בוקר טוב לכולם

גליתושש

New member
בוקר טוב לכולם

נמשכות ההתרעות על פיגועים...בקו התפר ובצפון... מה יהיה??? האמת... אני פוחדת לצאת עם הילדים,, מה עושים?? גליתושש

yafit75

New member
נמשכות התרעות על עפולה ובית שאן

ואני מה זה מפחדת,,, ובעלי עובד בעיר,,,, וכל 20 דקות מתקשרת ושואלת מה שלומו,, ואם הכל בסדר,,, שמעתי שההתרעות החמות על עפולה ובית שאן,,, אלוהים,, איזה מצב הגענו,,, אנשים מפחדים לצאת מהבית,,,, המשפחה שלי מתל אביב,, התקשרו והזהירו אותי לא לרדת לעיר,,, ולא לצאת לרחובות,,,! נקווה רק לטוב,, ושהיום הזה ייגמר בשקט,,,! אלוהים,, רק תשמור עליו,,, הוא החיים שלי,,, בעלי,,, תשמור עליו מפגע רע, תשמור עליו,, שיחזור אלי הביתה בשלום! אמן ! בוקר טוב גליתוש,,,

בוקר טופ לכולםםםםם../images/Emo185.gif

תעשו לי טובה אל תזכירו לי את כל ההתראות הללו אני גם ככה בדילמה נוראה היום אני צריכה לקחת את ילדיי לפסטיגל ואני ...לא יודעת מה לעשות ללכת לא ללכת... עם כל הכבוד שאנשים אומרים תמשיכו בחיים כרגיל אל תתנו לאפ´חד לשבש לכם תתוכניות זה מפחיד אותי......אוףףףףףףף נעל העולם שלהם..... הלחץ הזה הורג אותי....... מתי יגיעו ימים של שקט??????.......... בוקר טופפפפפפפפ

yafit75

New member
בוקר טוב יפיופה,, !!!!!

מה??????? שכחתי את מספר הפלא שלי,,? לא יודעת,,, ככה נראה לי,,,! איפה נעלמת לי,,,,, בכל אופן התגעגעתי,, דרך אגב פסטיגל,,, הייתי אמורה לקבל כרטיסים מחבר בעבודה,,, (מן סנג´ר כזה),, אבל בגלל המצב ביטלתי,,,, בכל אופן,,, תלכו,,, תהנו,,,, נורא כייף לבלות במקומות כאלה,,,, ותשמרו על עצמכם,,,,! בוקר טוב נשמה....

יפיתושששששש../images/Emo24.gif

לא שכחתי נשמה... אבל כל הריצות ממסיבה למסיבה כבר שיגעו אותי אמש היית במסיבה של הילדה עד 22.00 אוףףף כמה כבד כל זה עליי???? אם זה היה תלוי בי... לא הייתי רוכשת את הכרטיסים לפסטיגל.. אבל אחי מורגל כל שנה מביא לי כרטיסים לכולם במתנה. ואפילו יש לי כרטיס מיותר יאללה מי מצטרף?...... אני מזמינה.....

דרדוססססססססססס../images/Emo24.gif

געגעתי מתוקה מה שלומך נשמה???? קיבלתי מאמש את ההודעה אך כשהתעוררתי... הלכתי למסיבה של בית הספר עם הבת שלי. נ.ב...תעבירי לי את מס´ הפון.... יום טופפפפפ

yafit75

New member
דרדוסססססססססססס

מה שלומך יקירתי,,, התגעגעתי אליך,,, גם איתך יש לי חשבון ארוך,,, איך את מרגישה,,,???

giulietta

New member
המממ...

סיירת מטכ"ל יכולה לירות עליו טיל, לא? (פרטים: אהוד ברק).

nightroll

New member
בוקר טוב ג´ול

לא צריך לענות לשאלות רטוריות בעלות מטען סרקאסטי, זה מוציא מהן את העוקץ.

