בוקר טוב לכולם!

turrican

New member
בוקר טוב לכולם!

שלום ובוקר טוב לכולם. היום אמורה ארה"ב לפוצץ את בגדאד. מעניין איך זה ישפיע עלינו. בינתיים להפיג את המתחים בואו נמשיך לדבר על אייטיז. בוקר טוב עם
לחברים הבאים: טופית,אלדין,אלפא,שמש,טורה (הלו?),טל-יה,סיסקו,Pimpf,עדי ענת,אורי (ברוכים השבים) ולכל המשתתפים החדשים.
סמיאגול,idan , moon7

tofit

New member
איזה בוקר בדיוק??

אם לא ישנתי בלילה, אז זה אומר שהבוקר הגיע?? רק שתגמר המלחמה הארורה הזו. יש למישהו שיר מרגיע? כבר נגמרו לי הטיפות הרגעה

alpha80

New member
שיר אופטימי לבוקר

אלכס גרם לי לגל נוסטלגיה לפני כמה ימים, לשמוע את הדיסק הראשון שקניתי ב 1987. האלבום THE NIGHTFLY של דונלד פייגן, יוצא "סטילי דאן". האלבום מאוד מגוון מבחינה מוסיקלית, שילוב מעולה של פאנקי-ג'אז-בלוז. השיר שבחרתי לך - טופית הוא אחד הסינגלים מהאלבום שגם חודש ע"י הווארד ג'ונס ב 1989. IGY Standing tough under stars and stripes We can tell This dream's in sight You've got to admit it At this point in time that it's clear The future looks bright On that train all graphite and glitter Undersea by rail Ninety minutes from New York to Paris Well by seventy-six we'll be A.O.K. What a beautiful world this will be What a glorious time to be free What a beautiful world this will be What a glorious time to be free Get your ticket to that wheel in space While there's time The fix is in You'll be a witness to that game of chance in the sky You know we've got to win Here at home we'll play in the city Powered by the sun Perfect weather for a streamlined world There'll be Spandex jackets one for everyone What a beautiful world this will be What a glorious time to be free What a beautiful world this will be What a glorious time to be free On that train all graphite and glitter Undersea by rail Ninety minutes from New York to Paris (More leisure for artists everywhere) A just machine to make big decisions Programmed by fellows with compassion and vision We'll be clean when their work is done We'll be eternally free yes and eternally young What a beautiful world this'll be What a glorious time to be free What a beautiful world this'll be What a glorious time to be free

alpha80

New member
שיר אופטימי לבוקר

אלכס גרם לי לגל נוסטלגיה לפני כמה ימים, לשמוע את הדיסק הראשון שקניתי ב 1987. האלבום THE NIGHTFLY של דונלד פייגן, יוצא "סטילי דאן". האלבום מאוד מגוון מבחינה מוסיקלית, שילוב מעולה של פאנקי-ג'אז-בלוז. השיר שבחרתי לך - טופית הוא אחד הסינגלים מהאלבום שגם חודש ע"י הווארד ג'ונס ב 1989. IGY Standing tough under stars and stripes We can tell This dream's in sight You've got to admit it At this point in time that it's clear The future looks bright On that train all graphite and glitter Undersea by rail Ninety minutes from New York to Paris Well by seventy-six we'll be A.O.K. What a beautiful world this will be What a glorious time to be free What a beautiful world this will be What a glorious time to be free Get your ticket to that wheel in space While there's time The fix is in You'll be a witness to that game of chance in the sky You know we've got to win Here at home we'll play in the city Powered by the sun Perfect weather for a streamlined world There'll be Spandex jackets one for everyone What a beautiful world this will be What a glorious time to be free What a beautiful world this will be What a glorious time to be free On that train all graphite and glitter Undersea by rail Ninety minutes from New York to Paris (More leisure for artists everywhere) A just machine to make big decisions Programmed by fellows with compassion and vision We'll be clean when their work is done We'll be eternally free yes and eternally young What a beautiful world this'll be What a glorious time to be free What a beautiful world this'll be What a glorious time to be free

alpha80

New member
בוקר טוב לכולם

לכל מי ששלח לי מיילים ומסרים - המסיבה במוצ"ש - נכון לרגע זה - מתקיימת כרגיל. נשמע ונרקוד אייטיז כדי להפיג את המתח (מישהו לחוץ בכלל פה?....) היות ואני נטול אינטרנט בסופ"ש, אני ממנה אותך אלכס להיות איתי בקשר בששי- שבת (יש לך עדיין את הטלפון או ששוב זרקת את המכשיר שלך לשלולית....) ויעדכן בפורום. תבואו, הא? אורן@

turrican

New member
בוקר מצויין אלפא ../images/Emo13.gif

מה קורה אחצ'לי.. לא אני אזרוק אותו שוב לשלולית.. מה איתך.. החדר "אטום" כבר מוכן? ושלחת ת'ילדים לבית ספר?

alpha80

New member
איזה אטום מי אטום....

