בוקר טוב לכולם..

• פותח הנושא *g99
  • פורסם בתאריך

*g99

New member
בוקר טוב לכולם..

לאחרונה כיף לי להכנס לפורום ולראות עוד ועוד אנשים חדשים. אז ראשית ברוכים הבאים. נהנתי לראות את שאר החברים משתפים פעולה ובכך יוצרים שירשורים מדהימים כמו המשחק של "תלתן אחד" והרעיון של "פראית באדום":(יש לך אומץ). תמשיכו ככה זה ממש כיף. נ.ב. גם אני בתוך המשחק..

Sefy

New member
בוקר רטוב ../images/Emo8.gif

ומה את עשית לאחרונה שנעלמת לכל כך הרבה זמן ?

*g99

New member
מה אני עשיתי לאחרונה שנעלמתי

להרבה זמן? ה מ ו ן .. וכל מה שעשיתי היה (ויהיה) רק טוב
ומה חשבת שכבר עשיתי?

*g99

New member
חלקם הגדול אולי..חחח

ותאמין לי שנהנתי מכל רגע נתון (לא רק אני).

*g99

New member
../images/Emo13.gif

תראה,אתה חייב פה למישהי וגם לנו סיפורון אבל בגלל שאין לך אפשרות להקליד בעברית בבית העניין בוטל,אז אני מציעה שתסדר זאת דחוף כי זה לא פייר להתחמק ככה בקלות..

ספי, הצעה חד פעמית..

צ'מע, כדי שלא תיאלץ לוותר על הכתיבה - בוא נעשה עסק. אתה תכתוב אנגלית, אני אתרגם לעברית אתה תהיה חייב לי, אבל נסגור את זה מאוחר יותר קבענו?

Sefy

New member
אתם רק מודעים לעובדה...

שאם אני אכתוב, אז זה יהיה יותר בכיוון העדין והרומאנטי מאשר הסגנון שרובכם כותבים בו ? ואני גם דיי הייתי מעדיף שזה יעלם אחרי שאני מקיים את החובה שלי

Sefy

New member
../images/Emo3.gif !Grrr.... I'm working on it

!It's gonna be long, so hold your horses

והנה גם אני קפצתי להגיד שלום

שלוםםםםםםםם ואו שנים שלא הייתי פה, והרבה אנשים שהיו אז...כבר לא נמצאים, אבל יש חדשים וכייף תמיד לראות.......לשמוע ולקרוא אתכם... מנהלת יקרה, את חושבת שהם יעמדו בסיפורים שלנו? חחחחחחחחחח מלאכית כחולה

*g99

New member
יעמדו?

לא יודעת מה בנוגע לנשים שפה, אבל בהקשר לגברים..אני בטוחה שמשהו אחד בוודאי יעמוד להם

Sefy

New member
../images/Emo7.gif !I Wrote the same thing

!Damn Tapuz! I wrote the same thing, but my message didn't post

Sefy

New member
../images/Emo3.gif !I Object

While it's true that guys might have one thing raising to the ocassion you girls have atleast 3 of them

יאצפן

New member
והנה../images/Emo117.gif

הי שובבה יש לך מחליפות טובות, בצבע אחר, מלאן זמן לא היית וגם אנוכי לא הייתי, ושלחתי שדר בהול לחפש 2 אבדות, אבל הן נמצאו. לפה יש ביקוש גדול, נא לא לדאוג יש מחליפים .

למעלה