בוקר טוב לכולםםםםםםם,,,,,../images/Emo42.gif

יום שני לחופש,, אתמול ,, כמעט הכל עשינו,, מה נעשה היום,,, אוףף, חופשים עאלק,, יום טוב לכולםםםםםםםםםםםם

ממממממ,,,,

ובכן,, ציירנו, הדבקנו, עשינו עוד חנוכיה,, ועכשיו יש לנו בערך מלאי,, כתושבי העיר,, בקיצור,, כמעט הכל,,, ובוקר מצויין גם לך,, סער,,,

מחסומים בכניסות לעפולה, חדרה וב"ש

מחסומים בכניסות לעפולה, חדרה ובית-שאן כוננות מוגברת בעקבות יותר מ-50 התרעות לפיגועים בשטח ישראל; כוחות גדולים ערוכים בכניסות לערים; אמש נאסרה תנועת אוטובוסים בוואדי ערה - המשטרה: הצלחנו למנוע פיגוע נמשכות ההתרעות לפיגועים באיזור קו התפר והעמקים גם הבוקר (שני). בכניסות לערים עפולה, בית שאן וחדרה הוצבו מחסומים וכוחות גדולים של משטרה ומג``ב ערוכים באיזור. המשטרה מבקשת מהציבור לגלות עירנות. לדברי סגן מפקד מרחב הצפון, תת ניצב יהודה סלומון, אמש הצליחו כוחות הביטחון למנוע פיגוע תופת בכך שאיזור כביש ואדי ערה נחסם לתנועה למשך מספר שעות. בשל הכוננות הגבוהה, הופסקה אמש למשך שעתיים תנועת האוטובוסים הציבוריים בוואדי ערה, והם הופנו לכבישים חלופיים. מאוחר יותר הופחתה רמת הכוננות בצפון הארץ. יצוין כי מדובר בפעם הראשונה שעקב התרעות בישראל מתקבלת החלטה לשנות את נתיב תנועת האוטובוסים, בניסיון למנוע פיגועים. גם בירושלים ובאיזור השרון נמשכת הכוננות הגבוהה וכוחות גדולים של משטרה ושל משמר הגבול ערוכים במטרה למנוע פיגוע. בידי מערכת הביטחון למעלה מ-50 התרעות חמות על כוונת מחבלים לבצע פיגועים בשטח ישראל - שתיים מהן, המדאיגות במיוחד, נוגעות לשיגור מתאבדים משכם ובית לחם לירושלים. המשטרה הקימה מחסומים בכניסות לערים וליישובים, ומכוניות חשודות נבדקות בקפידה. בירושלים נערכה הלילה המשטרה בכוחות מתוגברים, בעקבות אירועים הקשורים לחג הרמדאן, לחג החנוכה ולמשחק כדורגל שמתקיים באיצטדיון "טדי". בתוך כך, אמש אישרה ועדת הכספים תוספת תקציב של 110 מיליון שקל להוצאות שכר למשטרה ולמשמר הגבול, בעקבות הגידול שחל בהוצאות השכר וכוח אדם בגין ההתמודדות עם המצב הביטחוני. העברת הכספים באה בעקבות בקשתו של השר לביטחון פנים, עוזי לנדאו.

yafit75

New member
זה מפחידדדדדדדד../images/Emo5.gif

לפחות נאסרה תנועת האוטובוסים בואדי ערה,,,, רצה להתקשר לבעל,,,! שלא נדע מצרות!

רק דבר אחד לא ברור לי,,,,

למה מפרסמים הכל,,, כדי שידעו להגיע בדרכים לא דרכים,,,? טוב שלא מפרסמים את שמות החיילים,, מאין הגיעו,, מה דרגתם וכו´ וכו´ אה,, והכי חשוב,, כמה יש,,, טיפשות לשמה,,,

לדעתי.....

מפרסמים את זה על מנת להזהיר גם אותנו כאזרחי המדינה... להיות יותר זהירים... להסתובב כמה שפחות באיזור זה. שולינקההההההה בוקר טופפפפפפפפ

למעלה