ודאי - הבנות בגן כרגיל, למה מה קרה - מלחמה?

טל-יה

New member
מה?????? ../images/Emo132.gif

לאלפא יש
+
פששששששששששששש.. למה תמיד היתה לי הרגשה שאלפא קטן ממני בכמה אינצ'ים ועדיין נמצא בגן רוחל'ה
ואני הכי מקרטעת בהליכה כאן בחדר..השמונים? והנה סיפור עיטור המופת המלחמה שקבלתי . אתמול הסתכלו לי הקריינים בעיניים ואמרו לי לכי תנסי להתיידד עם העב"מ הזה שקיבלת במשלוח מנות לחג מהג"א.. ואני מה אני אסרב פקודה???? הלכתי פתחתי וכבר הכנתי קלף מהודר שבו רשמתי את הצוואה למי הולך מה ומי? לאלכס המקלדת שלי. לאלפא המסך המכשף שלי. ולשאר כל מיני שירים ב - MP3 של שנות השמונים. אוקצור לבשתי את העב"מ הזה על הפנים צ'לי אמרתי וואלה נחחחחחחחחחמזזזזזז' מאוד (בעגה מרוקאית) הכל מוכן ומזומן סאדאםםםםםםםםםםםםם! תקרב לפה אנל'א פ'חדתתתת ממך. לך קיבינימט אתה והבנים צ'לך יש לי מסיכה ואף אחד לא יכול עליי. אחרי כמה דקות שהתיידתי איתה.. התחילו הצרות
פיתתתתתתתתתתתתתתתתתום אבל פיתתתתתתתתתתתתתום העין התחילה לשרוף לי מצב הנזילות של העין חבל"ז Y Y Y Y אמרתי אולי רגישות לחומר של העב"מ והעין השניה משמשת לי עזר כנגדי. ובסוף ראיתי אין חיייר הלכתי שטפתי מים קרים וכל מה שעושים במקרה עין שצריך ,סטילה (רואים ת'תוצאות בעיניים) וכל מיני חומרים ... ואבוג'ארס אחרי שעתיים נרגע העניין.......... זהו זה חוויה טרום
את עיטור המופת אתאפק עד לסיום אוםםםםם כל המלחמות. ויאלללה שיעבור עלינו יום שקט

turrican

New member
טליה הרגתת אותי../images/Emo67.gif ../images/Emo67.gif

צריך להכניס את זה לחוויות מ"חדר האטום" מקלדת?? טוב שאני זוכה במשהו.. נ.ב. מי שר את סטילה-רואים ת'תוצאות בעיניים?

טל-יה

New member
כן הקטע הוא

שהיום כתבתי את זה מצחיק אבל אתמול זה ממש לא הצחיק אותי. כבר לא ידעתי מה לשים בפנוכו של העין כדי שהיא תיכנס למצב רגיעה...
והנה כמה ברכות שבגללו היה לי מקרה עין סאדם תתקרב לפה אני רוצה להגיד לך כמה דברים בעיראקית.. שיתפוצצו לך העיניים- טקט עיניק יחרב ביתך- יחרב ביתק יקח אותך אלוהים - יאחדדק אללה שימות מאור עיניך- מת אל נזר מל עינק ממזר- נרל שחור על ראשך - סודא על הראסק שיקח אותך מלאך המוות - עזראין יחדק עלא ג'בי שתתעוור - עמה בעיניק שיצאו לך העיניים- תקט עיניק שתהיה בך רעדה - רעסה ביקקקקקקק עפר המתים על ראשך - רמדדדדדד בראסקקקקק רחמנות על שכלו - סממאלללה על העקלוו חמור - ג'אחשששששש איזה עקום - אשלון מעקףףףףףףףף ארור אביך ומי שהביא אותו - אנעל אבו לאבו אלאג'יבו זהו ועכשיו אני מתפנה לשתות תה עם עזרא ונעים והאישה כרמללללה

