בוקר טוב לכולם!

alpha80

New member
אלכס - סקר

אני בהתלבטויות מהבוקר לגבי המסיבה של מוצ"ש. מבחינתי - אם לא יגידו אחרת מפיקוד העורף, המסיבה יכולה להתקיים כמתוכנן. א ב ל . . . האם האנשים לא יפחדו מידי לצאת? האם לא עלולה להיות "נפילה" בערב הפתיחה?.... מה אתם אומרים.....

tofit

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמבזק מיוחד../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בתור המלחיצה הלאומית, אני חושבת שכדאי לדחות את המסיבה. אם יפלו כאן טילים, היום או מחר או בכלל, ואני מאמינה שיפלו, אנשים לא יבואו לשום מסיבה. ומכיוון שהדפוק הזה כבר התחיל לירות טילים על כווית, אנחנו הבאים בתור.

turrican

New member
את באמת מאמינה שייפלו כאן טילים?

מקסימום ייפלו כאן טל-יות (סתאאאם..) טל-יה כמובן בצחוק..

טל-יה

New member
אלכסיס

ברגע שהוואחשששששששששששש אני אקבל אותו על מגש של כסף עם עמבה חמוצים ושיש קבב ופיתה או לאפה ברגע שהוא יראה ככה
שופפופו סאדאם לאחר כמה ימים... אלללה ירחמו..

rotem27

New member
המרגיעה הלאומית

בתור המרגיעה הלאומית גם אם יפלו טילים אני באופן אישי מעדיפה לבלות זמן איכות איתכם ועם אלפא מאשר להיחנק למוות עם מסיכה בחדר אטום אז.. מקווה שלא יפלו אבל גם אם יפלו זה לשיקולכם אני ממשיכה את חיי כרגיל בכל מקרה עד שפיקוד העורף יחליט אחרת. לילה נפלא בטוח ויבש לך רותם

שמש27

New member
שלילי בזנ"ט !

גם אם מימין ומשמאל יפול טיל ועוד טיל, אנחנו עם אלפא נמשיך לרקוד אלפאוויל, ואם חס ושלום יבוא עלינו משהו כימי, אנחנו נמשיך לשמוע את סאמרוויל ג'ימי, ואפילו אם יהיו גם פיגועים מארץ פלסטין, לא נוותר על טמפטיישן של הבן סבנטין, בקיצור המצב לא מפחיד את אוהבי שנות השמונים, כי בלעדי השירים - מה הם החיים ?

rotem27

New member
תודה רבה לך ../images/Emo51.gif

שלום לך שמש יקירי תמיד לקרוא את מילותיך מקווה שבאמת המסיבה תצא לפועל כולנו נפזז ונקפץ בשבת.... תודה על התמיכה והפירגון הרב והמקסים מקווה שבשבת ניפגש .... לילה נפלא רותם

tofit

New member
מה זה כאן?

במסגרת שידורי המלחמה התחלנו עם התוכנית הכה את המומחה?? בדיוק אמרתי עכשיו למישהו שהחל מאתמול כל ההארד דיסק שלי נדפק וכל הפלייליסט שלי נמחק, ובאופן כללי , אני לא זוכרת שום דבר עכשיו. לגבי טירס פור פירס אני רק זוכרת שהיתה להם ילדות דפוקה ושנים של טיפול פסיכולוגי

turrican

New member
..אוקיי קיבלת נקודה

זה נכון אבל אם נפרט הם שניהם היו ילדים בעיתיים שעזבו לפנימייה בגיל צעיר ועברו טיפולים שכללו טכניקה של הרגעה ע"י צעקות מהספר של Arthur Janov's שהוא תראפיה על ידי צעקות . הרבה שירים שהם כתבו מאד הושפעו מהטכניקה הזו כמו לדוגמא: Shout

dj80s

New member
למישהו? מישהו?!?! מי זה?

ונדמה לי שהמטאפורה של הפלייליסט היתה שלי.

tofit

New member
נכון נכון שלך

לא ניסיתי לקחת את הקרדיט ממך, פשוט לא חשבתי שאתה עושה גיחות הפצצה אוויריות לפורום

למעלה