בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם

רבותי מי יכול לכתוב כתבה לפורום על הערים לוד ורמלה מתחילת קום המדינה ועד ליום הזה ? יש כבר כתבה שכתב ידידנו ZIVSB אך אני מחפש המשך לכתבה זיקני הפורום קדימה לעבודה לפשפש קצת בזיכרון גיא

כתבה על לוד

על זיכרוני יש ספר שמספד על רחובות של לוד ובספריה עירונית לפני שנתיים ושלוש ויש לי גם עותק

ידידי תוכל לסרוק קטעים נבחרים מהספר

ולשלוח לי לאימייל ? או שתיצור איתי קשר ואני יקח את הספר ממך לסריקה גיא

genesis

New member
שלום גיא

אני חושש שאם תסרוק קטעים מהספר ותעלה אותם לפורום אתה עובר עברה, של חוק זכויות יוצרים . אני חושב שעל הספר עצמו כתוב כי כל הזכויות שמורות ואין להעתיק או לכפל חלקים מהספר . יכול להיות שאני טועה , אבל זה שווה בדיקה . איציק

genesis מכיר את חוק זכויות יוצרים

לכם אני לא יעשה דבר שלא במסגרת החוק לך עכשיו תשלם להם 7400 ש"ח על עבריה שכזו !!!

the buty

New member
גיא , לא מצליחה להעביר קובץ!!!

הי גיא , מצאתי עיתון משנת 1988 ( השנה שבה התחלתי לעבוד בלוד) . העיתון שנראה ונחשב כמקומון , יכול לשמש כעדות וכחתיכת הסטוריה בחייה של העיר. בקיצור , רוצה להעביר כתבות מהעיתון הזה ולא מצליחה. איך מצרפים קובץ להודעה ? האם יש תמונות מסוג מסויים שאי אפשר להעביר ?.

the buty

New member
גיא , עזרה ....

הקובץ שאני מבקשת לשלוח הוא בן 516 KB ולכן כנראה לא מצליח לעבור .... מה קובע את גודלו של הקובץ? אם אסרוק חצי דף זה יעזור ??. סליחה על הבורות... דרך אגב , שבוע טוב לכל חברי הפורום

למעלה