turrican

New member
השיר שלי להיום : Don't Worry

be happy של בובי מקפרין - Bobby Mcferrin בגלל שהשיר קצת מעצבן אני אשים עוד שיר על הבוקר..נדמה לי שהשיר מ-88.
Here's a little song I wrote You might want to sing it note for note Don't Worry - Be Happy In every life we have some trouble But when you worry you make it Double Don't Worry - Be Happy Don't Worry - Be Happy now Don't Worry - Be Happy Don't Worry - Be Happy Ain't got no place to lay your head, Somebody came and took your bed Don't Worry - Be Happy The landlord say your rent is late, He may have to litigate Don't Worry - Be Happy Look at Me - I'm Happy Don't Worry - Be Happy Here I give you my phone number When you worry call me, I make you happy Don't Worry - Be Happy Ain't got not cash, ain't got no style, Ain't got no gal to make you smile Don't Worry - Be Happy 'Cause when you worry your face will frown and that will bring everybody down Don't Worry - Be Happy Don't Worry, Don't Worry - Don't do it Be Happy - Put a smile on your face Don't bring everybody down Don't Worry, it will soon pass, whatever it is Don't Worry - Be Happy I'm not worried, I'm happy . . . .​

alpha80

New member
בכלל מעצבן.

האמת היא שכשיצא השיר מאוד התלהבתי ממנו וקניתי אפילו את הדיסק (כן, זה אני שקניתי) אבל אחרי האזנה רצופה (כן, רצופה, למי שלא מכיר אותי אני לא מפסיק דיסק באמצע גם אם הוא רע, כדי שאדע שנתתי לו לפחות את הכבוד המגיע לו, לפעמים זה סבל נוראי להחזיק מעמד, אבל.... ככה זה אצלי...) קיבלתי את הנרווים ושמתי אותו באיזה פינה חשוכה שאין לי מושג איפה הוא היום.

turrican

New member
שיר מאד מעצבן

נראה שאתה היחיד שקנה את הדיסק (היו אז דיסקים ב-88??) האמת שהיום אני לא מסוגל לשמוע את השיר הזה.

tofit

New member
זה שיר נוראי

אני זוכרת שהיתה שמועה שהוא מת. זה עדיין לא גרם לי לאהוב את השיר הזה

turrican

New member
כן לא בגלל הלחן שלו

בגלל שזה פשוט שיר דבילי עם קליפ עוד יותר דבילי. אבל הוא מוסיקאי דגול שמאד הצליח בארה"ב.

turrican

New member
ועוד שיר להרגעת המצב רוח..

שירו של בראיין אדאמס (שמשום מה לא הוזכר הרבה בפרום..אנ'לא יודע בדיוק למה..) הפעם השיר Heaven מאלבום הכי טוב שלו לדעתי Reckless שיצא ב-1984. להיטים נוספים מהאלבום : Summer of '69 , Run to You , It's only Lo , One Night Love Affair אני אישית די אוהב את השיר הזה..
Oh, thinkin' about all our younger years There was only you and me We were young and wild and free Now nothin' can take you away from me We've been down that road before But that's over now You keep me comin' back for more CHORUS: Baby you're all that I want When you're lyin' here in my arms I'm findin' it hard to believe We're in heaven And love is all that I need And I found it there in your heart It isn't too hard to see We're in heaven Oh, once in your life you find someone Who will turn your world around Bring you up when you're feelin' down Yeah, nothin' could change what you mean to me Oh, there's lots that I could say But just hold me now 'Cause our love will light the way CHORUS I've been waitin' for so long For somethin' to arrive For love to come along Now our dreams are comin' true Through the good times and the bad Yeah, I'll be standin' there by you​

turrican

New member
שלום גם לך מיסטר שמש27

סטף נתן לך 5 דקות הפסקה? איך הדירה בנהריה? אתה יכול להשכיר אותה עכשיו..אני בטוח שיש מי שיקפוץ על המציאה

tofit

New member
או זה שיר מצויין

בכלל לבריאן אדמס היו כמה יציאות טובות. וחוץ מזה, בוודאי שהזכרנו אותו, ואפילו אלפא אמר לנו שאבא שלבריאן היה שגריר קנדה בישראל לפני איזה 200 שנה

turrican

New member
פששש..יפה מאד

את זוכרת הכול מהפורום.. מה את זוכרת מטירס פור פירס..כלומר איזה פרטים פיקנטיים עליהם? אם תצליחי תקבלי עוד נקודה.

למעלה