ומאז אני ערה. אז אני פה בנתיים, לא מתכוונת לעשות כלום היום חוץ מלגלוש פה ולשבת. ובהזדמנות הזו להודות לאחותי הקטנה שאני מתה עליה, על שהיא קיימת בעולם הזה (מסכנה שלי, תקעתי אותה אצלי פה כבר כמעט שבוע והיא עדיין פה) אז
גדולה גדולה לאחותי היפה אז זה אומר שאני בהריון בפוטנציה (לתאומים
) זהו, תודה למי שהגיעה עד כאן יאללה יום נפלא לכולן
מה שלומכן? נכון, אני יודעת שממש מוקדם אבל נזרקתי מהמיטה כבר בשעה שלוש וחצי בערך. אז מה היה לנו? אני אספר לכם על ההחזרה מאתמול הגעתי לשם בערך בשעה 8 בבוקר (חמש דקות לכאן או לכאן) כשההורים המיועדים צמודים אליי כל הזמן (כבר אמרתי כמה אני אוהבת אותם