בוקר טוב לכולם!!!

MAX D

New member
בוקר טוב לכולם!!!

בזמן האחרון אני בקושי נכנס לכאן בגלל עבודה. להגיד את האמת גם עכשיו אין לי הרבה זמן. אז ספרו לי מה פיספסתי (ממש אין לי חשק לעבור על השבוע האחרון)

בל בל

New member
בוקר טוב!!!../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif

מה שלומך? אני לא חושבת שפספסת כל כך הרבה , למען האמת בקושי משהו זז פה

MAX D

New member
אני מרגיש מצויין

עוד רגע יוצא לשיעור נהיגה. למה את אומרת לא זז יש לפחות עמוד וחצי בארכיון (לא שזה יותר מדי). אז שיהיה לך בוקר מקסים. אני חולה עלייך.

בל בל

New member
כמו שאמרת זה לא יותר מדי

אבל אם אתה בכל זאת רוצה סיכום אז אני אסכם בקצרה. אז מה היה לנו השבוע, היה את הגג של הקונגרסים שעף(מי כמוך יודע) אסטון קינג חשף את שמו האמיתי- הדס היו הרבה דיוניי בוקר טוב מה נשמע מה שלומך בלה בלה בלה רינה באה לבקר את אייל והם עשו קעקוע ושניהם (כמובן ) היו במצב עברייני גיל הלך לקטוף אבוקדו הע"ם(הדס, ענבל ומאיה) החליט והבין שהוא שליט הפורום, מכיון שרק הוא כאן הדיסקמן של הגמד הלוחם התקלקל ואין איפה לתקן :( מאיה התלוננה שאנחנו יותר מדי מתלוננים ושאנחנו צריכים להיות אופטימיים שחף הודיע שהמדינה נדפקה מאיה חגגה יום הולדת 21 אתה אמרת בוקר טוב ובקשת את תקציר השבוע אני הגבתי תהנה בשיעור ובוקר נפלא, וסופשבוע מקסים! מתה עליך

MAX D

New member
אין כמוך נשמה שלי../images/Emo6.gif

כרגע חזרתי מהשיעור וראיתי את זה. הפלת אותי על הרצפה מצחוק טוב שהדלת סגורה אחרת הייתי מתפזר פה. וואללה סוף הדרך, את גדולה. איך היה בחזרה (אם כבר חזרת)?

בל בל

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif אני שמחה שאתה מרוצה מהתקציר

אז זה עתה חזרתי מהחזרות, ולמזלי לא הגענו לקטע שאני לא זוכרת ככה שהיה בסדר, אבל מה למחר אני צריכה ללמוד הרבה יותר מדי טקסט שאני משערת שאני בחיים לא אזכור אז כנראה היום אני אצטרך לנעול את עצמי בבית ולשנן את הטקסט עד שאני אדע אותו היטב- חבל. מה איתך? איך היה בשיעור?

MAX D

New member
היה כיף עולמי

יצאנו לכביש. זה אומר ששליטה כבר יש, עכשיו תירגולים כדי לא ליפול בטסט. זה הרבה יותר קשה ממכונית.

בל בל

New member
וואלה, כל הכבוד

תגיד איפה אתם נוסעים כשאתם בשיעור? (סתם מעניין לדעת)

MAX D

New member
כדי בטעות לא להיות באיזור???

זה בסדר אנחנו די רחוקים מאזורים הומי אדם. איזור בת-גלים, כביש אגד, שפרינצק ולפעמים כרמל צרפתי. אני אודיע לך לפני השיעור הבא שלא תהיי באזור בטעות (אני עדיין לא 100% בשליטה)

בל בל

New member
לא ממש לא בגלל זה, סתם תמיד עניין

אותי איך בדיוק הולך שיעור נהיגה על אופנוע ואם באמת לומדים בשטח או רק במגרש כלשהו וגם אני הרבה פעמים רואה כל מיני קבוצות של כאלה שרוכבים על אופנוע באזורים שאני נוהגת וסתם רציתי לדעת אם הם באמת לומדים או שהם סתם קבוצה מוזרה שכזאת :)

MAX D

New member
קודם כל,כן אנחנו מוזרים עד מוזרים +

דבר שני, שיעורם ראשונים לומדים במגרש: יציבות, שליטה, הטיות וכד´... לאחר מכן יוצאים לכביש ולומדים להשתלב בתנועה.

MAX D

New member
שלום לכולכם אני הולך לעבודה

תהנו היום בלילה, תצאו ותבלו. שגיא אל תיקח אותי רציני. אייל תגיב על הקעקוע. מאיה דברי איתי. ענבל אני חולה עלייך

Zack DA

New member
את זה אני דווקא מרשה בשבת

עפ"י משפט פיקוח נפש דוחה שבת.

למעלה