בוקר טוב לכולם !!!

• פותח הנושא ל
  • פורסם בתאריך

ל

New member
בוקר טוב לכולם !!!

שבת שלום לכם בנות יקרות מה שלומכם היום? מקווה שיעבור עליכם יום טוב. אתמול כל היום היתי בדיכאון כי היתי מוזמנת לאיזה מקום שגם האהוב שלי היה מוזמן רק שעם אשתו... הודעתי שאני לא מגיעה והיתי כל כך נשערת, מלאת מחשבות, הרגשה עצמית נמוכה מאוד ומיואשת... חשבתי מה אני יכולה לעשות עלמנת לשפר את המצב-רוח, הלב הכואב אמר שכלום, אני ימשיך לשבת בחדר מדוכאת, מדי פעם יאכל קצת לשם הנאה והרגעה ולא לשם רעב כמובן עוד ועוד עד שאני אתעיף ואשן... לפתע הראש התערב, ביקש ממני לצאת מהבית ולהגיע לאותו מקום, הלב התחיל לדפוק מפחד... מה יהיה, מלא חששות, הטלפון היה ביד שלי שעתיים אך לא הצלחתי לחיג ולהודיע שאני מגיעה, חצי שעה לפני המפגש עשיתי ``על החיים ועל המוות`` וחייגתי, ונורא הוקל לי כשמהצד השני שאלו נו את באה? פתאום נהיה לי קל - ואמרתי כן! לא תאמינו אבל תוך חצי שעה היתי מוכנה - הכל! הלכתי למפגש בפחד - אבל משהו בפנים צעק לי - למה את ממשיכה להסתתר מהאמת, את צריכה ללכת ולראות אותה בעינים... כמובן שחששתי מאותו מפגש כי לא רציתי שכולם ישאלו מה קרה השמנת שוב - חלק מהמוזמנים ראו אותי רק בהיותי רזה אבל, שאלתי את עצמי מה כבר יכול להיות יותר גרוע ממה שעכשיו? פשוט לא יודעת מאיפה בא לי כל האומץ הזה, הרגשתי שאלוהים כל כך תומך בי, עוזר לי ואוהב אותי ברגעים הקשים האלו, ו... הרגשות שלי לרגע נדמו, שם - באותו מפגש חברתי. לא ידעתי עם לצחוק או לבכות - אבל נשארתי חזקה והפתעתי את עצמי, חשבתי שאחרי עשר דקות אני ילך אבל נשארתי עד סוף הערב. כולם שמחו לראות אותי, היה לי ממש כיף לראות אותם בחזרה, הרגשתי את האהבה שלהם אלי, האיכפתיות שלהם ו... חוץ מאותו גבר ששבר לי את הלב לרסיסים קטנים קטנים קטנים... זה שכל יום אומר שהוא כל כך אוהב - פתאום עשה את עצמו כאילו שהוא פשוט לא רואה אותי, כאילו שאני כל כך קטנה, אבל הוא ישב ממש קרוב אלי ולא העיז להרים אלי מבט - זה כל כך כואב ומשפיל אבל... זה נותן כח - כח לקום ולעזוב, כח לחשוב שאם הוא מסוגל להיות כל כך רע ופוגע אז למה אני אשב ואבכה ביגללו - הוא לא שווה את זה. אני מרגישה עכשיו גאוה בלב - חזרתי באמצע הלילה עם כאבים איומים בלב - בד``כ התרופה שלי לאותו כאב היא לשבת לטרוף, להקיא ולשנוא את עצמי, אבל אתמול לא יכולתי לשנוא את עצמי, חשתי ממש הערכה עצמית על התעוזה ו... הלואי שאנחנו - כולנו נצליח להתמודד עם כל הבעיות - במקום להסתתר מהם. בנות תודה רבה לכם שאתם כאן - לא היתי מעיזה לספר את זה לאף אחד אחר מלבדכם... אוהבת אותכם מאוד שבת שלום :cool:

בוקר טוב גם לך ל....

עם כל הכאב...כיף לקרוא את מה שכתבת. עושה כל כך טוב לקרוא שמצאת דרך אחרת חוץ מהאוכל כדי להביע את עצמך. ושגילית בך שמץ של הערכה עצמית. הוא כנראה אכן לא שווה את זה...אבל את כן. וכוח הזה שגילית בעצמך...אפשר לנתב אותו למסלולים חיובים...להשתמש בו כדי למשוך אותך קדימה. גם ברגעים קשים...של כאב ויאוש. כמו שכתבת את - הפתעת את עצמך וגילית משהו חדש על עצמך. ויש עוד המון מה לגלות. רק צריך אומץ...ויש לך. הוא טמון בך - ולא תלוי באף אחד אחר. רק בחרי להשתמש בו... עשית לי את הבוקר...שמחתי לשמוע ממך. ועוד יותר שמחתי לקרוא את דבריך. ואני מאמינה בך...עכשיו צריך שגם את תתחילי להאמין. לא צריך תודה...רק תמשיכי לבוא אלינו. שבת שלום יקירה..ושבוע טוב. שלך מאיה

ל

New member
מאיה יקרה

טוב ... לא תודה כמו שביקשת (אבל קשה בלי) אז תרשי לי בכל זאת... תודה רבה לך עוד מילה של עידוד עושה טוב על הלב, לראות שמישהו מבין, תומך זה עוזר... באמת עושה טוב על הלב. אני רוצה לקום מחר בבוקר ופשוט לא להסתתר עוד מתחת לכל השומן שלי פשוט להתנגד לו, לעשות קצת בשביל שהוא יעלם הלואי שאני יצליח מאיה - שיהיה לך יום מאוד שמח עשית לי טוב על הלב

צהריים טובים ל...

אין בעד מה...ממש ממש לא. אבל בכל זאת - תודה לך. ואני או מישהו אחר כאן תמיד...לתמוך, לשמוע, לחזק ולעזור כמידת יכולתנו. גם לי עשה טוב על הלב לקרוא את מה שכתבת - לא סתם אמרתי זאת. אחרי שכתבתי לך יצאתי לי החוצה וישבתי על יד הכנרת...וחשבתי לי. מזמן לא עשיתי את זה...פתאום הרגשתי צורך. עשית לי משהו...משהו זז לי בפנים. משהו שכבר לא חשבתי שקיים שם חזר לפעול. לא יודעת בדיוק למה. אני מאמינה שאם את תמשיכי בדרך זאת - את תצליחי להתגבר על הכל. וגם על השומן. ולא תרגישי את הצורך הזה להסתתר יותר...תהי יותר שלמה עם עצמך. צריך ללמוד לנתב את ההתנגדות הזו לדברים יותר חיוביים...וזה המפתח להצלחה במלחמה שלנו. זה לא פשוט...וזה גם לא יעלם ביום אחד. אבל עם הרבה עבודה עצמית...וחיזוקים מבחוץ ומבפנים...יגיע היום הזה. ואת יכולה - כי את רוצה. ואם רוצים מספיק...הכל בגדר אפשרי. מאחלת גם לך יום שמח ושבוע טוב. ורק המשיכי קדימה....ובואי לספר לנו מה קורה איתך. אנחנו כאן - גם בימים הקשים יותר. ובמיוחד אז...כשאין חיזוקים פנימיים...זה חשוב מאוד לבוא ולקבל אותם כאן. בהצלחה לך...ונקווה שיהיה טוב יותר. טוב לשמוע שכבר משתפר אצלך...ולו במעט. והרבה מזה בזכותך. עוד נקודה לטובתך. שלך תמיד מאיה

למעלה