בוקר טוב לכולם

טובי11

New member
בוקר טוב לכולם

לאן נעלמו כולם?מה הדיכאון הזה? כמעט ולא שומעים דברים חדשים מהפורום. מחכים לעדכונים ורק טובים!!! יום טוב לכולם

miri71

New member
הי בנות, כולן בטח בבילוים או עם

המשפחה, אני לבד עכשיו וניצלתי הזדמנות להגיב ל"דיכאון". אנחנו לא בדיכאון, אבל בהמתנה מותחת. בעוד כשבועיים יש לנו החזרה. הזמן כאילו נעצר, לכן אני כמעט ולא כותבת. טובי, מה איתכן?

הי מירי חמודה../images/Emo25.gif

הזמן באמת נעצר שמחכים לדברים הגדולים באמת. אבל זה יעבור תראי. אם בא לך תתקשרי
. חושבת עליך ותחזיקי מעמד.

מירבי*

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

מירי יקרה, חשוב מאוד שהתחלתם, זה מקרב אתכם להצלחה, אני יודעת שהדבר שהכי קשה בכל התהליך הזה זו ההמתנה, מכיוון שאנחנו נדרשים להיות פאסיבים בזמן הזה יש בזה משהו מתסכל, מצד שני, זה בהחלט מכין אותנו לדברים, אנחנו חושבים, מתכננים, מתכוננים ולא מפסיקים לבנות לעצמינו תסריטים של מה יהיה אם זה יצליח, מה יהיה אם זה לא... אני אדבר איתך בעניין רפאל, יש לי תשובה בשבילכם. נשיקות.. וחס וחלילה דכאון, אף אחד כאן לא בדיכאון יש ימים פעילים יותר ויש פחות..דברים כל הזמן קורים, לא כולם בוחרים לשתף וזה לגיטימי ומובן.

mondani5

New member
היי מירי יקירה!!!

בדיוק היום לפני שנה היתה אמורה להיות ההחזרה הראשונה לפונדי,אך במפתיע היא לא בייצה,ופרופסור דור נתן לה כדורים חומים קטנים לא זכור לי השם להגברת הביוץ,בסופו של דבר פיתחה רירית רחם נורמלית לקליטת העוברים ב-26.06.02 ,ומי היה מאמין ששנה קרדינאלית לאחר מכן אהפוך לאמא המאושרת בעולם עם שיר ורון. אני זוכרת איך לי נעצר הזמן בהמתנה מהיום שהוריד לה את הטבעת עד ההחזרה,זו היתה תקופה לא קלה עבורי ,אך בסופו של דבר ישנה תוצאה נפלאה,ושוכחים את עניין ההמתנה. בהצלחה ובידידות אירית. אני זוכרת כאשר נכנסתי פעם ראשונה לאתר ליידי בל היתה בחודש רביעי והנה היא לקראת לידה. העיקר שתמיד יהיה קליטה,הריון ולידה באתר.....ללא הפסקה. אמן ואמן. אירית

והעיקר והעיקר לשמור על אופטימיות

תמיד! אם זה בהתחלת טיפול, ואם זה בכל ההליך הזה... בנות חייבת לציין שכל יום שעובר אני עושה עוד X לקראת הלידה.. איזה כייף זה לדעת את נקודת הסיום פשוט אושר.. לי ולילדים..
שבת שלום.. כל כך כבדה מהאוכל.. הולכת לנוח צהריים.. נשיקות
וחיבוקים
נשתמע יותר מאוחר..

טובי11

New member
מירי היקרה

גם אנחנו במצב דומה לפני התחךת נסיון שני. מקווים רק לטוב בע"ה .

miri71

New member
איזה כייף לסגור את השבת עם תגובות

מרגשות כאלה...תודה
ושבוע טוב לכולם

למעלה