בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם

מה שלומכן? נכון, אני יודעת שממש מוקדם אבל נזרקתי מהמיטה כבר בשעה שלוש וחצי בערך. אז מה היה לנו? אני אספר לכם על ההחזרה מאתמול הגעתי לשם בערך בשעה 8 בבוקר (חמש דקות לכאן או לכאן) כשההורים המיועדים צמודים אליי כל הזמן (כבר אמרתי כמה אני אוהבת אותם
) משם הלכנו לשתות קפה כי הרופא שאמור היה לבצע את ההחזרה, אוהב לעשות איחורים אופנתיים, בכולופן שתינו קפה ופגשנו את מירבי* שגם היא ליוותה אותי (ומלווה אותי מתחילת התהליך). חזרנו לחדר ונתנו לי חלוק של בי"ח. המשכנו לשבת ולחכות לרופא המהולל (טוב אני השניה שם, אז הייתה איזו התרגשות) בסוף הוא הגיע קצת אחרי 10. אז החזירו לי 2 ואני מקווה ששניהם יחזיקו מעמד (לא נראה לי שיש סיבה שלא) הדבר היחיד שאני זוכרת מכל התהליך זה שהייתי מתה ל PP. אח"כ החזירו אותי לחדר על מיטת בי"ח ונרדמתי כמו לא יודעת מה לשעתיים רצופות, עם כל החוסר נוחות, בתנוחה, בחוסר הכריות, בקור שהיה שם והרעש, נרדמתי כאילו אין מחר
אח"כ ההרוים המיועדים החזירו אותי הביתה וישר נכנסתי לישון, קמתי רק לאכול (אחותי הקטנה בישלה, ויצא לה, לא להאמין, טעים) ולשירותים מידיי פעם. ישנתי כמעט רצוף עד שלוש וחצי בבוקר ומאז אני ערה. אז אני פה בנתיים, לא מתכוונת לעשות כלום היום חוץ מלגלוש פה ולשבת. ובהזדמנות הזו להודות לאחותי הקטנה שאני מתה עליה, על שהיא קיימת בעולם הזה (מסכנה שלי, תקעתי אותה אצלי פה כבר כמעט שבוע והיא עדיין פה) אז
גדולה גדולה לאחותי היפה אז זה אומר שאני בהריון בפוטנציה (לתאומים
) זהו, תודה למי שהגיעה עד כאן יאללה יום נפלא לכולן

מירבי*

New member
פנינה אהובה../images/Emo23.gif

אין כמוך יקירתי, בוודאי שאת בהריון (לפחות עד שיוכח אחרת)... שלוות הנפש שלך ראויה להערצה,את עושה את הכל פשוט וזה נפלא. שמרי על עצמך יקירה

בנדה1

New member
פנינה, נא לדייק ../images/Emo8.gif...

את לא בפוטנציה בהריון אלא בפועל בהריון ועד שלא יוכח אחרת תשארי כזו. איפה בצעתם את ההחזרה? אנחנו היינו באסף הרופא שם חדר המנוחה הוא נפלא, ראשית יש כריות
ושקט והרופא אף פעם לא מאחר. שיהיה המון המון בהצלחה.

פנינוש בהצלחה ../images/Emo24.gifנעים לחזור

לאחור ולהזכר בהחזרות למרות שלא הצליחו זה היה יום מיוחד באוויר היתה הרגשה של התחדשות ובנדה שלי שהיתה שם בשבילי עם הקפה העוגה האוזן הלב והנשמה גם אם הייתי קרציה............
וגם מירבי שלנו ביחוד הפעם ההיא עם ליבי המהממת
אז שימרי על עצמך הכול יחכה ושום דבר לא יעלם פנקי את עצמך............
יש לי הרגשה שאת מצליחה בפעם הראשונה אמן ואמן..............
לכול שאלה אשמח לענות אפילו מאוחר בלילות

mondani5

New member
פנינה יקירה!

יש לך שני פנינים יקרים ברחם ,והם שם לא יעזור נוסחה אחרת. בהצלחה אירית

mondani5

New member
פנינה יקירה!

בימים הטובים שהחזירו לי את העוברים ( והיו הרבה ימים כאלה) ,הייתי בחדר עם מספר בנות או בתל השומר או באסותא,והיה כייף,צחקקנו ביחד לא היה קר והיתה לי תחושה שהם כבר קיימים בבטן. כנראה שהעוברים שלי העדיפו רחם אחרת לגדול ואכן שרדו עד החודש התשיעי . אצלי בטוח היו "משתחררים בחודש השישי" מנסיונות קודמים. נחה אתך 12 יום ונשמע "בינגו יש בטא 100" בידידות אירית

לי לך

New member
וואו...מרגש נורא

פנינה שיהיה בהצלחה. אני סופרת איתך את הימים והשעות עד להודעה המנצחת. אצלי מאוד מוזר . מאז זריקת הדקפפטיל שקיבלתי אני לא מרגישה יותר את הרחם. לא התכווצויות ולא כלום. מחכים למחזור המאחר על מנת להתחיל מחדש. שמרי על עצמך. לי לך

mondani5

New member
הי יקירות!

פרופסור שוקי דור דיבר היום בערוץ 2 אני לא יכולה לשכוח שהוא האליל הפרטי שלי.קפצתי משמחה כאילו אני בת 16 ורואה כוכב טלוויזיה. אוהבת ומעריצה אותו בזכותו אני מאושרת עלי אדמות. אירית

למעלה