בוקר טוב לכולם!!! :)

Joey*

New member
בוקר טוב לכולם!!! :)

טוב, עוד שבוע מתחיל, ואני לא מוצא את הידיים ואת הרגליים מרוב עבודה...אל תצפו ממני ליותר מדי יחס, אבל יש לי בקשה אחת קטנה... מכיוון שפיצול האישיות שלי כבר עובר כל גבול, וכידוע לרובכם יש לי נטייה רצינית מאוד לשקוע בעבודה ולשכוח אנשים, אני מבקש מאלה שיש להם את הטלפון ו/או את האימייל שלי ליצור קשר מדי פעם ולקבל ממני סימן חיים...רק ככה אני אצליח לשמור על שפיות ולא להתנתק ממכם...אני אוהב את כולכם!!! כל הסופשבוע האחרון היה מדהים ואני באמת שמחתי להכיר את כולכם!!! אז... רני, טיי, ווישי, דנה 17, פנדורה, שי 22, אפס, מיני מי, יעלי, שוני, שון פטישון, חתולה מסטולה, נטלי 18, בבר, ברי סחרוף 24, יבס, בלייד, נאסטי (תזכירי לי מי את?!?) ואם שכחתי מישהו, אני נורא מתנצל...זה הפיצול אישיות משתלט... שיהיה לכם שבוע טוב ותשמרו על קשר!!! ג`ואי...ולא, זה לא השם האמיתי שלי!!!!! :)

oshritco

New member
לג`ואי מתוק שלי ....

רובי..(ראית הצלחתי לא לומר ג`ואי) נשמתי אני ממש ממש שמחה שהכרתי אותך סוף סוף אתה בחור מדהים ביותר...(לא להתלהב מידי) באמת שנהנתי בסוף השבוע הזה...אתה לא מתאר עד כמה הודתי כבר לכוולם על הכול ,עכשיו אני מודה לך..(אישית) תודה שבאת (ד``א אני רוצה לצלצל אבל אני לא יודעת מה סדר היום שלך) נשמתי אני מתה עלייך (ואני בטוחה שכוולם הבנות פה) תהיה בקשר ..חסר לך אם לא אושר ..טייוש

Joey*

New member
לנמרה החמודה בעולם!!! :-B

תודה נשמה...אוהב אותך הרבה אוהב אותך!!! את מוזמנת להתקשר אלי בין 17:00 ל- 20:00 היום...אני גם אנסה לדבר איתך מתישהו היום או מחר. אפילו אם בנות אחרות חושבות כמוך, את יודעת שאת האחת בשבילי!! בוודאי שאני אבוא לבקר...עכשיו עם התפקיד החדש שלי אני אגיע יחסית הרבה לתל אביב, אז אני אקפוץ...וחסר לך אם לא תבואי אלי ביומולדת שלי...למרות שהיא בעוד 9 חודשים... :) אני כבר מתגעגע... ג`ואי.

moran-b

New member
ג`ואי

שיהיה לך אחלה יום ואחלה שבוע.... חוץ מיזה.. אני חושבת שכל מי שהיה נהנה במיוחד להכיר את כולם... אפילו שלטעמי כולם הכירו קצת יותר מידי במשחק של שוני... :))) יאללה מתה עלייך!1

למעלה