בוקר טוב לכולם משתעממת קצת... נכנסתי לבדוק את הענינים... מה קורה אתכם אנשים? נא להתפקד!
ל ליק New member 10/6/01 #1 בוקר טוב לכולם משתעממת קצת... נכנסתי לבדוק את הענינים... מה קורה אתכם אנשים? נא להתפקד!
ד דני הזמיר New member 10/6/01 #1 את המפקדת החדשה ? אם ככה.......... אני חייב להגיד לך שהמכנסיים שנותנים לי באפסנאות קטנים עליי......... וגם למה לא מרשים לי להזמין פיצה לבסיס ?
את המפקדת החדשה ? אם ככה.......... אני חייב להגיד לך שהמכנסיים שנותנים לי באפסנאות קטנים עליי......... וגם למה לא מרשים לי להזמין פיצה לבסיס ?
ל ליק New member 10/6/01 #3 דני היקר אני לא המפקדת ... אבל אני יכולה להיות ... חוץ מזה מכנסיים קטנים זה לא בהכרח דבר רע... דווקא זה מבליט את התחת וזה יכול להיות נורא סקסי ... תלוי בתחת...
דני היקר אני לא המפקדת ... אבל אני יכולה להיות ... חוץ מזה מכנסיים קטנים זה לא בהכרח דבר רע... דווקא זה מבליט את התחת וזה יכול להיות נורא סקסי ... תלוי בתחת...
ד דני הזמיר New member 10/6/01 #1 זו הבעיה.................. שעוד לא ראית את התחת שלי.......... ומומלץ גם לא לראות !!!! )
ד דני הזמיר New member 10/6/01 #1 עד כאן גברת ליק............ אני מטיל צו איסור פרסום על כל השרשור הזה......... והוא ייעלם תוך 30 שניות...........
עד כאן גברת ליק............ אני מטיל צו איסור פרסום על כל השרשור הזה......... והוא ייעלם תוך 30 שניות...........