בוקר טוב לכולם

מיכל31

New member
בוקר טוב לכולם

אז אני ככה
מסתבר ששבת חורפית לא מומלצת במיוחד לא לחיי הזוגיות שלי. אני ואישי היקר ככה מכורבלים בשמחה מול הטלויזיה ואני מתחילה עם הקושיות שלי לאחר שורה של תלונות מצידו. תגיד ממי במי אני טובה? למה היית נותן לי ציון 10... הוא מקמט את מצחו (בשלב הזה הוא כבר נפל מבחינתי) חושב טוב, טוב בכנות בשום דבר את צריכה להשתפר ... אני
ככה? או.קיי אם כך אני המכה הכי גדולה שקיבלת בחייך, הוא
מה פתאום אני אוהב אותך אבל את צריכה להשתפר... קמתי מעליו הלכתי לחדר כשאני בהחלט מהרהרת עמוקות בדבריו פתאום שומעת את צעדיו קרבים ואת חיבוקו הגדול "מושלמת שלי" (חנפן מהרהרת בליבי כלום כבר לא יעזור) את הכי טובה בסקס אני
אני מאוד מקווה שאין לך מקום להשוואה כי אז מצבך בהחלט חמור
הוא מסנן נו טוב, התרגלתי לא חשוב מה אגיד בסוף הרי תוציאי אותי אשם על משהו...

חחחח הזכרת לי מיכל

לפני שבוע שאלתי תהונגרי שלי "בונבון נכון שאני הכי הכי בעולם?" והוא ענה לי "לאחרונה במיוחד את יושנת!" ואני ככה במשך כמה דקות נבלעה לי הלשון
ואז בקריז כזה אמרתי לו "מה זאת אומרת אפילו אם אמרת את זה בצחוק שתדע לכל צחוק יש טיפת אמת!!!" והוא אמר "נשמה שאת ערה אז או שכואב לך או שאת עייפה ומדברת שטויות, או שאני המשרת שלך תביא לי את זה ותביא לי את זה כמו מפונקת" ושוב אני הייתי המומה
"אבל נשמה אני בהריוןןןןןן אתה יודע את זה" והוא אמר "אז מה הריון זו לא מחלה, בקיצור שאת ישנה את הכי הכי בעולם!" והמניאקקקק היה רציני...מה שנותר לי זה להתיבש במקום ולישתוק

חניבעל.

New member
על הבוקר גרמת לי להשפריץ

את הקפה. (מאיפה אתה מביא את הדברים האלו)

נשית~37

New member
בוקרררררר....

מצד שני, אם הוא אמר שאת הכי טובה בסקס, רצוי שתהייה לו האפשרות להשוות, לא? חחחחחחח

liz_liz

New member
רגעעעעעעעעעעעעעעע

מה יש ב15 לינואר ? אולי גם בעלי ירגע ב15 לינואר ?

קסומה

New member
בשבילו אני הכי בעולם

והוא מזכיר לי את זה כל יום..... (חסר לו שלא
)

למעלה