בוקר טוב לכולם...

odedia

New member
לירדנה יש תסביך עם מייקל ג'קסון

מה הסיפור שלה? היא כל כך אובססיבית לגביו! כל כך חשוב לה להעביר את העובדה שהוא "פדופיל חולני" כהגדרתה. היא מנצלת את כוחה כמגישה בקפה טלעד כדי להשמיץ אותו בכל דרך אפשרית. לזה אני קורא "חוסר אתיות". עודד ש.

pulpula

New member
מה יהיה...

אני מרגישה צורך לומר שעכשיו יותר מתמיד אני מרגישה את רחמי נחמרים עד אין קץ על רגשות הקנאה העזים של ירדנה ארזי כלפי מייקל ג'קסון. ראיתי היום בבוקר את ירדנה ארזי בתוכנית הבוקר בזמן הקטע ששודר על מייקל ג'קסון. צר לי לאכזב אותך ירדנה .. האף של מייקל מחובר לפרצופו ואינו עומד לשור בעתיד הקרוב.האמת קשה וצורמת לה, כמה חבל, היא לא מסוגלת להכיר בעובדה שהיא לעולם לא תגיע למעמדו של מייקל ג'קסון. לא מבחינת הכישרון ובטח שלא מבחינת האופי. במהלך הקטע שנמשך כמה דקות הפגינה ירדנה בקיאות בכל הקשור להשפלה עצמית. ריחמתי עליה. ההערות השפלות וההבליות שבקעו מפיה כמעט גרמו לי להזיל דמעה... אויש.. איפה הממחטות... אני הייתי ממליצה טיפול בהלם! אגב סליש\רואי.. היית ג.ד.ו.ל HEHEH

ירדנה בנאדם אנושי וטוב...

היא מראיינת בטלוויזיה, ושואלת את השאלות שראויות להישאל לגבי מייקל: ההתנהגות, ההופעה שלו וכיוצ"ב. כישרונו לא עומד בספק, וירדנה לא מתיימרת להטיל ספק בכישרונו, ותמיד לקחה את עצמה ואת הקריירה שלה בקלילות - אז אל תדברו שטויות.

pulpula

New member
שאלות עיתונאיות???

חבל שאתה חושב ששאלות כמו האם האף שלו הולך ליפול, הן עיתונאיות חחח

דודו טל

New member
כל הדיון סביב עניין ירדנה ומייקל ג'

הוא מטומטם מיסודו, כל אחד מהם בא עם הנישה הפרטית שלו. ירדנה אמרה הבוקר את מה שאמרה, לא מתוך כוונה לפגוע באיש,להפך, היא חשה חמלה גדולה על ג'קסון. אני בטוח שקנאה אין פה בשום מצב, ואלי כולנו נפסיק להעסק בכן אולא הייתה פה כוונה.

רונני2001

New member
ירדנה ניזונה מהצהובונים ומהרכילויות

לפני שהיא קטלה ככה את מייקל עוד הערכתי אותה.... עכשיו אני חושב עליה שהיא טיפוס שיטחי ולא חכם במיוחד, אדם שאוכל כל הזמן את השטויות שמאכילים אותם כל הצהובונים המלוכלכים! גועל נפש! רונן, מנהל פורום "מייקל ג'קסון".

דודו טל

New member
כמו כולנו אגב.

מה לעשות מייקל מוזר,והצהובונים שנכנסים לו לחייו הרי צודקים אחרת מזמן הוא היה תובע את כולם על הוצאת דיבה לא?

רונני2001

New member
לא.... ממש לא... (!)

מייקל לא יכול לתבוע דיבה, כי הוא יפשוט רגל במקום (גם עם כל המיליונים שלו!) יש אלפי השמצות שיקריות ביום! נראה לך שהוא יעשה סקנדל מכל אחד?!? חוץ מזה, בכך שהוא תובע אותם הוא נותן להם את הפרסום הכי גדול! זה לא רעיון טוב - אחר כך הם ימשיכו להשמיץ אותו. חוץ מזה, העיתונאים מספיק ממולחים להשתמש ב"שפה גבולית", הם נעזרים בעורכי דין כדי להשתמש במילים מסוימות בכתבה ואחר כך טוענים שניתן לפרש את דיברהם בכמה דרכים\ אופנים.... רונן, מנהל פורום "מייקל ג'קסון".

למעלה