בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם

הי, מה שלומכם? ג´ס, איך הבית החדש? ניקולי, את צריכה להיות גאה בבן שלך, בלי עין הרע
הוא ילד חכם. כן ירבו ילדים כאלה. שיהיה לכולם יום מקסים.

angel151

New member
בוקר טוב לקטנה : שמש זורחת../images/Emo42.gif

ומחייכת לכולם. קרניה כל כך מחממות את הלב..

ניקולי

New member
קטנה וחמודה ../images/Emo24.gif

בוקר טוב גם לך מתוקה מה שלומך?? את ידעת ילד חכם לפעמים יכול לקטול אותך.. לפעמים עם כל החוכמה הזאת את נמסה.. שיהיה בריא
.. בחיים אני לא אשכח מקרה שקרה לי איתו.. תשמעי.. יום אחד ביום קיץ ההורים שלי לקחו אותו לקניון בפ"ת הוא היה אז בן..ארבע (בערך) בעודם עומדים בדוכן של פייס ובעודה אימי אוחזת לו את ידו
.. לא עברה שניה קטנטונת ושני הבנים שלי נעלמו.. ההורים שלי לא חשדו בכלום והיה נדמה להם שהילדים נמצאים בסיבבה הקרובה אליהם.. רק שלפתע הפריע את "מנוחתם" בוםםםםםםםםםםםםם אחד גדול... כל האנשים בקניון רצו לעבר הבום הזה (וגם ההורים שלי כמובן) ואז מישהי צעקה "הילד נפל הילד נפל.. כן כן זה היה הילד הזה הילד שלי שנפל מקומה שניה לקומה ראשונה בקניון..ההורים שלי לא סלחו לעצמם כשראו את המראה הנורא הבן שלי שכב ל גבו מחוסר הכרה על הריצפה בקומה הראשונה.. כמובן שברגע שנודע לי
מיד לביה"ח, הבן שלי כבר היה עם הכרה וכשניגשתי אליו וקראתי בשמו.. אמר לי "אמא??????" שאלתי אותו מה קרה?? ואת יודעת מה הוא אמר לי?? הוא אמר לי ככה : "אני יודע??? נפלתי" שמעת?? "נפלתי" הוא אומר לי בניחותא כזאת כאילו כלום.. ההורים שלי הישתגעו אני השתגעתי כולנו הישתגענו והוא... "אני יודע?? נפלתי".. ב"ה הוא בסדר עוד אז היה בסדר..נראה לי שכל זה נובע מחוסר מודעות לדברים שעלולים לקרות.. על אסונות שהילדים בגילאים האלו לא יודעים ולא מבינים עד כמה זה עלול לגרוע.. העיקר כמו שאתה אומרת שיהיה בריא

אוי ואבוי...../images/Emo12.gif

מפחיד מאוד מה שקרה לבן שלך, אני מקווה שהכל בסדר ושאין לו טראומות מאז, (אני מניחה שאין לו, הוא ילד חכם שיודע מבין דברים) נראה לי שאני היית מרביצה לעצמי מהלחץ וקופצת גם, הוריך לא אשמים, הילד ברח ועשה מה שעשה. אבל תודה לאל הכל בסדר עכשיו, תשמרי עליו. את באמת נשמעת פצצה של אמא.

Crossface

New member
ניקולי

יש לך בן חזק, באמת ממש יפה לו, אני בטוח שלך כאב יותר ממנו ופחדת יותר ממנו ולקחת את זה יותר מידי ברצינות. ממש יפה, הוא יהיה גבר

ניקולי

New member
תודה אביחי

כיף לשמוע כאלו דברים.. וכן אני בטוחה שפחדתי יותר ממנו אולי בגלל שיש לי מודעות לאסון שהיה יכול להסתיים אחרת.. שוב תודה יש לי אחלה גבר בבית למעשה יש לי שני גברברים קטנים וגבר אחד גדול... תודה

ניקולי

New member
בקשר ל...

איבוד ילד אני אישית חשתי את זה בעבר.. אומנם זה היה מזמן אבל.. כאב כזה אף פעם לא שוכחים.. זה קורע.. אני זוכרת ימים על גבי ימים שישבתי ליד בני (אותו אחד) בטיפול נמרץ (וזה סיפור כבר אחר) שברגע שחזר לנשום ברגע שחזר לחיים כמעט ולא רציתי אותו, כן עד כדי כך שלא הכרתי אותו ביקשתי שיחזירו לי את הבן שהיה לי הבן שילדתי.. אם לא הבנת היה לו באיזה שהוא שלב בחיים מוות קליני כתוצאה מפרקוסי חום.. היום אני מודה לקה"ב שהחזיר לי את הילד ושהוא בריא ושלם.. כי לאמר לך את האמת?? אני לא יודעת מה הייתי עושה אילו הייתי מאבדת אותו!!

למעלה