בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם

אצלי הבוקר אולי (אבל ממש אולי) קצת יותר בסדר מביום הולדתי. ואם כל כך רציתם לדעת למה הייתי כל כך עצובה אז אספר לכם. ביום ההולדת ה23 שלי קיבלתי את המתנה הכי יפה שיכולתי לקבל אי פעם, מתנה שאף אחד לא היה רוצה לקבל, החבר שלי נפרד ממני, "זה לא את זה אני, את טובה מידי בשבילי, אני תמיד אוהב אותך, ונשמור על קשר ידידותי, ואולי נחזור בעוד תקופה קצרה, אני צריך להיות לבד עכשיו, זה לא שאני עוזב אותך בשביל משהי אחרת, אני מבולבל... ועוד אלפי תירוצים" אז תגידו לי אתם, איך אתם הייתם מרגישים אם בן/בת זוגכם/זוגתכם היו עושים לכם דבר פוגע כל כך??? ועוד ביום ההולדת? אפילו פרח הוא לא הביא לי, שלא נדבר על זה שרק בשעה 23:00 בלילה הוא נזכר לומר לי מזל טוב דרך הטלפון בשליחת שיר. אז מה אומר לכם... החיים שלי "יפים".

mariana

New member
רגע אני לא מבינה

את לא נפרדת ממנו כבר מזמן? אנחנו מדברים על יוסי? אני לא מבינה תסבירי לי שוב. ואם היה לך חבר אחריו אז כנראה הוא פחדן וחיפש זמן מתאים להיפרד ממך. אני מחכה להסבר

© Tweety ©

New member
החיים הם מה שאת עושה מהם

נכון הוא התנהג בצורה מכוערת ואני לא חושבת שאפשר להשאר אדיש-אבל אם הוא התנהג ככה למה את צרכה אותו בכלל? לא נראה לי שהוא מכבד ואוהב אותך-לא ככה מתנהג אדם שאוהב ואת אצלו בעדיפות ראשונה-אולי זה לטובה שהוא הלך. זה לגטימי שאת כואבת,כועסת ומרירה-כל אחד היה נוהג ככה. אבל אל תצאי בהצהרות לגבי החיים עצמם-מותר לך לכאוב ולהתאבל-רצוי אפילו..אבל את תלמדי להמשיך הלאה,את תלמדי להניח לכאב הזה ולמצוא מישהו אחר.

לא זה לא יוסי

עכשיו אחרי הכל גם אם הוא יתנצל אני לא ארצה בו יותר עם כל הכאב שבי, אבל בכל זאת קשה להאמין, כי עברנו אמנם תקופה קצרה יחד אבל תקופה יפה מאוד, לכן זה קשה לי וכואב מאוד. אבל כמובן משתדלת להמשיך הלאה למרות הקושי.

mariana

New member
קטנההההההה

את צריכה לקחת את עצמך בידים כנראה הוא הרגיש שהוא לא שווה אותך ועשה את הצעד הזה אבל מה שאני יכולה להגיד שבן אדם הזה מגעיל אותי מאוד אני שונא אנשים כאלה שמחפשים להכאיב דווקא ביום כזה שאת חייבת להיות מאושרת. מה אני אגיד תיהי חזקה ילדה

putzputz

New member
היי

את לא מכירה אותי, אף פעם לא הייתי בפורום הזה אבל אני ממש מזדהה עם מה שכתכת. אני עוד מעט בת 26 (לא צעירה בת 23...) וחבר שלי נפרד ממני לפני חודש, בדיוק שבוע לפני שהוא היה אמור להציע לי נישואין. את קולטת? יצאנו שלוש שנים ואהבנו מאד. הוא אמר לי שהוא לא אוהב אותי מספיק כדי להתחתן איתי וכל זה בא בהפתעה. ממש בום גדול, שבוע לפני שהייתי אמורה להיות ברקיע השביעי. ואת בטח מתארת לעצמך איך אני עכשיו... לך חבר שלך עשה הפתעה ביום הולדת ולי הוא עשה הפתעה במקום להציע לי להתחתן הוא עזב אותי

ניקולי

New member
אני רק יכולה להוסיף ולאמר

שאם תחשבו על זה בצורה אחרת תבינו שבעצם החברים שלכן נתנו לכן מתנה דיי יפה ליום ההולדת שלכן.. ואני מתכוונת לכך שעם טיפוסים כאלו שכך מתנהגים ביום הולדתכן רצוי שלא יהיו איתכן בכלל משמע הרווחתן אחלה מתנה ליום ההולדת!! בכל אופן ככה אני רואה ומגדירה זאת.. נראה שהם לא היו שווים מספיק לחגוג עימכן את יום הולדתכן... נכון, זה כואב, זה מרגיז, זה מכעיס, זה מעציב, זה מעליב...וזה לא פייר שדווקא ביום הולדתכן הם החליטו להפרד וגם בקשר להצעת נישואין... אך חברות יקרות עדיף לכאוב עכשיו במשך שבוע,שבועיים.. ולא כל החיים!!!!

מיכל וניקולי

ניקולי- את בהחלט צודקת, הוא לא שווה אף רגע של כאב, ואם זה מה שהוא עשה לי אז מה יהיה בהמשך, כך שחבל על זמן אני לא אמשיך איתו גם אם הוא יתחנן, למרות שעצוב לי ואני מאוד אוהבת/אהבתי אותו. מיכל- אני בהחלט מבינה אותך, אני בטוחה שאם אני אצליח לעבור חודש בלעדיו אז אני אבין שהכל בסדר איתי ואפשר להמשיך הלאה, רק שהנושא שלי טרי מאוד סך הכל עברו 3 ימים, וזה עדיין שובר אותי ברגעים מסויימים, אז אני מקווה שתתעודדי ושתתחתני בקרוב עם אדם שידע להעריך אותך כראוי.

למעלה