אבל אם אתה בכל זאת רוצה סיכום אז אני אסכם בקצרה. אז מה היה לנו השבוע, היה את הגג של הקונגרסים שעף(מי כמוך יודע) אסטון קינג חשף את שמו האמיתי- הדס היו הרבה דיוניי בוקר טוב מה נשמע מה שלומך בלה בלה בלה רינה באה לבקר את אייל והם עשו קעקוע ושניהם (כמובן ) היו במצב עברייני גיל הלך לקטוף אבוקדו הע"ם(הדס, ענבל ומאיה) החליט והבין שהוא שליט הפורום, מכיון שרק הוא כאן הדיסקמן של הגמד הלוחם התקלקל ואין איפה לתקן מאיה התלוננה שאנחנו יותר מדי מתלוננים ושאנחנו צריכים להיות אופטימיים שחף הודיע שהמדינה נדפקה מאיה חגגה יום הולדת 21 אתה אמרת בוקר טוב ובקשת את תקציר השבוע אני הגבתי תהנה בשיעור ובוקר נפלא, וסופשבוע מקסים! מתה עליך
../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif אני שמחה שאתה מרוצה מהתקציר
אז זה עתה חזרתי מהחזרות, ולמזלי לא הגענו לקטע שאני לא זוכרת ככה שהיה בסדר, אבל מה למחר אני צריכה ללמוד הרבה יותר מדי טקסט שאני משערת שאני בחיים לא אזכור אז כנראה היום אני אצטרך לנעול את עצמי בבית ולשנן את הטקסט עד שאני אדע אותו היטב- חבל. מה איתך? איך היה בשיעור?
זה בסדר אנחנו די רחוקים מאזורים הומי אדם. איזור בת-גלים, כביש אגד, שפרינצק ולפעמים כרמל צרפתי. אני אודיע לך לפני השיעור הבא שלא תהיי באזור בטעות (אני עדיין לא 100% בשליטה)
אותי איך בדיוק הולך שיעור נהיגה על אופנוע ואם באמת לומדים בשטח או רק במגרש כלשהו וגם אני הרבה פעמים רואה כל מיני קבוצות של כאלה שרוכבים על אופנוע באזורים שאני נוהגת וסתם רציתי לדעת אם הם באמת לומדים או שהם סתם קבוצה מוזרה שכזאת