בוקר טוב לכולם...

Crossface

New member
הנה, בואי נשתה ביחד

שתי כוסות שוקו חם

חחחחחחחח

אביחי, רק עכשיו קראתי את התגובה של כולם לגבי ורדה רזיאל, ולא היא לא אמרה לי לזרוק אותו כי הייתי זורקת אותה בעצמי בבעיטה מבית החולים.

יש פה עוד מישהו חוץ מאיתנו?

שירן, ניקולי, מרין, ריקי, מיקי, בת הים, נופר, עדי, וכל החבר´ה? הלו...איפה אתם? תחזרו לפה ומיד.

אביחי...

מה פשר קריצת העין? אה שובב... סתם בצחוק... אתה בבית או בעבודה? אין לי כח ואני חייבת לתלות כביסה לשטוף כלים וכו´...יום שישי היום.

אוף...

המחשב הזה מעצן אותי. הוא אמור לצבוע בכחול את כל מה שקראתי, נכון? אחרי שאני לוחצת על רענן הוא מחזיר את הכל לשחור. טוב אני הולכת לאכול כדורי שכל (קובה), להטעין מצברים לנקות את הבית. גוד שבס´.

אתה מובטל?

ואתה מנסה למצוא משהו בכלל? או שאתה יושב כל היום מול האינטרנט? עבודה זה דבר חשוב מאוד, שיגרה, תעסוקה, חברים, אנשים חדשים, ובעיקר ביטחון עצמי בכיס ובכלל. תעשה משהו אל תשב בחיבוק ידיים, בסוף תכנס למצב של יאוש ולא תעשה כלום, אני אומרת את זה מניסיון, הייתי בדיכאון שחבל על הזמן, כאילו סוף העולם.

Dark Muse

New member
עבודה זה ביזבוז של חיים.....

חיים פעם אחת בשביל לקרוע את התחת ולשלם חצי ממה שאת מרוויחה למדינה שתתן את זה לאנשים שלא עובדים חיחי איזה פסימי יצאתי בקטע.... עזבי אני טועה אם יש משמעות לחיים אז יוצא לי לפעמים דברים כאלה

Crossface

New member
אני כבר במצב של לאבד תקווה בקשר לזה

אני מקווה שבעוד חודשיים וחצי שאני אסיים את הקורס תיהיה לי עבודה בזה אני מאוד מקווה

DARK MUSE

אולי יש קצת אמת במה שאתה כותב אבל אין מה לעשות אלה הם החיים. אני שונאת את ניהול המדינה שלנו, הכל על הפנים, אנשים שבאמת זקוקים לעזרה לא מקבלים כלום, לעומת זאת אנשים מיליונרים מקבלים הכל מהמדינה. ובגלל זה הגעתי למסקנה שאני לא אתרום כלום למדינה, למרות שעשיתי צבא אבל אם הייתי חושבת על כך בעבר לא הייתי מתגייסת לצבא, וגם לא אבחר בבחירות, לא מעניין אותי מי יבחר, כך או כך לא יצא שום דבר טוב, רק דיבורים. ובגלל שהבחירות מתקיימות אוטוטו פתאום שרון וכולם מגיעים לכל מיני מקומות כאילו אכפת להם, אבל אחרי הבחירות הם לא ישתינו לכיוון של אף אחד. טוב נסחפתי קצת, אבל עבודה היא חיינו.

זה נשמע כאילו אני מטיפה מוסר...

אבל ממש לא. אני יודעת מזה, וסבלתי המון מעצם העובדה שאין לי עבודה, שירן היא כמו אחותי, אנחנו חברות מגיל 14 בערך, תשאל אותה מה עברתי, לכן עד היום כואב לי על כל בנאדם שאין לו עבודה. אל תכעס עליי, אבל תצא לעבוד בכל מה שיש, ואתה יודע מה? אפילו בניקיון אם זה נדרש, זה לא בושה.

Crossface

New member
קורס

ליצנות רפואית
אני אהיה ליצן בבית חולים, משמח את החולים וגם את הצוות

למעלה