בוקר טוב לכולם !!!!

בוקר טוב לכולם !!!!

אך איך אני מבסוטית שהקדמתי אתכם הבוקר, כל פעם יש את השעון מעורר הזה שמקדימה אותי, אבל זה בסדר מאז הבוקר שלי הוא בוקר טוב. בוקר נפלא, בוקר מענג, אני כרגע מתחילה את היום בכוס קפה אותו לקחתי מחדר על כוס קפה. הלכתי לחדר שלושים פלוס צירפתי לחברתי איזה מצ`אטט מצוי לפי הסיפור שלכם כאן לפחות, הלכתי לחדר סקס, עשיתי איתו קצת סקס, משם המשכנו להכרויות, (זה הולך ככה לא?) - אמר לי יופי הסקס טוב, עכשיו אני מכיר אותך. ויודע שביום שישי אני אוהבת ללכת לשוק שליד הבית. לשוק הענק והיחודי שיש כאן איפוא שאני גרה. רק שבדיוק אחותי באה אלי מעיר מגוריה הלא כל כך רחוקה ומצפצפת לי, אמרתי לו יאלה צ`או, רק שאתה הולך שים את המפתח בארון החשמל. ``אה ומה איתי?`` - אתה? בפעם הבאה, פשוט, יש דברים שאני אוהבת לעשות רק אחותי, ויש דברים שאני יכולה לעשות רק איתך, סקס זה לא התחום הכי טוב שאחותי מתמצאת בו אז בשביל זה אתה כאן. אמרתי תוך כדי שאני נכנסת לרכבה של אחותי מנופפת לו לשלום, כמו ילד קטן. חחחחחה רק לפי הסיפורים שלי בטח תגידו משתמשת וזורקת, דוקא חושבת שהגברים בלעדיהם לא הייתי נשיותי לא הייתה מתקיימת ;-) שלכם יוניתוששששש שממליצה בחום - שונאת שווקים מושבעת אמנם אך ממליצה על השוק הזה בחום, להנאות של יום שישי. מה שרק תחפצו יש לכם שם - מקום ענק ענק ומסודר ----יום נעים !!!!! יוניתוששששששששש

למעלה